.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52
    Повече от фен Аватара на NqmamName
    Град
    Ин Майами битч
    Леле, като чета половината сте баси смотаните честно, единия не отишъл на бала, другия се чуди дали да отиде.. Вие сте супер умряли бе, това е веднъж във живота ви, от сега нататък влизате във живота.. ама на вас живота ви е един форум, еми недей ходи на бал бе умрял, стои си цяла вечер в форума и си пиши тука, докато класа ти избухва и се радва на мига.. пълни отрепки сте половината

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от NqmamName Виж мнението
    Леле, като чета половината сте баси смотаните честно, единия не отишъл на бала, другия се чуди дали да отиде.. Вие сте супер умряли бе, това е веднъж във живота ви, от сега нататък влизате във живота.. ама на вас живота ви е един форум, еми недей ходи на бал бе умрял, стои си цяла вечер в форума и си пиши тука, докато класа ти избухва и се радва на мига.. пълни отрепки сте половината
    Ще взема да се съглася.
    Аз нямах бал, а много исках да имам.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Бях на бала, от 6:30 до 02:00 продължи всичко, сега се върнах понеже ресторанта е на една крачка от вкъщи.
    Общо взето го преживях, не мога да кажа, че ми беше неприатно и едва чаках да се махна, но и че ще запомня събитието с нещо особено също не мога да кажа.
    Менюто беше отвратително, някакви не много ядливи неща, които дори никой не знаеше как се наричат.
    Музиката беше мазна чалга естествено, с много малки изключения. Азис всички го плюят, а пък на неговите песни най-много се играе. DJ-a крещеше като ненормален и пускаше някакви изтъркани лафове, както и да е, да не кажете сега че съм прекалено претенциозен. Имаше и ужасно тъпа викторина, която беше приготвена от учителите...еми съжалявам, ама трябва да си нереално перверзния и разгонен човек, за да сложиш такива въпроси. Имаше и сълзи от учителите, които аз замалко да си помисля че са реални, но след малко като класната ми се развика, че до мен стои външен човек, а то за наще нямало място, се осъзнах. (а места имаше предостатъчно).
    А да, обувките ми не бяха от най-удобните, а в този официален костюм се чувствах доста неловко.

Извода от всичко това е:
    -Не си заслужаваха парите, похарчени за костюм, обувки и екстри.
    -Не си заслужаваше всичкото това притеснение и напрегнатост.

Толкова.
    Последно редактирано от News_hr3k : 05-24-2012 на 23:26

Супер фен Аватара на RedArmy
    Аз моя бал си го спомням само с хубаво, най-вече заради момичето с което бях, а и заради това, че за последен път видях класа си цял. Е, после карахме и 13-ти клас, но не всички. И аз не мисля, че си заслужаваха всички пръснати пари, но като цяло не беше лошо. Изобщо не бих го определил като унижение. Честно казано аз преди бала бях ударил 2 големи ракии на обед за всеки случай и не ми пукаше много. На нашия бал пя Преслава
    Последно редактирано от RedArmy : 05-24-2012 на 23:34
    Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
    Преодолеть пространство и простор,
    Нам разум дал стальные руки-крылья,
    А вместо сердца — пламенный мотор.

Супер фен Аватара на kindergarden
    ее то на всички баловете им ще минат само нашият е на 29ти

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    NqmamName, що да сме баси смотаните?
    Аз също съм на мнение, че е излишна показност да пръснеш 6 стотака за дизайнерска рокля, пък бижуто ти да е синьо сърчице от Всичко по левче. Плюс това не съм запомнила абитуриентската вечер с нещо кой знае какво. Готина беше тръпката покрай прическата, събирането на родата, кавалера изтупан и със страхотен букет червени рози, обаче в ресторанта с пачите, с които сме си лазили по нервите 5 години и приятелка използвачка, която спря да ми говори в момента, в който станаха ясни срочните и годишните оценки... лицемерие на макс.
    В пъти по-як е абсолвентския бал откъм емоция и спомени!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Ин Майами битч
    И защо трябва дрехите ти да са еднодневки не мога да разбера.. това че вие си купувате костюм и го носите само на бала и после не го обличате, не значи ,че са пари на вятъра. Аз например си купих панталон и сако отделно спортно-елегантни и мога да ги нося постоянно.. панталона с риза, сакото със дънки и т.н. и не смятам, че парите съм си ги дал на вятъра.. и това за чалгата.. 70% от хората в България слушат чалга, а 98% слушат чалга когато се напият, така че няма как да спреш чалгата и то точно на абитуриентски бал..

kalpazanka значи трябва да съжаляваш за класа ти, щом не сте се разбирали а сте си лазили по нервите.. лично аз с моя клас се разбирам със всички и като цяло класа ни е най-сплотения в целия випуск.. надявам се да си изкарам добре

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не съжалявам. Кофти ми е за студентските години

