.
Отговор в тема
Страница 101 от 134 ПървиПърви ... 5191979899100101102103104105111 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 501 до 2 525 от общо 3345
    ДРАГИ СЕДМОКЛАСНИЦИ, НЕ ЗНАМ, КОЛКО СТЕ ЗАПОЗНАТИ СЪС СКАЛАТА ЗА ОЦЕНЯВАНЕ. СПОРЕД ГЛУПОСТИТЕ, КОИТО ПИШЕТЕ ..... ТА ТАКА ФОРМУЛАТА ПО КОЯТО СЕ ПОСТАВЯ ОЦЕНКА Е :
    1/28.( К+68 ) К=БРОЯ ТОЧКИ. ВЪОБЩЕ НЕ СЕ ВЗЕМА В ПРЕДВИВ КОЛКО 6 И КОЛКО 2 ИМА НАБОР 98. А И ОЩЕ НЕЩО ПРИ МЕН МИНА ДОБРЕ.
    Последно редактирано от Ivan :) : 05-22-2012 на 10:52

При мен мина горе - долу добре. На първо съм отговорила вярно, но имам други грешки. Като цяло съм доволна, мисля, че ще имам някъде между 55 и 58 точки. Преразказите са ми по - силна страна по принцип, там се надявам на около 33 точки.

http://store.picbg.net/pubpic/D9/17/...cc8261d917.jpg : ) Ето как се оценяват отговорите : )

Аз на 1ви модул имам 55 , а на преразказа 30 сиг . ! ЙЕЙ ! Само да не ос*ра математиката , с извинение ..

Хайде на тестовете по математикаааа Ха сега се захващам, да видим какво ще направя. И няма да е зле да си напиша глупостите за утре, че да не вземе тая по биология да ме изпита и да ми замине хубавата оценка, дето ѝ се надявах първия срок :X
    Утре със сигурност ще отида на училище, че нямам никакво желание да си изтървам математиката. Още повече, че май ще ни връща класните по математика (щото каза, че ще гледа да ги провери до 22ри)
    бтв, МеГуста, пише се инАче, а не инЪче. Знам, че пробният мина, ама аз нали съм гаден перфекционист ^.^
    Бледа кукла си ти,
    която студено ме гледа с очи.

Нямам грешки до 24. На 25 съм хванала основната идея,ама дали ще ми дадат точки...
    А за преразказа-добре се получи,написах 2 страници и половина.
    ПП. От 85-86 точки нагоре е за шестица.
    Последно редактирано от rally_98 : 05-21-2012 на 17:08

Фен Аватара на BulgaRiN
    Град
    Бургас
    Аз миналата година имах 86 точки и беше 5.42 , не знам тази година дали са променили скалата.
    Иначе,сега ако почна да го правя изпита ви ,съмнявам се да имам пак толкова
    Deutsch ist killing meh
    Успех на всички на изпита по мат!
    Радвам се,че сте се справили добре,вярвам ,че ще се справите и по математика :P

0 грешкиии (sun)

Браво бе !

А като излязат резултатите представете си колко активна ще стане темата 2 страници за 1 мин. ще се изписват сигурно.
    А и мерси за поправката , лош навик ми е това

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Имам една грешка на теста - на първа задача. Толкова ме е яд. Последната задача... не знам колко точки ще ми дадат. Надявам се на поне 3. Преразказът не ми се стори толкова труден. Ще видим какви съм ги надробила. ;]] Няма време да се отпускаме. Стягаме се за математиката.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мерси Мен обаче нещо ме хвана мързела и не мога даже домашната по математика да седна да се напиша ;xx Ноо тази вечер ще порешавам и утре целия ден, дано пак вляза във форма.

Повече от фен Аватара на Challenger
    Нямам грешки... Не се знае колко ще имам на последната задача и на преразказа.

Като ви гледам резултатите и се отчайвам от себе си..

Недей, може пък на преразказа да имаме пет точки, кой знае Пък и в доста училища приемат с балове под 33 - 32, така че все още имаш шанс да влезеш където искаш

Повече от фен Аватара на Challenger
    ^
    Точно. Пък още не си знаем резултатите от текста. Възможно е и да съм объркала нещо докато съм преписвала от черновата, така че... Споко. Иии aintborntypical, виж си личните съобщения.

Аз съм доволна от резултата си Имам грешка на 1 въпрос ,но виждам, че не съм единствена
    Сега трябва да се стягаме за сряда. Ако не пиша до тогава, пожелавам на всички ви успешно представяне и ОТЛИЧНИ резултати !

Аз така и не успях да разбера каква е скалата за оценяване...иначе според това,което помня,че съм заграждала на теста имам 52 точки... надявах се на поне 55,но нищо ..,дано преразказа да компенсира!

Цитирай Първоначално написано от anonymousx Виж мнението
    Като ви гледам резултатите и се отчайвам от себе си..
    + 1 !

Ако ми дадат сто точки на тоя изпит,направо ще подскоча в небето от радост,защото особени пропуски не забелязвам...

Писала съм ,,северо-изток''.Другата ми грешка е на първа.Писах първо А,после го зачеркнах,писах Г,после разбрах,че е А,но нямах повече право на поправка.
    На тезата ще имам около 5-6,и в най-лошия случай се надявам на преразказа да имам поне 30.Така че общо ми се сумира 92 в най-лошия случай.Доволна съм,макар че ме е яд за първото.
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Като човек ви чете баловете направо може да се засрами.... това е хубаво, писнало ми е да казват как българските деца сме тъпи, едва ли не всички за нищо не ставаме. Никой не се заема да види, че има и много умни и способни млади хора. Браво!

Да,нас цяла година ни обиждаха,че и маймуните са по-умни от нас...изведнъж обаче започнаха да се държат мило и да ни казват,че не сме толкова тъпи,това стана точно преди изпита (визирам учителите).

Тъп съм !!!

Имам около 10 грешки какво да се прави тъп съм си

Оххх стоях будна до 2:45, тъкмо заспах и изведнъж - земята почна да се клати. При нас не беше много силно - аз съм от Софето. На първия етаж съм. Вие усетихте ли го?

Голям фен Аватара на wenii
    Аз съм от Русе, нищо не съм усетила, но доста хора от тук са го усетили..
    : ))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си