.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Тема: Креатин

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от fatrat Виж мнението
    Извинявай ама ти кой беше? Във форумите е добре да се споделя информация от 1-во (словом: ПЪРВО) лице. Това ще рече, сам да си изпитал действието на добавката,щото аз ако кажа ,че някой приятел от витамини е качил 10кг мускулна маса ще звучи също толкова нелепо като : "Ако искаш да подпухнеш и задържаш вода - купи си монохидрат.След спирането му ще изпикаеш половината вода и ще загубиш част от видимо качената маса. (не съм го пил, но го знам от компетентни лица)" .
    @До автора на темата: Вземи си чист креатин монохидрат - микронизиран. Субстанцията е бял прах на микро-гранули. Няма вкус, мирис, цвета е бял, както вече споменах. Килото върви 20-30-35 лева. Вземи половин килограм и го пий 5гр преди и 5гр след тренировка. В почивните дни по 5гр сутрин и ако желаеш 5гр вечер (не задължително). Най-важното -следи храната си- яж винаги чисто- плътна храна с добро съотношение на макронутриенти и калории.
    С предишния креатин не си имал успех защото : 1) - не си се хранил както трябва 2)- не си тренирал както трябва. От 500гр креатин моно на BioTechUSA съм качвал 4кг (3-те после съм ги изпикал) , но 7.5кг на лежанката и 10 на клека си са факт и до сега! Айде поздрави и се позачитайте малко в интернет кое какво и що да не стават объркваници

Същият креатин пих http://www.silabg.com/bg/900-BIOTECH...nohydrate.html никакъв ефект. Възможно е както казваш, да не съм се хранил правилно, защото никакъв режим не съм спазвал. Хранех се поне по 4-5пъти каквото има. Тренирам 3пъти в седмицата, Пн, Ср и Пт. Програмата не мога да ти я кажа каква е, понеже я сменям през 2-3 месеца. Гледах да пия повече течности, но нямаше ефект.
    От монохидрата се отказах, наистина няма смисъл да кача вода и за я изпикая.
    Мисля да взема етил естер или кре-алкаин. Дайте съвет кой продукт да взема, някой с доказано качество и добри отзиви. Нека да е до МАКС 50лв.

Супер фен Аватара на fatrat
    Цитирай Първоначално написано от aaasssddd Виж мнението
    Същият креатин пих http://www.silabg.com/bg/900-BIOTECH...nohydrate.html никакъв ефект. Възможно е както казваш, да не съм се хранил правилно, защото никакъв режим не съм спазвал. Хранех се поне по 4-5пъти каквото има. Тренирам 3пъти в седмицата, Пн, Ср и Пт. Програмата не мога да ти я кажа каква е, понеже я сменям през 2-3 месеца. Гледах да пия повече течности, но нямаше ефект.
    От монохидрата се отказах, наистина няма смисъл да кача вода и за я изпикая.
    Мисля да взема етил естер или кре-алкаин. Дайте съвет кой продукт да взема, някой с доказано качество и добри отзиви. Нека да е до МАКС 50лв.
    Ами виж сега- нямало е ефект , обяснил съм ти защо Ти си решаваш нататък как процедираш, не искам да те отказвам ама 100% повярвай ми,че каквото и да пиеш с режим " тренирам 3 пъти седмично* и ям квото има" нищо няма да се получи.
    Иначе щом си решил кре-алкалин на American EFX е най-добрия , а за етил естер- нямам наблюдения.

*Три пъти седмично- без тяга и клек.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си