.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Женски бой, женски бой!

*взима си пуканки*

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Женски бой, женски бой!

*взима си пуканки*
    къв женки бой те гони тебе xDD ... просто казвам истината на момичето ... тя да я приема както си иска

Град
    В мислите на хората
    Мен женки не ме гонят за съжаление

Инак истината е като задника - всеки си има една.

Dr. Gregory House

Мен женки не ме гонят за съжаление

Инак истината е като задника - всеки си има една.
    ее.. ся.. пропуснала съм букваа иииии... ;д .. тва за задника xDDDDD ..no comment..! xD

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от mimettoo Виж мнението
    1-во... темите нито са тъпи..нито са остри .. това че човека не е намерил точно това което му трябва и че иска съветче как да постъпи..не означава че повтаря тема .. а пък и форумът е разделен на определени "раздели" ... така че нормално е някои темички в един раздел да се повтарят и 2-ро - точно ТИ вместо да даваш негативни коментари...просто не прави нищо.. .. така може да си по-полезна ;**
    Мацка, това с тъпи и остри беше лаф, който използвахме във 2-ри клас. Вземи го използвай за да впечатлиш други момченца.

Такива теми бол, точно в този раздел. В другите раздели се обсъждат коренно различни теми от любов. Като не знаеш, моля те не си отварай човчицата.

хей това че те зяпа не те ли нахъсва? Тогава ти идва силата. Ставаш с най-хубавата си походка и... устремено към масата му. Усмихваш се чаровно и най-нахално "Здравей, сега след като ти познавам очите ще се радвам да чуя и гласа , аз съм (името ти,без съкращениица) и подаваш нежно ръка

Цитирай Първоначално написано от alexsdreamm Виж мнението
    хей това че те зяпа не те ли нахъсва? Тогава ти идва силата. Ставаш с най-хубавата си походка и... устремено към масата му. Усмихваш се чаровно и най-нахално "Здравей, сега след като ти познавам очите ще се радвам да чуя и гласа , аз съм (името ти,без съкращениица) и подаваш нежно ръка
    хм... доста добра картина създаде... мерси ..ще ми е от полза

Град
    В мислите на хората
    Аа Дриймърката запали.

Инак до авторката така си е. Мойта истина е различна от твойта, така както моя задник е различен от твоя. Темата наистина е повтаряща се.

алекс ти колко пъти в секунда ще си промениш аватара?

Dr. Gregory House

супер, извести ме после как е минало

алекс ти колко пъти в секунда ще си промениш аватара?

около 10000000000000000000 снимки за минута. Бърза съм нали Благодаря за вниманието към скромния ми профил.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Мацка, това с тъпи и остри беше лаф, който използвахме във 2-ри клас. Вземи го използвай за да впечатлиш други момченца.

Такива теми бол, точно в този раздел. В другите раздели се обсъждат коренно различни теми от любов. Като не знаеш, моля те не си отварай човчицата.
    xDD ... оле не човек... ти въобще разбра ли какво ти написах?! я вземи го прочети пак щото наистина ставаш за смях xD ... и този "лаф" не го използвам за да впечатлявам момчетата ... а за да ти помогна да разбереш кви глупости пишеш ..
    няма да коментирам просто.. ;х ... жал ме е че се излагаш така

Град
    В мислите на хората
    *скандирания от публиката*

Женски бой, женски бой!

Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от alexsdreamm Виж мнението
    супер, извести ме после как е минало
    задължително!! ;** <3

*скандирания от публиката*

Женски бой, женски бой!
    xDDDD ....

Град
    София, България
    xDD ... оле не човек... ти въобще разбра ли какво ти написах?! я вземи го прочети пак щото наистина ставаш за смях xD ... и този "лаф" не го използвам за да впечатлявам момчетата ... а за да ти помогна да разбереш кви глупости пишеш ..
    няма да коментирам просто.. ;х ... жал ме е че се излагаш така
    Да, разбрах какви глупости беше написала. Беше казала че такива теми се повтарят в други раздели, което е невъзможно, тъй като там не се дискутират такива въпроси. Та, я пак, шматко?

Аз ли ставам за смях? Аз ли се излагам? не съм аз тази, която пита как да заговори момченце, докато нагъва пържени картофки и хапки в Макдоналдс.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    "Знаеш ли, че имаш страшни очи"
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Да, разбрах какви глупости беше написала. Беше казала че такива теми се повтарят в други раздели, което е невъзможно, тъй като там не се дискутират такива въпроси. Та, я пак, шматко?

Аз ли ставам за смях? Аз ли се излагам? не съм аз тази, която пита как да заговори момченце, докато нагъва пържени картофки и хапки в Макдоналдс.
    мм...не нищичко не си разбрала ..не се и учудвам xD ... както и да е ..няма да си губя времето да ти обяснявам какво съм написала ... имам си по-важна работа от това да вразумявам патки като теб (нищо лично ;д) ... и.. да съм споменавала че АЗ съм "нагъвала" пържени картовки?! ... xDD .. явно някой тук наистина се опитва да впечатли някой.. ...

Цитирай Първоначално написано от tuzaro Виж мнението
    "Знаеш ли, че имаш страшни очи"
    хехе...това е доброооооо!! ;рр ;*

Град
    София, България
    мм...не нищичко не си разбрала
    а пък и форумът е разделен на определени "раздели" ... така че нормално е някои темички в един раздел да се повтарят *
    Та, какво казваш? Обясни моля те, че аз явно съм такава голяма патка!

Аз хората със сигурност не ги впечатлявам, докато с дружки киснем в KFC, облизвайки си шумно малките пръстчетта, и смучейки ледчетата в кока-колата, преди звучно да изсмукаш цялата захаро-богата, тъмна наблъскана с Е-та течност. А като за цвет накрая, хубавичко да се оригнеш/изпърдиш.
    Последно редактирано от DisappointedDreamer : 05-20-2012 на 20:55

Та, какво казваш? Обясни моля те, че аз явно съм такава голяма патка!
    форумът е разделен на определени "раздели" (любов, секс, козметика и диети... и др.) нормално е някои ТЕМИ в ЕДИН РАЗДЕЛ да се повтарят ... някъде да пише че се повтарят във всички раздели?!?!?!?! xD ... това имах предвид ...

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си