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен
    Град
    <3
    NqmamName, ти си смотан.
    Какво като е веднъж в живота бе? По-добре ли е да прекарам тая си 'веднъж-в-живота-нощ' като се чувствам зле и да я запомня с лошо? Щом съм преценила, че няма да ми е хубаво, значи няма да е. Т'ва е.
    + това вече бях ходила на един бал и оправда всичките ми очаквания.
    Всички предишни балове от нашето училище са се провеждали на едно и също място и са правели едни и същи неща, една и съща музика (чалга) и т.н. Не. Не съжалявам грам.
    И добре че не отидох и заради такива като теб, защото примерно можех да се почувствам тъпо и от това, че всички около мен ми казват как ще съжалявам и колко съм зле и такива ти работи. Т.е. радвам се, че не си помислих какво ще си помислят другите, ако не отида.
    Последно редактирано от ShtrudeL : 05-25-2012 на 09:15
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    А защо си си помислила, че ще си изкараш тъпо.
    Обикновено това зависи най-много от самия човек, а не от компанията или обстановката.
    Ако си си скучна попринцип и с най-общителните и забавни да си пак няма да ти хареса...

Град
    Ин Майами битч
    Ами то зависи от теб как ще си я направиш вечерта.. и спрете да се оправдавате винаги с музиката, че била чалга, и аз не харесвам кой знае колко чалга, но като я пуснат слушаш и си правиш купона и се опитваш да се забавляваш, ще видим някой ден какво ще разказваш на децата си като те питат как е минал твоя БАЛ.. че си го прекарала във форума на тийнпроблем

Мега фен
    Град
    <3
    Оф Wax... глупости говориш.
    Защото знам какво ми харесва и какво не. Защото се познавам добре, както и бях запозната с това какво ще е.
    Може и скучна да съм, но знам и сред какви хора ми е интересно. Това не значи, че отписвам автоматично всички останали.
    4XCOKИ

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Оф Wax... глупости говориш.
    Защото знам какво ми харесва и какво не. Защото се познавам добре, както и бях запозната с това какво ще е.
    Може и скучна да съм, но знам и сред какви хора ми е интересно. Това не значи, че отписвам автоматично всички останали.
    Оф ShtrudeL... глупости говориш.
    Защото знам какфи ги фъфлиш и какви не. Защото знам, че обичаш да точиш локуми и си запозната с това.
    Защото осъзнавам, че знаеш колко скучен индивид си и как не приемаш чуждото мнение. Това не значи автоматично, че не ми харесваш.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от NqmamName Виж мнението
    Ами то зависи от теб как ще си я направиш вечерта.. и спрете да се оправдавате винаги с музиката, че била чалга, и аз не харесвам кой знае колко чалга, но като я пуснат слушаш и си правиш купона и се опитваш да се забавляваш, ще видим някой ден какво ще разказваш на децата си като те питат как е минал твоя БАЛ.. че си го прекарала във форума на тийнпроблем
    Айде иди ти в някоя джунгла и си го направи хубаво и после кажи, че е бил ебати купона!? (ПРИМЕРНО) И най-вече бъди искрен със себе си и другите. И как да ти кажа, че аз покрай чалга наистина се чувствам тъпо. И не е някакъв каприз. Аз обожавам музиката и постоянно ми е в главата. И като чуя някоя мазна чалга, която е гавра с всичко музикално и ми се убива всичко..
    А на децата си ще казвам, че трябва да си изкарат прекрасно и че тая вечер е единствена в живота им, но няма да им го натяквам и ако не искат да отидат, ще уважа мнението им и ще ги разбера, а няма да ги карам да се чувстват глупаво. Като цяло ще ги подкрепям каквото и решение да вземат.
    Т'ва с форума ти се изтърка.
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Wax Виж мнението
    Оф ShtrudeL... глупости говориш.
    Защото знам какфи ги фъфлиш и какви не. Защото знам, че обичаш да точиш локуми и си запозната с това.
    Защото осъзнавам, че знаеш колко скучен индивид си и как не приемаш чуждото мнение. Това не значи автоматично, че не ми харесваш.
    Заре, аз чуждото мнение съм способна да приема, ако е поднесено убедително, очарователно (стилно) и без да е изпълнено с упреци. Случвало ми се е да се отказвам от моето (което е ама голяма рядкост, защото съм ебати ината на моменти), в което съм била ама мнооого убедена, само защото човека отсреща беше адски убедителен в това, което казваше и най-вече толкова ме отвращаваше с думите си, но мамка му не веднъж ме е убеждавал в неща, които са ми противни по очарователен начин.
    4XCOKИ

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Заре, аз чуждото мнение съм способна да приема, ако е поднесено убедително, очарователно (стилно) и без да е изпълнено с упреци. Случвало ми се е да се отказвам от моето (което е ама голяма рядкост, защото съм ебати ината на моменти), в което съм била ама мнооого убедена, само защото човека отсреща беше адски убедителен в това, което казваше и най-вече толкова ме отвращаваше с думите си, но мамка му не веднъж ме е убеждавал в неща, които са ми противни по очарователен начин.
    #

