.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 176

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от faithh Виж мнението
    Mirelaa може ли да ни кажеш какви маски за коса използваш? И с какво правиш домашните маски?

А колкото до моята коса - дълга малко под раменете, права. Лесна е за изправяне и накъдряне, но много цъфти и не иска да расте :@ А вие, момичета, имате уникални коси! Много Ви се радвам
    Домашната ми маска я правя със 2с.л. зехтин,2с.л. кисело мляко, 2с.л. мед, 1 с.л. бадемово и пшеничено масло, 1с.л. тривитаминол, 2 жълтъка .Също втривам с корените затоплен зехтин с бадемово или рициново масло както и розмарин(билка)(престоял в половина литър минерална вода 2 седмици) втривам пак в корените и 1 лосион- счукани листа от коприва и чемшир заляти с половин литър ракия и трябва да престои 15 дни.
    Не използвам уреди, който тормозят косата,не я топирам и не я изправям,правя изключение по 2-3 в годината,ако нещо е специален случая. Понякога слагам и ампули без отмиване с пчелен прашен и гроздови семена. Преди малко си сложих от купената ми маска Henna - доволна съм от нея!

Супер фен Аватара на lqlq89
    Цитирай Първоначално написано от Mirelaa Виж мнението
    Домашната ми маска я правя със 2с.л. зехтин,2с.л. кисело мляко, 2с.л. мед, 1 с.л. бадемово и пшеничено масло, 1с.л. тривитаминол, 2 жълтъка .Също втривам с корените затоплен зехтин с бадемово или рициново масло както и розмарин(билка)(престоял в половина литър минерална вода 2 седмици) втривам пак в корените и 1 лосион- счукани листа от коприва и чемшир заляти с половин литър ракия и трябва да престои 15 дни.
    Не използвам уреди, който тормозят косата,не я топирам и не я изправям,правя изключение по 2-3 в годината,ако нещо е специален случая. Понякога слагам и ампули без отмиване с пчелен прашен и гроздови семена. Преди малко си сложих от купената ми маска Henna - доволна съм от нея!
    Може ли снимка на тези ампули?
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Цитирай Първоначално написано от lqlq89 Виж мнението
    Може ли снимка на тези ампули?
    Нещо такова представляват http://www.google.bg/imgres?q=%D0%B0...14&tx=92&ty=95 Имам предвид външния им вид,но в момента не съм си взела,иначе щях да ги снимам!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Ааааааааааа!!!
    Невероятни расти! Никога не бих експериментирала така с косата си,но са много яки
    Цитирай Първоначално написано от imnotscared Виж мнението
    DisappointedDreamer страхотни расти,добре да си ги поддържаш и аз много бих искала.. ;д
    Благодаря

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си