.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Проблеми при секс

Здравейте ще се опитам да бъда максимално кратка.. Когато правя секс със приятеля си имам малко болки при по дълбоко проникване от към яйчниците някъде не съм сигурна все едно е стигнал дъното.. леко е срязваща болката за секунда може би но при по бързи движения се получава доста неприятно защото ми се убива желанието.. почти при всички пози ме понаболява при най - дълбокото проникване.. незнам на него ли му е малко по голям или е в мен проблема.. с него съм от около година но не мога точно да си спомня дали от няколко месецца са болките или от преди.. при предишни партньори пак ми се е случвало но много рядко може би 1-2 пъти .. но сега може би всеки път когато го прави ме боли .. другият ми проблем е вагинална сухота.. да вярно понякога малко пропускаме ласките но и да не ги пропускаме след 1вия оргазъм и пресъхвам страшно много .. мразя да ходя на гинеколог и ми е неудобно от тях...

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Май си мразила и ти е било неудобно от часовете по български *васнтме*.

Хм, добре е да отидеш все пак на гинеколог за всеки случай. Иначе просто го накарай да бъде по-внимателен и да не прониква по-бързо и същевременно не толкова дълбоко. Последно ако не бързате за някъде не виждам причина да изпускате ласките.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Кажи му да не ти го вкарва докрая и да не е толкова рязко и бързо. А за сухотата, пробвали ли сте с лубрикант?

Ай стига бе тя е на 22, ако от сега вземе лубриканта, какво остава за по-нататък
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Кажи му да не ти го вкарва докрая и да не е толкова рязко и бързо.
    То по-добре да не правят секс, ако ще е така.

Това с лубриканта няма нищо общо с възрастта. Ще й помогне много, няма значение дали е на 22 или на 42.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    То по-добре да не правят секс, ако ще е така.
    Секса е удоволствие за двама, не за един. Доста егоистично звучи той да и го набива целият рязко и до края, а нея да я боли.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Просто пробвайте с пози, в които проникването не е толкова дълбоко.

Цитирай Първоначално написано от simona_222 Виж мнението
    .. мразя да ходя на гинеколог и ми е неудобно от тях...
    Споко, не лекарите не хапят!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Просто пробвайте с пози, в които проникването не е толкова дълбоко.
    почти във всички пози ме боли ... дори и в най-обикновенните ме срязва леко

Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Секса е удоволствие за двама, не за един. Доста егоистично звучи той да и го набива целият рязко и до края, а нея да я боли.
    не не не няма такова нещо той е много внимателен но все пак ако постоянно сме в напрежение да не ме заболи то няма да е секс

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си