Супер фен Аватара на JagAlskarDig
    Ясно е, че принципно балът е тъпа работа, събитие, което в някои аспекти не се отличава от нещата, които можеш/правиш редовно - да отидеш на дискотека, да се напиеш като прасе, да си събран на едно място ( ресторанта ) с всички от випуска, пропаднали дилетанти и добри приятели. И все пак, не може без нeго, защото отбелязва символично някакво израстване и промяна в живота ти ( въпреки че малцина го осъществяват... ), най-малкото завършваш училище, а и се виждаш как един ден ще трябва да обличаш нещо различно от дънки за работа, че ножът и вилицата се ползват в ресторанта, понеже не всичко е "джънк фуд" и т.н.
    За парите, просто трябва добра сметка, на мен всичко - от дрехи до таксите за местата, където ще ходим, ми излезе 960,74 лв., а дрехите хем са маркови и страхотни за самия бал, но съм и ги подбрал така, че с изключение на панталоните и вратовръзката, всичко останало ще си го нося/комбинирам и в ежедневния "стайлинг".
    Относно неприятните хора, които ще са покрай нас - така или иначе за 5 години, освен от чиста любезност, не съм контактувал много с тях, така че не ми пречат, стоя си винаги с групата от 7-10 души, и това е. Най-малкото, че пияни и масово виждайки се всички за последно, загърбването на томахавките за някакви часове не е голямo нещо.
    За дамите - аз лично ще си ходя сам, поради две прости причини - в ресторанта за "официалната" вечеря не се допускат външни хора ( извън випуска ), което е супер тъпо, карах се с тези, които са ни организаторите, че мога да доплатя, че ще поканя точно 1 човек и т.н. Но не достигнахме консенсус... Съотетно пък отклоних две покани на момичета от нашия випуск, понеже само, за да не отивам сам, няма да пренебрегна вижданията си и да съм с човек, който не ми е приятен/близък. Най-малкото, става дума за едно излизане от една кола, после в ресторанта сме по 5-6 души на маса, за дискотеката да не говорим...
    С две думи - прекарайте си хубаво, както и аз ще направя, не харчете неразумно и не се филмирайте как ще е, кой какво ще каже и изобщо, на 18 години сте, да му се не види, приемайте предизвикателстава на живота, след няма едно 10 - 15 години ще сте родители, глави на семейства, родове.
    Последно редактирано от JagAlskarDig : 05-25-2012 на 10:39
    „Зрелост, това е способността да осъзнаваш предела на своите възможности."

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Ако това е едно от събитията в живота ви, да ви имам живота Аз съм имал по - стабилни случайни събирания отколкото бала ми.
    n00bs

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    News_hr3k, явно и секс не си правил с оная джофра..
    Welcome to the Jungle...

Аз няма да ходя на бал И един милион да ми подарят пак няма да отида!

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от M295 Виж мнението
    Интересно дали ако се постави условие да не се пуска чалга по баловете, ще има такива, които ще мрънкат и ще се чудят дали да ходят понеже няма да има чалга!
    На нашия бал чалгата беше забранена със заповед от директорката, за което ѝ благодаря.

Иначе моя бал беше як. Имаше някакво летящо лежерно-еуфорично настроение. По принцип и мен цялата показност и позьорщина ме дразни, но гледах да си я прекарвам покрай ушите и очите и горе-долу успях.

И все пак аз се разбирах с доста хора от класа си, което ми помогна да си изкарам приятно. Ако някой не се разбира с класа си и хората от другите класове, бих го разбрал напълно ако не отиде и изобщо не смятам, че това, че е "един път в живота" е аргумент, който трябва да го накара да отиде.

Това е просто купон. Ако знаеш, че няма да ти е хубаво, не отиваш, ако имаш надежда, отиваш. Тва е всичко.

Град
    Аахен
    ГПЧЕ "Ромен Ролан", Стара Загора

Иначе чалгата може да я забранят, но ретардите, които ѝ се кефят ще продължат да живеят. В нашето училище имаше поне достатъчно силна античалга съпротива (там учат предимно интелигентни хора като мен :Д) и тази забрана не беше непопулярна. Пък и беше преди 6 години. Сега ще забранят чалгата на който и да е бал колкото NightGuardian е Исус.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    На нашия също бе забранена, все пак сме "рок столицата"
    n00bs

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    моя бал не беше нищо особено.. обичайните дискотеки и ресторанти.. все тая ми беше.. чувствах се малко, като циркаджийска маймуна..всеки те дърпа да те снима, всеки нещо те разпитва.. аман
    на всичкото отгоре дадох луди пари за рокли,обувки,гримове,коси,м игли и лайна.. и накрая не се харесах изобщо

обаче на морето след това се разпилях 3 дена.. нЕма такъв кеф

Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от LovEsIckk Виж мнението
    циркаджийска маймуна
    Този лаф ме забавлява и ще го използвам. :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си