.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Отново не си права. Ти си изпуснала своята възможност, тя е продължила и хванала своята. И двете май сте ги харесвали тези момчета, и то тогава избора се свежда до момчетата, които и двете са предпочели нея.
    И това ли е била нейната възможност?Да се целува,с момче,което харесвах от 2 години и след това да се подминават по улицата?Първото момче само аз го харесвах,тя не е имала никакви симпатии към него и за това не мога да си обесня защо го направи.Да,той тръгна да я целува,ама тя има уста,може да се дръпне,да му обесни как стоят нещата..все тая,да направи нещо,а не да се нахвърля на момче,за което съм и ревала по цели нощи,и то пред мен. Второ момче я предпочете,да.Не ми е гадно за това,че някой си я е избрал пред мен,а за това че едва ли не лицемерничи,защото допреди 2 седмици ми обесняваше ЦИТИРАМ нейни думи "колко ще сте сладки заедно,нищо че той е малко задръстен" , "много ще си отивате,вече си ви представям" и така нататък...

Междудругото забезях как каза че и двете имате много недостатъци, но въпреки това ти продължаваш да изтъкваш само нейните, което отново говори за завист, горделивост, високо самочувствие и т.н. Не е хубаво. Особено от момиче.
    Не мисля,че темата е за моите недостатъци,затова и не съм ги споменавала.А за високо самочувствие и завист и дума не може да става.Да-горделива съм,голям инат,цапната съм в устата и още хиляди неща и като всеки нормален човек и аз си имам някакви комплекси,но винаги се опитвам да ги запазя за себе си и да не натоварвам хората около мен,да ги ангажирам прекалено със себе си..

Цитирай Първоначално написано от malkyytyy Виж мнението
    Не би трябвало и държиш сметка и да я караш да се чувства виновна, защото е щастлива. И защо да не е редно да го прави - нима след като ти се имала нещо с момче след това той да е забранена територия ? Не мисля ..
    Не искам да се чувства виновна,затова и казах да прави каквото смята за добре с М. Явно имаме различни разбирания за приятелството с повечето тук....аз никога не бих си позволила да се занимавам с момче,по което си е падала моя приятелка(при това добра),ако ще в момента да не се понасят,просто защото не е коректно спрямо нея.И да,смятам че момчета на приятелки са забранена територия.

Наистина,ИСКАМ да е щастлива,но не с момчета,които съм харесвала...разбирайте го както искате.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Susann Виж мнението
    Не мисля,че темата е за моите недостатъци,затова и не съм ги споменавала..
    А мислиш че темата е за недостатъците на приятелката ти ли? Хаха.

Цитирай Първоначално написано от Susann Виж мнението
    И да,смятам че момчета на приятелки са забранена територия.
    Те никога не са били твои момчета. Така че не са били и твоя територия. Ъх. Харесвала си ги, но преди. Тъй като повече си нямала симпатии към тях, твоята приятелка е решила малко да се позабавлява и да пофлиртува. Какво? Трябва да избягва всички момчета на които си БИЛА хвърлила око, и всички твои бивши ли? Ъх, моля ти се.

Разбирам че си сбъркан човек.

А мислиш че темата е за недостатъците на приятелката ти ли? Хаха.
    Не.Преценила съм,че трябва да кажа нещо-написала съм го.Не е било с цел да я критикувам и да и изваждам кирливите и ризи..

Те никога не са били твои момчета. Така че не са били и твоя територия. Ъх. Харесвала си ги, но преди. Тъй като повече си нямала симпатии към тях, твоята приятелка е решила малко да се позабавлява и да пофлиртува. Какво? Трябва да избягва всички момчета на които си БИЛА хвърлила око, и всички твои бивши ли? Ъх, моля ти се.

Разбирам че си сбъркан човек.
    ОМГ,нямам сили да обеснявам вече :х За последен път-харесвах първото момче 2 години,когато тя се натиска с него пред мен АЗ ВСЕ ОЩЕ ГО ХАРЕСВАХ и тя беше наясно с това.Него не го обвинявам за нищо,точно защото не сме имали връзка,но тя знае какви чувства имах към него и като приятелка би трябвало да се постави на мое място.
    Не мисля,че съм сбъркана...имам един въпрос към теб-харесала си си някой,а твоя приятелка те окуражава да действаш с него,обеснява ти колко страхотни ще сте заедно и още куп други глупости.С течение на времето виждаш,че момчето не си пада чак толкова по теб и се отказваш от него..и след 1 седмица същото момиче,което ти е казвало колко си отивате се занимава с него.Всъщност,не просто твоя приятелка,а най-добрата ти.Е,как ще се почувстваш?
    Не съм казала,че трябва да ги избягва,но да-не смятам за нормално да стига дотам,ако ще и да е някой напълно непознат,на който съм хвърлила око в дискотеката. Толкова ли няма други момчета,с които да се позабавлява и да пофлиртува,че да го прави точно с тези,към които аз имам или съм имала симпатии.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си