- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Случвало ли ви се е...
В момента я сваля. Очевидно цялото му внимание е фокусирано върху нея. Нормално да не си му първи приоритет в момента. Като им се получат нещата, всичко ще си се върне в нормално положение, но не очаквай да е постарому и като му свирнеш, да тича. Вече ще има още един фактор, на който да обръща внимание. Би следвало да го разбираш. Такива хора, колкото и да не ми е крайно мнението, не ви схващам.
Би следвало да се радваш за него, че си е намерил момиче, че не е сам, че има тръпка, че е щастлив.
Когато със сегашния ми приятел излизахме на първите ни срещи, най-добрия ми приятел не ми се мусеше, че не намирам време за него. Нито аз се мусех, когато той правеше същото. Хората минават през различни етапи. Трябва да се съобразяваш с това. С най-близката ми приятелка учим в различни университети, аз ходя на работа и имам гадже, тя си има други ангажименти и в крайна сметка се виждаме към 4 пъти в месеца макс, а понякога и по-рядко. Това не ни пречи да сме си най-близки още от детската градина до сега. Трябва да можеш да се съобразяваш.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()