- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
Аз ги видях. На първо съм го объркала, защото е А, това беше много гаден въпрос. На пето съм го объркала, защото по незнайни причини съм останала с впечатлението, че търсим определително вместо обстоятелствено -__- Също така на 24 В писах Калугерът, не знам дали ще ми го зачетат, защото го няма като отговор. Мислех да пиша Евтимий, ама не го написах. Както и да е, надявам сe да ми го приемат. На 23 В не помня дали писах По жътва или По жицата, защото бързах тогава, но го знаех кое е и се надявам да съм писала вярното. На последната задача поне едно 4-5 точки ще ми дадат. Значи ще имам между 59 и 62 точки. На преразказа едва ли ще ми отнемат повече от 10 точки, даже и толкова са ми много, което означава, че най-малката възможна оценка, която ще изкарам, е 5.40 Но аз се надявам на малко повече. ;D
Бледа кукла си ти,
която студено ме гледа с очи.
Aikas не се знае...
Последно редактирано от cvetityyy98 : 05-21-2012 на 13:45
Събират се общо точките, умножава се по 0,04 и се прибавя две. Така се изчислява оценката. (Aikas)
Бледа кукла си ти,
която студено ме гледа с очи.
Йее, имам 58 точки, ама без последната задача- там не знам за колко ще ми оценят простотията
А за преразказа не знам колко точки ще имам, но мисля че се справих.
Аз съм объркала 5 и 8 от тестовитеАз също писах Калугерът и не знам дали ще го зачетат . На текста за редакция имам две грешки и то най-фасулските (както винаги) - Написах Във вместо В -_- и северо-изток вместо заедно . Тъпи грешки ! Падат ми се някъде 59-60 някъде без 25 задача и преразказа . Като цяло съм много доволна !
![]()
аз имам към 6-7 грешни .. силно се надявам на преразказа да имам много точки, защото ми беше много лесен и не изпитах никакви затруднения или нещо подобно, докато го писах .. нямам търпение да си разбера оценката .. ох, сега само да минава и изпита по математикаа ..
: ))
На мен само 21 ми е грешен, и ако си оценя 25 с 2т ми се получава 59, не съм много доволна, нооо , мисля че с тази оценка ще ме приемат, обаче не знам какво ще правя на НВО-то по Мат. :XX
Олеее.. Аз имам 4,15-4,25 на 1-вия модул.. :X
58 bez poslednata zadacha... Ako mi dadat kum 3tochki ot neq shte imam 55tochki i se nadqvam na 25 ot prerazkaza
Само да попитам - знаете ли дали е излязла някаква скала за проверка колко точки на каква оценка горе-долу са равни ?
Уф хора.. иде ми да се ИЗЯМ нправо!! Какво се замотах та съм объркала 7ма просто не ми го побира акъла.Вярното щях да пиша и що съм писала А..Иначе грешни 1 и 7, 57т.Надявам се на поне 4 от тезата, защото доста се постарах, ама ще съм късметлийка и на 2, понеже от всички ключови думи моята наподобява само последното изречение -.- Иначе с една фр смятахме по скалата от курса ѝ колко имаме на преразказа и просто познайте - 34тТва е егати оптимизма.Никога няма да сбера толкова
Така че.. нда.Около 5,5 ще ми е оценката, което не е зле, но е разочароващо след 5,921 на пробен.
Искам да кажа едно голямо БРАВО на всички вас, не сме перфектни, но трябва да сме горди от резултатите си!Не оклюмвайте, още предстои математика, а и все пак живота продължава![]()
Някой може ли да сподели колко му е излязъл преразказа? А и между другото и аз съм объркал 1ви въпрос, иначе мисля, че ще съм около 61-63 точки (дано :Д) .
Дали това е вярно?
Оценка
Точки
Слаб 2
до 22,5 т. вкл.-Слаб 2
Среден 3 (3,00-3,49)
23 т. – 40,5 т. вкл.
Добър 4 (3,50-4,49)
41 т. – 58,5 т. вкл.
Много добър (4,50-5,49)
59 т. – 76,5 т. вкл.
Отличен (5,50-5,99)
77 т. – 94,5 т. вкл.
Отличен 6
95 т. – 100 т.
По тая логика имам малко над 5,50 .. О_О
Хехе ама това е бахти гадното да имаш 5,49
Инъче аз...ами 5 сигурно.. :/
Аз имам около 2-3 грешки, на 1-во съм объркала и адски много ме е яд, защото първо писах А, след това го задрасках и писах Г. Мисля, че ще имам някъде около 5 и нещо. Надявах се по БЕЛ да имам по-висок резултат, за да може да компенсира оценката по мат (не залагам големи надежди), ама явно няма да е така, както го мисля.
Не е гадно,защото оценките така или иначе се не се закръглят все тая дали имаш 5,49 или 5,50 .. така де въобще не е се таяАми като цяло май сте се справили добре тази година.Мисля ,че изпита ви е малко по-лесен от нашия миналата година. Ами не го мислете толкова този тест и почвайте задачите! Късмет на математиката (:
GreenDay
Аз ще изчакам крайните резултати да излязат, че не ми се проверява и се ядосах от елементарните си грешки
Винаги след някакъв изпит като си видя грешките и се чудя как може да съм била толкова тъпа![]()
Темата се препълни днесВсяка минута, някой пише. Не мога да сваря да обновявам
. Та такаа, да се включа и аз. В момента съм отворила в един таб отговорите, погледнах някои, но другите не смея... Първа ми е грешна. 18 ми е вярна, макар че не я бях чувала, карах по пътя на логиката. Струпването на Б-та и аз го имах, нямах А, не знам, направо не ми се мисли... уж съм добра по БЕЛ, дано а съм се справила, ще видим. Успех, мили съфорумци
. Квесторите бяха от СОУ-то, но се оказаха някакви добри. Като се срещнах със съученичките, една разправя, че им дали да четат текста повече време. Еее, не е честнооо.
А в другите зали имало голямо преписване, една друга моя съученичка пък преписала 1:1 от друга моя. Тя не и давала, но онази й взела теста. Не очаквах, че наистина ще препишат, мислех, че само се канят. В нашата зала бяхме аз, Радито, Александър (онзи гадния, за който ви бях писала
) и Божидар. Бях на един ред между Алекс и Радито, той нагло ме увещаваше да му подсказвам, а аз му викам дали помни по ФВС как ме нарита с топката в петъка. Той се прави на ударен. Така ли ще бъде, а? А? И така, не го огря да преписва, оградих си теста с две ръце, то иначе щяха 1:1 да препишат, вярвам. И по едно време, той ме пита: "Как е "играя" ?" И аз: "Какво "играя" ?"
И аз се правя на ударена. Ами, така де, казах, че няма да му дам да препише и удържах на думата си. Пада му се, как с Божидар ме обиждаха преди да започнам 1ви модул, викат ми: " Ей, Кристинке, ти къде ще кандидатстваш? В електрото, нали? Да ровиш с багери. Ааа, неее, ти ще продаваш свещи на петъчния пазар, ще викаш "Свеееееещички продавааааам" "
Още колко мога да напиша само, но не смятам да ви затормозвам, изморени сме, а аи надали някой ще ми прочете коментара, така че...
![]()
Ай, ай, аз го прочетох! И добре си направила, че не си им дала! Само така! Мен никой не ме е тормозил, ама под носа на квестора къде ти ще ме викатТака де свестни бяха и не се е преписвало, беше гробна тишина и другите сами кастреха нахалниците.
Стига с тая паника. Ще имате колкото сте си изкарали и ще влезете където искате.
Последно редактирано от FuckingFreak : 05-21-2012 на 15:26
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."