- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Написах песен за момиче (бившата ми)
Еее, Влади. Малко развеселяване и за мене, ти пък сега xD
Браво! Много ми харесаТекста е страхотно написан и успяваш много добре да го свържеш с мелодията. Абе... като цяло изпълнението ти радва ^^
Инак няма как да не се похваля (), че и аз имам две посветени песнички, но с разликата, че не са след раздяла, а по време на самата връзка в израз на любов... и определено ме трогнаха и ме накараха да изпитам много топли чувства. Жеста като цяло е Много мил и без значение в какъв етап от връзката ви го правиш, то самия факт че е за нея би я... зарадвал, някак... а когато се обръща назад и си спомня, винаги ще е с усмивка.
Постарай се тя да чуе песента, сигурна съм че няма да остане безразлична.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Кала, споко бате. Важното е да не си го слагаш.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
жалка работа. да знаеш, че ще остане неоценено и ще буди само смях като разказва на приятелките си как предишния ревльо е написал песничка за нея, разбираш ли. такива са си жените, очаквай го
Песента е хубава,
бих пуснала някоя сълза,ако беше за мен,
сигурно и тя ще се трогне.
Песента е добра!
Бих се трогнала, ако беше написана за мен.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Много бих се трогнала, ако някой напише песен за мен.![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Хубава е песента... и спри да се връзваш на глупсотите на някои потребители. Кво си седнал да даваш обяснения ?
Първоначално написано от antifashionshit
Хорската завист край няма. Разбирам ви, че не можете да пеете ,ама това не ви дава право да се отнасяте грубо към труда на хората. Спрете се. Чужди заслуги и дрън-дрън. Вие ако сте правили така, не означава, че и той го е правил.
Иначе по темата:
Много ми харесва - и текста, и изпълнението ти. Аз щях да се трогна, 100% .
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ми не те явно си ме троллнаха , ама ми стана криво че ми казаха че съм я откраднал песентакато си направиш сметка че инструментал , текст , ефекти всичко аз съм правил
дори след това което ми казаха се отнесох добре и му дадох фейсбук за да кокуникираме и да се обеди , но явно пича си е троллар и знае само да нерви
Негов проблем , радвам се че на голяма част от коментиралите им харесва , и благодаря за подкрепата !
<3