.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2992

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Явно съм малоумна. Или мазохист. Или и двете. Просто няма друго обяснение на факта, че ВСЕКИ път се опитвам да наливам акъл в главите на тъпаците от даскало, въпреки че знам, че доникъде няма да доведе. По дяволите, теоретично е възможно да греша, след като 30 човека са на едно мнение и отварят еееей такава уста срещу мен, ама... не греша, мамка му. Права съм. Защо тогава не мога да ги игнорирам?!
    Защото простащината дразни. Как да я игнорира човек.
    А и... Ботев пак е бил сам срещу всички : D Така че 30, 50 да са, ако щеш, това не е фактор.

Мързеливо на н-та степен ми е.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Защото простащината дразни. Как да я игнорира човек.
    А и... Ботев пак е бил сам срещу всички : D Така че 30, 50 да са, ако щеш, това не е фактор.
    Да бе, ама в един момент се замислих дали наистина имам право. Не мога да си изкривя душата. Всичко, което виждам, е банда смешни отворковци на по 17-18 години, едни от които ми обясняват как съм избивала комплекси, други ми обясняват колко съм била жалка, трети - "Lapai mi patkAta innoh, ne znaish kvo e stavalo, kude ti e kura v ustata za da si zamalchish shteeva v kaba sukala tupo unufri shta biq shta qzda 1001 noshti shta napraa salata teeba v shreka grozen xd"

Как да са прави, кажи ми?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си