- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Отслабване в областта на корема
Здравейте ,
имам сериозен проблем за мен . Миналото лято бях с плоско коремче и без паласки ... Сега имам голямо коремче и като седна става на 3 ката .. направо ужас , под гърдите като сложа сутиен много гадно отдолу ми излизат сланинки .. искам да сваля и паласките .. имам 2 месеца докато отида на морето . Можете ли да ми помогнете и да ми дадете съвети как да отслабна по-бързо в тази област и да има траен ефект ..
Чудно как си била слаба и изведнъж напълняваш, то това не е ли до ген?
Трябвало е да помислиш по-рано и да спортуваш повече.
Иначе коремни преси, тичане в парка,примерно, ще помогне, но ефектът ще е малък, да знаеш.
За 2 месеца се съмнявам пак да станеш с плоско коремче. Прави упражнения и мини на диета.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=101375.0
Избери си нещо, което ти се вижда леко и съвпада горе/долу с режима ти.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Амии...честно и аз бях така, НО!!! При мен беше от лекарства и тн. Та за около 2 месеца съм махнала всичко, даже плочки лекинки си имам, ама с по 5х50 коремни, 3 пъти на ден, 2 мин. почивка и ГОЛЯМО упорство...Успех ти пожелавам
Кое едва ли? Моят ген си е такъв, че колкото и каквото и да ям, все съм слаба и не дебелея, но въпреки това, спортувам. Сега малко и аз съм се отпуснала, ама изчаквам да завърша и 'почвам пак яко с тренировките, да се поддържам малко и да се стегна, че покрай това училище, време да дишам не ми остава..
Няма '' какво да се случва с мен '' , всички в семейството ми са слаби, дори баба ми ,която в момента ще става на 60.
Просто генът ми е такъв и не съм склонна към дебелеене, сещаш ли се? Абсолютно винаги през живота си съм била слаба и такава ще си остана, защото няма да позволя да ми се '' случва '' нещо.
лятото - http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._6526364_n.jpg
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._2293882_n.jpg
/ по-късно ще кача сега , защото не мога да намеря снимката .. /
не ми се спори с теб :Д и в моето семейство всички са слаби ама на всеки може да се случи .. от лекарства може и от операция и още куп работи .. всичко е възможно ..
Човек пълнее главно от неправилно хранене. Няма какво изобщо да ми обясняваш, защото животът ми се върти около спорта, както и съм заобиколена от спортисти, така че няма смисъл да си хабиш думите. Само ти казвам.
^Ай стига си се хвалила, разбрахме, че не пълнееш, няма нужда да го пишеш още 10 пъти. Не всички сме като теб. Точка.
Тренирай цялото тяло - то е неделима част, няма как да отслабнеш само в корема, още по-малко пък коремните преси не са начинът.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
така като фитнеса е близо до нас , ако ходя вечер и бягам на пътеката , коремни и там други упражнения + диетка ще стане ли ?
don't say anything.,олкова коварни заболявания има и такива гадни лекарства има,че никога не можеш да си сигурна дали няма да напълнееш ... Дори от едни противозачатъчни можеш да качиш 5кг,че и отгоре без да се усетиш.Не говори глупости!Това,че сега всичко ти се върти около спорта не означава,че след няколко години ако (недай си Боже) ти се наложи да прекратиш поради една или друга причина няма да напълнееш дори и с правилно хранене.
Да не говорим,че никой в темата не пита ти и родата ти с к'ъв ген сте,дали си склонна към напълняване или нещо друго свързано с теб
Авторке,кардио и хранителен режим и всичко ще си дойде на мястото![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
don't say anything,. Държанието ти е като на момиченце във втори клас. "Не ми казвай какво да правя!" Нито ти казвам нещо, просто отбелязвам, че няма нужда да споменаваш по 5 пъти едно и също, не всички сме такива късметлии, че да сме чревоугодници и да сме фиданки, сещаш се? Така че ти остава да си замълчиш вместо да пилиш как само се занимаваш със спорт и много разбираш. Със здраве.
Кардио е скачането на въже, пътеката и такива. Ама ако си на пътеката например ходи с бързо темпо 2 минути и тичай 1, защото само една от двете крайности няма смисъл.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
благодаря![]()
Уау, доста си качила наистина. Ама не се отслабва на "области". Можеш да започнеш някакъв хранителен режим, като "90-дневната диета", то е по-скоро на принципа на разделно хранене, не лишаваш организмът си от нищо. И тичане, скачане на въже и чак след това, като свалиш излишното, можеш да почнеш упражнения за стягане. Успех.![]()
Хм, изглеждаш малка, да не би това да е един вид пубертетно надебеляване? Около 14 бях качила 3-4 килограма и каквото и да правех се разкараха чак година по-късно. И при повечето му съученички положението беше същото.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()