- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Хомосексуален треньор
А докато не я заключат,ще продължа да си мърморя,защото ме ядоса.Лъчо също.Защото въпросната ситуация ""не ме гледай какво правя, а слушай какво говоря"" е възможна само тогава,когато човекът говори против въпросното нещо,а именно сексуалността си.Аз не мисля,че той ще започне да обяснява на децата,че е грешно/правилно да харесват само мъже/жени.Защото те си се раждат с тези влечения.И каквото и да им обясняват,рано или късно те ще излязат наяве.Това какъв е трньорът им няма никакво влияние.Да не говорим,че той дори не се занимава с това пред вас,а си го прави по улицата.Аз лично не виждам по какъв начин това се отразява на способността му да обучава деца и да е добър педагог.Щом е станал треньор и са го наели,значи е добър в работата си.И сега само защото има по-различни влечения могат да го уволнят,защото ученичката му се е притеснила.Да,прочетох за какво е темата.Прочетох я няколко пъти,за да се уверя.А ти прочете ли ми поста?Прочете ли нечий пост?Защото в цялата тема видях как много хора ти казаха да оставиш човека да си живее живота както иска,стига да не ви го натрапва,и като абсолютен кон с капаци,какъвто пак ти заявявам,че си,продължи да си знаеш своето.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
^
Абе колко пъти да обяснявам, че това се случваше НЕПОСРЕДСТВЕНО до комплекса, не на центъра или в кафенето. Надявах се, че ще спазваме добрия тон, но явно съм попаднала на грешно място.
Добър тон спазвам,когато няма подобно хомофобвски/расистки и като цяло дискриминационни истории.И да,знам че е било ДО самия комплекс и ти казах,че като не ви ги води директно в залата,не е ваша работа.Значи ако са загорели хетеросексуални,жена му може да го изпраща на работа и да се награбват като животни на оградата,обаче щом е гей не може да се вижда с приятеля си никъде,освен вкъщи?Защото той където и да върви,ще извадите аргумента за малките деца.Е аз пък точно на центъра като малък съм виждал един превъртял типичен балкански субект да крещи и да влачи също крещящата си и съпротивляваща се жена си за косата.И двамата си бяха хетеро.И смело заявявам,че това има доста по-отрицателно въздействие от това да видя двама мъже да се държат за ръце.
Както и да е,писна ми да ти повтарям едно и също.Ти и без това простотията вече си я направила,че и не проумяваш защо смятам постъпката ти за глупава.Спирам да пиша в темата.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead