- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- мадури 2012
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Не беше толкова трудна.. темата беше - Дунавска равнина, лично аз очаквах нещо по-забутано.
От теста имаше само 3-4 кофти въпроса, иначе като цяло беше лесно. Практическите задачи бяха елементарни. Карта на Европа и карта на България с ГКПП и ЖП гари..
Йей, ЖП-гарите
Мерси, ще чакам да излезе теста.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ако имам 6.00 по математика на матурата или подобно (5.80-5.90) горе долу 4.50 на изпита за СУ ще ми стигне за всички спец нали? Специално софтуерно инжинерство...
Гледам миналата година на първо класиране 18.2/ 18.4 бал аз събирам 19.5 с такива оценки. Разбира се се надявам на минимум 5 на изпита, но винаги може да усереш нещо
иначе за момичета баловете са и по ниски влизаш 100 процента. На олимпиадите няма много момичета
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Въф ФМИ без изпит няма как
3 пъти оценката от изпита + оценката от дилпомата по математика. Ако си ходил на ДЗИ мат се взимя тя вместо дипломата.
Само че ако си отишъл на математика изпит първо равнище се взима 2 пъти и дори и с 6.00 може да не те вземат![]()
Поради някаква извратена игра на съдбата, образувам максимален бал за фмиНищо, че ми се води оценка 5.50
![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Whaaat изкарала си 5.50 на предварителния? То принципно 5.50 и нагоре ти пишат 24 бал