.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 53

Hybrid View

Повече от фен Аватара на Div4uk
    Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies Виж мнението
    Тоалетната е едно с банята ? EPIC FAAAIL !

Пич сори, че така се наливам, ама е супер смешно. Още от самото начало имах подозрения, че за т'ва ще става дума и някак си ми стана още по-смешно щото излязох прав. Не знам к'во да те посъветвам, сериозно. Вечер докато всички спят, отиваш в тоалетната и удряш една злобарка... ;д ебеш ли му майката. Като се замисля, наистина си е кофти една чекия да не можеш да си удариш на спокойствие ;/
    Ми не е смешно изобщо ако ставаш сутрин и те заболят топките или пък нощно време, или ако ти се дърви на ден по петпъти е така дето му падне, не знам дали ще ти е смешно. Нощно време ако стана да отида да го напрая в банята сички ще ме разберат кво правя, нали се сещаш. Поне сестрами веднага разбира че ставам, и като види колко време ме няма веднага ще и стане ясно тя не е тъпа. Сега поне сядам от време на време на лаптопа да разцъкам за малко иначе и на това се дуеше. И едва ли не ми дава зор да ставам защото и е скучно. Просто нямам думи.

Повече от фен Аватара на sugargirl94
    Цитирай Първоначално написано от Div4uk Виж мнението
    Нощно време ако стана да отида да го напрая в банята сички ще ме разберат кво правя, нали се сещаш. Поне сестрами веднага разбира че ставам, и като види колко време ме няма веднага ще и стане ясно тя не е тъпа.
    Срал си.. ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си