.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Повече от фен Аватара на elizabethg

Сърбеж отдолу...

Здравейте!От снощи се появи един гаден сърбеж отдолу...И не е да кажеш да ми пари докато ходя до тоалетна или да ме боли нещо,ами като се мия примелно и е като възбуда.А примерно като си стоя и почти не го усещам.Имам постоянен партньор с който винаги използваме презерватив,имам перфектна хигиена...Просто не знам...Мисля в понеделник да отида на гинеколог. Според вас какво може да е?

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Вземи си евентуално интимен гел с неутрално Ph.Възможно ли е да имаш непоносимост към латекс?! Иди на гинеколог, той ще ти каже,може да е някоя инфекцийка. ДОста са неприятно,но стават и от изстиване или лекарства понякога.
    maDamn

Мега фен
    Град
    <3
    Грешка е да пускате такива теми, в които ще получите мнения от доктори с 5 виШета.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Може да е от топлото,за гела е добра идея.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

И все пак тия сърбежи ей така не са нормални. Иди на лекар, може да е инфекция.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Да,но няма причина за инфекция...Изведнъж стана снощи.Имам перфектна хигиена,със сигурност не е от презервативите...Не знам,ще трябва да ида на лекар.

Супер фен Аватара на Anonys
    Може да е раздразнение от презерватива. Щипе ли ти ?

Не,нито ми щипе,нито ме боли.Единствено този сърбеж,и получавам възбуждане...Не знам какво се случва,но е неприятно..

Супер фен Аватара на djipsito
    Ако се подмиваш по 20 пъти на ден, нормално. Сигурно са гъбички, те са гадни и много сърби от тях. Не е задължително да си ги лепнала от секса, просто обичат влагата и колкото по-често се подмиваш, толкова по-зле. Тва не значи, че не тря да се миеш редовно, ама все пак няма нужда да прекаляваш.

Големите чистофайници от всичко хващат и са по-болнави от манията им да изтриват всичкото пх от кожата.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Град
    Beyond reality
    Да, премиване, много е кофти и какво значи ,че те сърби и се възбуждаш?!
    Единствено този сърбеж,и получавам възбуждане
    maDamn

Супер фен Аватара на Anonys
    Ами сърби я и се възбужда като я сърби сигурно

Супер фен Аватара на djipsito
    Сигурно иска да каже, че се подмокря, ама мокренето не винаги е от възбуда...
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Град
    Beyond reality
    Затова си помислих,но това подмокряне,най-вероятно е течение...което е сигнал за инфекция .
    maDamn

Ходих на гинеколог...Каза ми,че всичко ми е на ред,но не може да разбере от какво е този сърбеж.За това ме прати на изследвания и сега ми остава да чакам резултати.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Инфекции се хващат и без полов контакт. Спрете секса, докато не излязат резултатите, а ако има нужда и след това за известно време.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Ходих на гинеколог.Каза ми,че ми няма нищо,но все пак ме прати на изследвания.Резултатите показаха,че също нищо ми няма.Сърбежът изчезна от самосебе си.А като се сетя как се бях притеснила...

anonymous708973
    Guest
    Видях, че си се оправила, ама имай предвид, че има значение с какво се миеш. Голяма глупост е да ползваш сапун.
    Интимен гел с неутрално pH аз лично не съм виждала (неутрално=7), повечето са с киселинно, което е добре, защото и средата във влагалището ти е киселинна. Взимай си някакъв с pH 5.5 и си готова.

Супер фен Аватара на nymphadora
    Радвай се,че не са гъбички и занапред не прекалявай с тая хигиена,че нее на добре и това.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Каква интимна козметика ползваш?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Каква интимна козметика ползваш?

ХАХАХАХАХАХХААХХА ВИНАГИ СЪМ ИСКАЛ ДА ПИТАМ И АЗ ТАКОВА НЕЩО КАТО ЧИЧО ДОКТОР

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Мно-о-о-ого забавно, няма що!
    Алергични състояния не са изключени дори по гениталиите! Може да е виновен препаратът за пране, може да са ежедневните превръзки и т. н. и т. н.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Подмивай малко по-интензивно тая пyтka.
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Голям фен Аватара на magita
    гинеколог ми препоръча смрадлика да си изваря и после се мия с нея. Действа веднага
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си