.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Talking Как да го накарам да ме хареса?

Здравейте направих си регистрация тук само заради този въпрос. От две седмици харесвам едно момче..по-миналата събота и неделя с него си писахме и без да ми казва показваше че ме харесва и каза че го кефя.В понеделник се посаветвах с една приятелка и му признах че и аз го харесвам и му казах че искам да ходиме и тогава той ме отряза .. казва че се е объркал и че не ме харесва но от тогава аз адски много страдам и ми е много гадно дори заради него се нарязах смисъл написах си името му с пергел знам че е дооооста откачено но....... казвам му че го обичам пиша му в скайпа а той почти не ми обръща внимание как да го накарам да ме хареса всички говорят с него и се опитват да ми помогнат но без ефект помогнете на мен вие моля ви

Мега фен Аватара на Зайче..
    Ами отвлечи го и го заплаши с нож! 200% гаранция, че ще започне да те харесва!!
    А сега по темата: Няма как да накараш някой да те харесва. Това, че ти си си мислела, че той те харесва не означава, че това е наистина така. Приеми, че си се объркала и че не можеш да го накараш да направи нещо против волята му. Просто се насочи към друго момче и спри да си нанасяш вреди по тялото (а в твоя случай ръцете).

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    " аз адски много страдам и ми е много гадно дори заради него се нарязах смисъл написах си името му с пергел"
    Умпа лумпа народа съвсем изпростя. Ти какво? Нещо психически отклонения ала-бала? Страдала - ха-ха-ха. Какво била си зверски влюбена и са ти разбили сърцето, или си пикла дето я е яд, че са я отрязали, за това досажда и тормози бедният човек. Да го накараш да те хареса? Ми кажи му, че ще си издереш името му на челото си с нож и вилица - ще му грабнеш сърцето, а като не ти го даде - винаги можеш да мъ го изтържеш с пергел.
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    хаха хаха имам чувството, че понякога приятелите/приятелките ви играят ролята на адвокат

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Мисля, че ти е време да посетиш някой мил чичко доктор.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Пергел ?! Сериозно ли ?! Я се стегни малко..
    Това е ТЪП подпис. Не го чети D:

Фен Аватара на shadowcrew
    Град
    Бургас - София
    По думите ти разбирам,че става дума за някакъв вид "ниско наборна любов",вероятно 12-13 годишни.Незнам къде сте решили да "ходите" и как ще се объркаш дали имаш симпатии към някого или не.

Просто го остави и търси следващия,не е единственият стъпил на асфалта.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Другия път ползвай сатър.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Другия път ползвай сатър.

П.П. Изчисти си входящата кутия, Валдес.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Дрийм - done

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Приеми факта, че той няма нищо към теб. И продължи напред. Внушила си си, че той те харесва, а той най-вероятно е казал, че го кефиш като приятел. Просто приятел.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz Виж мнението
    Приеми факта, че той няма нищо към теб. И продължи напред. Внушила си си, че той те харесва, а той най-вероятно е казал, че го кефиш като приятел. Просто приятел.
    Ами може би е така Обаче ми е много трудно да го приема, опитвам се, но немога и не е от яд или нещо подобно просто много го харесвам..но както и да е ще се справя все някога

Фен Аватара на CrazyBabyDoll
    Град
    у нас
    Я се съвземи малко,не те харесва голяма работа оставаш го.Едва ли си много голяма.Ще срещнеш друго момче ,света не свършва с това ,че някой не те харесва казваш "Майната му" и толкова.Сигурна съм ,че го харесваш като външен вид и не се опитваш да го опзнаеш като човек!
    Не с омраза,а с усмивка ще ви съсипя ! : )))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си