- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На необвързаните им е по-трудно :D
Дилема.. баскетболист и футболист ?!![]()
"Никога не хващай ръката ми, ако възнамеряваш да разбиеш сърцето ми.. ! "
Футболистите са с криви крака.
Първоначално написано от antifashionshit
и баскетболистите и футболистите са готини (повечето) ... зависи си от човека
Чети!!! - Сядаш пред мониторчИтУ теглиш ей тоя филм - http://www.imdb.com/title/tt1596350/ и се учиш "кВо ли аджЪбЪ да прЪвЯ сЯ ЪЪЪ?" - капиш?
амиии поввечето футболисти са някфи фешънчета , докато повечето баскетболисти са ..как да кажа по-смъкнати(говоря за облекло) ;д ... не казвам че всички са така.. просто известен процент
Да ви имам проблемите... Нямате ли други занимания ?
Първоначално написано от antifashionshit
не беше ли странното онкологично болно момиче , което пуска тема , за да ни обясни как върви любовният и живот
Ми , нищо.Не ме кефиш.Преди се оплакваше как твоят човек клати теб и още дузина други , сега мрънкаш кой от 2ма пичове да избереш.Ако момче върти две е престъпник и курвар, ако момиче "се колебае между двама и е добра в секса много" и е болна е бахти пичката , заслужаваща състрадание.Да , ама не.Жалка картинка си за мен.Чакам в близките седмици тема от рода на " кой да избера , а всъщност никой от 2мата не те отразява".Със здраве.
^ Айде някой да ми каже откога да си "добра в секса" е нещо, заслужаващо обвинителен поглед? Ама после много обичате да обиждате някое момиче на "дърво в кревата" и на "фригидна". И на мен темата ми се види тъпа, защото е безсмислена и кой ще избере си е до нея, не до нас, ама твоето изказване беше едно от по-грозните неща, които съм чувала въобще. Като не я харесваш, наречи я овца, патка, тъпа п*тка, ако щеш, пак е грозно, но е в пъти по-приемливо от тоя ироничен, злобен тон и подигравка с тая ужасна болест.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Само не разбрах състраданието къде го вписваш в цялата тая картина. Хубаво, не те кефа, не ми чети темите и не се занимавай с мен. Не съм опитала да се изтъквам, а и има разлика - обвързано момче да върти "дузина" и необвързано момиче "да се колебае между двама". Така че прави разлика.
Светът е пълен с комплексари като теб, Ваше Величество хах..![]()
Със здраве!
"Никога не хващай ръката ми, ако възнамеряваш да разбиеш сърцето ми.. ! "
Ето ти решение... остави ги и двамата и се застреляй в главата! Или по-добре аз да те застрелям... че такава "умница" като теб може да не си уцели главата
Изискваш състрадание , момиче .Ако имах подобен проблем като твоя , нямаше да влизам в детайли от какво съм болен или колко е сериозно.Нима фактът , че приятелят ти ти изневерява не е достатъчен само по себе си да представи ситуацията.Не е нужно да конкретизираш и даваш детайли от какво си болна - това е форум , на никого няма да му пука за теб 5 минути след като прочете темата ти.Иначе гледай един филм - нямам си и идея как беше преведен на български.На английски е "Дис мийнс уор".Главната героиня е курва , излиза с 2ма приятели и после обвинява тях , че не са и казали , че се познават.Просто жалко наистина.
спестих ти грубите думи на човека над мен.
Не съм комплексар - изразявам мнение.Много сте ми странни - май не приемате истина , различна от тази , която ви се иска да чуете.Казах каквото мисля - приеми го така , както аз приех твоя пост.
п.с. Съмнявам се да знаеш кога се използва "Величество" и кога "Височество" , но ако се лъжа и си го използвала нарочно , заслужаваш поздравления.Даскалът по руски се обръщаше към мен по същия начин , макар и по други причини.
Давай Елена, направи своя избор. Деймън или Стефан? Избирай Деймън!![]()
Първия го описа само физически почти, а наблегна върху химията с втория.Виж колко е просто. Ако все още мислиш по същия начин, знаеш решението на проблема си. Пречи ти единствено страхът дали ще вземеш правилното решение. По-добре да сбъркаш, отколкото да не пробваш.
Ще съжаляваш, ако не опиташ.
Аз също много трудно преживявам разделите. Трябва ми време. Наскоро приключих връзка с мой много добър приятел, защото бяхме нещо като friends with benefits. Не сме се карали, но просто не мога така.Когато го закъсам, знам на кого да се обадя.
Но не в това е въпросът.
Всичко зависи от нагласата на човека.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Ами, избери този, с когото ти е по-забавно. Човекът, който те кара да се усмихваш повече, с него ще си по-щастлива, поне засега. А иначе измежду баскетболист и футболист по-добре баскетболист. Сред футболистите има контене, ходене наляво-надясно по купони и спортуване между другото. Това не ги прави обаче боклуци като хора, доста от тях всъщност са си свестни и то много. При баскетболистите обаче има една странна черта - те са по-затворени, но за сметка на това са по-усърдни в начинанията си, тренират изключително здраво, големи пичове са. Така де, говоря ти от "Аз-форма" - от личен опит. Въобще не е гаранция при теб как стоят нещата. Понякога обаче е по-добре да го обмислиш вместо да се хвърлиш на сляпо
П.П Действията при теб ми наподобяват филма "Шпионски свалки" - който го е гледал, ще потвърди![]()
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.