.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 898

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от alchy Виж мнението
    Еми защо пък да не питам/разпитам ;д Не са кой знае какви лични въпросите :д Пък и може някой ден да ми се наложи да избирам дадена кола .. :}

Мойто Поло уш оправих го, ама пак има накакъв проблем като че ли.. смених носача/тампоните, на стенд отидох, всичко оправиха, и вчера ми се наложи да излизам извън града и нали дигам 100-120км/ч и свивам да изпреваря и като че ли ще се хвърля някъде :х После нали отивам до даденото място ( на село ) , спирам и въртя волна настрани (всеедно стрелката на часовника е на 12:00 , аз завъртам на 15:00 и гумите въобще не помръдват !?! Май имам накакъв проблем пак.. :s
    Криви дискове ?

Голям фен Аватара на alchy
    Цитирай Първоначално написано от Jolow Виж мнението
    Криви дискове ?
    Майстора я гледа, нищо не каза за дисковете.. сега другия месец пак ще ходя да видим, че в момента нямам кинти :с

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Ей сега пак ще им сипя на FIAT. Преди време ви показах заден амортисьор. Сега здаде и преден. Поръчах си SACHS, но реших да поогледам все пак какво са сложили в завода. Е мама им, но са сложили Cofap Made in Poland. Нямам думи. На чисто нов автомобил при това с претенции за един от най-добрите в сегмента, амортисьорите са от една от най-евтините марки на пазара. Браво пичове. Така се правят коли.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си