- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- ЛОГИЧЕСКИ ЗАГАДКИ
не е така според мен.Аз мисля, че трябва да се попита: "Той би ли ми казал накъде да тръгна?"Първоначално написано от e7y7o
Два крокодила, единния зелен другия оранжев... в реката има една рибарска лодка. Въпросът е: Колко пирона има в кофичката с косело мляко?
Извод: Защо ти е хладилник, щом като не пушиш?![]()
![]()
Дори да си на верен път, ако просто седнеш на пътя ще те прегазят!
Първоначално написано от rockchiqmorbidheart
![]()
![]()
![]()
![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
хах и аз знам едно такова![]()
летят си два крокодила и единия пита колко е часа?
другия вади термометър и казва сряда
тъпизми...
пт:
Намирате се в стая без прозорци и херметически затворена (идеално гладко и без цепки) .Стаята е цилиндрична и Вие сте в центъра й. Цялата вътрешност на стаята е облицована с огледала. Въпросът е колко свои отражения виждате?
мммм.. 0? Нали е тъмно? :ДПървоначално написано от Kallyn4eto
Сега една много смешна от мене и никога няма да се сетите .
"На сред пустинята мъртъв човек а на гърбът му причината за смъртта."
Въпрос: какво има на гърбът му ?
По отдоло съм написал отговора но не го четете веднага)))
Отговор:Неизползвания му парашут е на гърба му![]()
![]()
Първоначално написано от verabg
wtf? как става това![]()
![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
ако 3 човека имат обща сметка в бар 25 лв, всеки изкарва по 10лв, сервитйорката връща на всеки по 1лв и оставят 2 лв бакшиш! след като връща по 1 лв на всеки следователно са дали по 9 лв, да но 9 ако го умножим по 3 се получава 27 и като прибавим 2 лв бакшиш = 29, въпроса е - каде е 1 лв ?????
Сега ще ти кажа как става:
Числата които се получават накрая винаги са тези: 9;18;27;36;45;64;72;81 Защо ли?
Обяснение: Ако избереш число от 10 до 19 - винаги последното число е девет: 10 -> 1+0=1 -> 10 -1=9 или
15 -> 1+5=6 -> 15-6=9; пробвайте и с други от 10 до 19
Ако избереш число от 20 до 29 - винаги се получава 18 - пробвайте
Ако избереш число от 30 до 39 - винаги се получава накрая 27 - пробвайте
и така... до 99- винаги се получават числата 9;18;27;36;45;64;72;81
И така на тези числа винаги има един и същи символ - изкарват го във магическата топка!!! Разбрахте ли?
Aaaйде фенове една и от мен !
Един мъж излизал всяка нощ да пийне и се прибирал у дома си по тъмно в малките часове. Без значение колко пиел, той никога не страдал от махмурлук. Мъжът винаги пиел едно и също питие, което било много добре известно, но рядко се консумирало. То се сервирало топло и прясно, направо от източника. Мъжът никога не плащал за питието си, а не можел да живее без него.
Какво питие консумирал мъжът?
Хаха адмирации за този, който го познае !!![]()
Избери си два пъти едно и също число, както са го дали там напр. 23... 23 - (2+3) = 18, виж какъв е символът, сравни, че на гореизброените числа символът е същият, после пробвай наново пак със същото число и ще видиш, че на тия числа символът е отново еднакъв, просто е друг, примерно ако предния път е бил кръст, после е усмихнато човече, следващият път е нещо друго и така... но винаги на числата 9,18,27 и т.н. символите са еднакви, просто ги сменят на всяко презареждане, за да не се усещат хората и да се чудят каква ли е тая магия)) Дано да си го разбрала.
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #
Първоначално написано от momchence_89
Вода!!!Само не съм сигурна за тва където рядко се консумирало и излизал от дома си за да го пие.В началото мислех и за бира, но пак рядко се консумирало НЕ СТАВА!НО може пък да е мляко, а източникът да е крава.А на водата може пък да е чешма.Охх нямам си и е представа!Кажи отговора!
Последно редактирано от vampiresong : 05-30-2012 на 10:45
vimpiresong от ника ти ми хрумна че тоя може да е вампир и да пие кръв
Добре, хайде от мен една, която сега ми дойде на акъла...
Имате 2 кофи - едната с вместимост 3 литра, а другата с вместимост 5 литра. Имате цяяяялата вода на света и можете да ги пълните колкото искате брой пъти, като целта е да оставите точно 4 литра вода в кофата с вместимост 5 литра, като имате право от кофата от 3 литра да наливате вода в 5-литровата кофа и обратно, действайте!![]()
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #
Първоначално написано от momchence_89
1.с 3литровата сипваме в 5литр.
2. пак пълним 3литр. и изсипваме в 5литр докато не се напълни така в 3литр ще е останала 1л вода
3. изпразваме 5 литр. и сипваме 1л от 3литр и после още една 3 литр кофа и стават 4л