.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Hybrid View

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Оф Wax... глупости говориш.
    Защото знам какво ми харесва и какво не. Защото се познавам добре, както и бях запозната с това какво ще е.
    Може и скучна да съм, но знам и сред какви хора ми е интересно. Това не значи, че отписвам автоматично всички останали.
    Оф ShtrudeL... глупости говориш.
    Защото знам какфи ги фъфлиш и какви не. Защото знам, че обичаш да точиш локуми и си запозната с това.
    Защото осъзнавам, че знаеш колко скучен индивид си и как не приемаш чуждото мнение. Това не значи автоматично, че не ми харесваш.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Wax Виж мнението
    Оф ShtrudeL... глупости говориш.
    Защото знам какфи ги фъфлиш и какви не. Защото знам, че обичаш да точиш локуми и си запозната с това.
    Защото осъзнавам, че знаеш колко скучен индивид си и как не приемаш чуждото мнение. Това не значи автоматично, че не ми харесваш.
    Заре, аз чуждото мнение съм способна да приема, ако е поднесено убедително, очарователно (стилно) и без да е изпълнено с упреци. Случвало ми се е да се отказвам от моето (което е ама голяма рядкост, защото съм ебати ината на моменти), в което съм била ама мнооого убедена, само защото човека отсреща беше адски убедителен в това, което казваше и най-вече толкова ме отвращаваше с думите си, но мамка му не веднъж ме е убеждавал в неща, които са ми противни по очарователен начин.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Заре, аз чуждото мнение съм способна да приема, ако е поднесено убедително, очарователно (стилно) и без да е изпълнено с упреци. Случвало ми се е да се отказвам от моето (което е ама голяма рядкост, защото съм ебати ината на моменти), в което съм била ама мнооого убедена, само защото човека отсреща беше адски убедителен в това, което казваше и най-вече толкова ме отвращаваше с думите си, но мамка му не веднъж ме е убеждавал в неща, които са ми противни по очарователен начин.
    #

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си