.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell

Изневерява?!

Здравейте Преди няколко дена , бях в гаджето ми и той си беше оставил компютъра отворен, и си връзваше някакви кабели и ми каза " намери си филм".. Е, такъв филм си намерих, че не е реално. Беше си оставил скайпа отворен на някакъв чат с бившата му, при което гледам " искам да свалям дрехи само от теб", " тя не значи нищо за мен" , целувки и прочие.. не исках да ровя затова набързо го затворих и се направих, че не съм го видяла. После отворих папката с филмите, и понеже, сериалите , които гледаме не са в папка, а се нареждат най-отдолу, моя милост се натъкна на още някакви снимки с въпросната красавица, които изобщо не погледнах, затворих компютъра и казах, че не съм намерила нищо интересно за гледане.
    На следващия ден му казах какво съм видяла,а той ми каза " Като съм го написал, написал съм го, и к`во? "..Аз буквално го гледах като пребозало теле майка си и не знаех какво да кажа...... иииии в момента, в който си говорихме, ми светна, че въпросната мацка, да я наречем А., когато се появява отнякъде си, аз трябва да изчезна, или той си намира някаква спешна и важна работа, или трябва да ходи до село... Пробвах да говорим пак, но той ми каза, че сама съм си виновна, задето съм се " отдалечила от него", и каза, че няма да говори повече..
    Ходим вече година , и.. нямам никаква идея какво , по дяволите , да му кажа.. Дали да скъсам с него или не..

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Късай с тоя... как може тва да му е обяснението О.о Как може изобщо да се чудиш....
    nigga stole my bike

Тоя номер, ако ми го извърти някой е отрязан на момента.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Голям фен Аватара на ScarlettS
    И аз бих скъсала с него. Няма смисъл да се занимаваш.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Късай го. Дори не знам какво се чудиш още.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Голямата ножица.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от BornToRaiseTheHell Виж мнението
    Дали да скъсам с него
    Да.
    Боже колко си мила.
    Поздравления, че не си правила някакви скандали. Остави го.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    "Тя не значи нищо" ??? Нещо ми се обърна като го четях, въпреки че не става въпрос за мен, а какво остава ако аз прочета подобно нещо...Имаш желязно самообладание или си супер непукист...ама определено не знам какво има да му мислиш. Още повече и след държанието му след това. Зарязвай го на момента, какво се чудиш. Само момиче без капка достойнство би останало.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от Goddess Виж мнението
    "Тя не значи нищо" ??? Нещо ми се обърна като го четях, въпреки че не става въпрос за мен, а какво остава ако аз прочета подобно нещо...Имаш желязно самообладание или си супер непукист...ама определено не знам какво има да му мислиш. Още повече и след държанието му след това. Зарязвай го на момента, какво се чудиш. Само момиче без капка достойнство би останало.
    Напълно съгласна.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Зарежи го. Не си заслужава да си с човек, на който му е все тая за теб и особено нещата, аз не бих се и замислила за момент дали да го зарежа. Не стига, че е виновен, а се прави на света вода ненапита.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на djipsito
    Съгласна съм с горните мнения.
    Търси щастието другаде.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Лелеее, побеснях само като четох. Шапка ти свалям, че си толкова търпелива. Да, скъсай с него. Първо, защото ти се подиграва, второ, защото те лъже, трето, защото е нагъл и четвърто, защото заслужаваш повече. Няма какво да го мислиш. Директно действай. Келеш!

" искам да свалям дрехи само от теб", " тя не значи нищо за мен" , целувки и прочие.. при това,което написа още се чудиш?! при положение че ти е отговорил с " Като съм го написал, написал съм го, и к`во? ".. 0ще тогава е трябвало да скъсаш с него.. какво още се чудиш?

Голям фен Аватара на notlike
    Може би трябва да си щастлива от това, че си имала търпение в момента и е нямало тухли четворки под ръка, иначе можеше и да лежиш в Сливенския заради тоя. Бий му шута и го забрави - не мисля, че ще ти е трудно. Негодниците лесно се забравят.
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Повече от фен
    а повечето говорят че жените не знаели какво искат и били курви ....
    момиче

Banned Мега фен
    апф... зарежи го.. никoй не заслужава такова държание дори и най-голямата курва

За да не звучи подобно на другите, ще кажа сечи яко с голямата секира)
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    Благодаря на всички за отговорите Но просто като че ли нямам смелостта да го направя, и като си го признавам, не си помагам особено, просто той за тази една година по никакъв начин не показа, че може да "кръшка" и направо съм в шок, още не съм го асимилирала тва..

Мега фен Аватара на draid
    Махни го тоя боклук, освен да те наранява в бъдеще нищо хубаво няма да видиш от него. И все пак преди да действаш бъди сигурна, че всичко което си видяла в действителност е така.

този е голям боклук, поне по- добро обяснение да беше измислил хах.. късай го

Повече от фен Аватара на Torn
    Град
    София
    Е заради утепляци като този после момичетата ги е страх от сериозни връзки ... късай го тоя боклук !
    Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Даже може да го е направил нарочно. Знаел е как си е оставил скайпа, знаел е и какво ще видиш докато търсиш филм.
    Държанието му е ужасно. Разкарай го, не ти трябва.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от Torn Виж мнението
    Е заради утепляци като този после момичетата ги е страх от сериозни връзки ... късай го тоя боклук !
    True story

Голям фен Аватара на PLEYGIRL
    еее за такъв идиот не бях чела/чувала ... повярвайте ... това е някакво животно направо го режи моме .... тва е пълен пълен пълен боклук ...
    *Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
    дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
    но пълно с правописни грешки”.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    "Но просто като че ли нямам смелостта да го направя, и като си го признавам, не си помагам особено, просто той за тази една година по никакъв начин не показа, че може да "кръшка" и направо съм в шок, още не съм го асимилирала тва.."
    значи нямаш смелостта да го зарежеш, но имаш смелостта да искаш да продължиш да си с него с постоянни съмнения и подобно отношение към теб о.О.
    Просто го зарежи тоя, друг избор не виждам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си