- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- От здрав разум до поетическо безумие.
Така ли беше :Д
Как мина, доволни ли сте ? Да обсъдим ?
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Темата беше много хубава, но по-скоро беше за есе.
Някой знае ли дали анулират съчинението, ако не си написал преди него дали е Интепретативно или есе??
И аз не го написах какво е и сега се притеснявам :/
Най-отвратителната тема от всички матури досега!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Железният светилник" пак е по-добре от "Под игото"..аз пък ви пожелавам нещо лесно
Ох, много беше гадна темата..аз изобщо не го бях чела и си пуисах някакви фантазирани от мен неща ;д
Лесен тест със супер отвратителна тема.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Оффффф--честно ти казвам много съм ядосан. Който изтегли тая тема, дано ръката му да изсъхне.... Дано умре при най-лошите условия...
Отврат...Това си беше ГАВРА. Как може изобщо да го включат сред тия 30 теми, пир положение че няма кой да седни да ти го чете тоя роман!!!!!
Tenjera, казаха ми,че не е проблем и само ще отнемат някакви точки.Аз още не мога да се убедя,но силно се надявам. Каза ми го учител по бг.
Иначе... защо е този негативизъм бе,хора? Темата наистина е трудна,но можеш да напишеш толкова нещааа - мотивът за лудостта, за борбата, саможертвата, смъртта. Ако не това ,то - Априлското въстание, Епопея на забравените,някоя от главите - като Народът се пробужда.. има толкова мн варианти дори и да не сте го чели. На мен ми е любима книга,но точно това нямам спомен да съм го чела и почти не се обвързва с целия сюжет на ромата,а по-скоро с главната тема.
Възможно най-гадната тема,която можеше да се падне!
Нещата,които губим винаги намират начин да се върнат при нас,дори не винаги да е както очакваме.
Така,одеве бях на матура,задрасках един отговор в свитата за свободни отговори,и написах до него друг.Също на резюмето се случи на 2-3 пъти да пиша до края на листа,може ли да ми се анулира работата заради това?Много се притеснявам!!!
Е за такива неща не вярвам да анулират.Една приятелка дори се притесняваше,че като не е писала нищо на 41ви въпрос ,да не и анулират цялата матура.Естествено ,че не...
Кажете ми сигурно ли е,че няма да я анулират,ще полудея от притеснение,има ли други със сxодни проблеми и притеснения?
"Железния светилник" пак е трудно, да. Абе квото и да се падне винаги ще е трудно. Това е МАТУРА!
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Не ми се коментира. Дано есеистичните ми словоблудства с минимална конкретика бъдат оценени с поне 10-15 точки.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
хехе окейнещо тия матури изобщо не ми вляят добре :Х изнервиха ме от всякъде, нищо, че имаме още 1 година....
![]()
Темата вярно беше кошмарна .. теста беше средно ниво.. там имам 29 верни от 30, надявам се на някакво чудо относно есето.. толкова малко бях учила за вазов, той по принцип си ми е тъмна индия и съм писала някакви пълните фантасмагории и съм разтягала локуми.. можеха да се паднат толкова по-лесни теми, еййй чак ме е яд
Темата наистина си е доста сложна... Ако беше "Лудостта и безумието в "Под игото" това щеше да е възможно една от най-лесните теми. Обаче тази е зададена по много неприятен начин.