.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 126

ХЕЛП баща ми

Хай баща ми постоянно ми прави проблеми за това че си бръсна краката ръцете тялото и подмишниците. За него това че аз се подържам и имам лична хигиена е педалско и постоянно ми вика че съм женствен. Казва ми че ако разбере че имам бойфренд ще ме пречука. Как да го накарам да спре ме обижда? Той разсъждава като дъртофел. ХЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЛП

Дайте съвети и хейтъри да не пишат

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Щом си пуснал тема и хейтъри ще пишат.

Спри да се бръснеш. На колко си? Дори ника ти е кироБЕЙБИ прав е бащичко ти, женствен си, но това не означава че трябва така да те обижда. Поговори с майка ти или спри да се бръснеш.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Престани да бъдеш нежен и си хвани приятелКА!!!

Просто е - спри да се държиш като жена .

Момче си, нали? Тогава за къв BOYfriend говориш? О, нее ...

ахахахаххах хахааххахахах ахухаууахуххаухахуахухаух ах хуах бляалялаляаляал лялялялляялляляллал ааххахахяахяахяха хяах ххаашашшашашааа пляхахаххахахахаххахахаха ахухаухахухаухахухауххаух уах haudhauhudhauu Тоя ма разби ахахаххахха

Казах хейтъри да не пишат! На 16 съм и майка ми има същите дъртофелски разсъждения като него. Аз искам да съм подържано момче а не като баща ми окосмяло йети без лична хигиена. Само компетентни хора да пишат!

Aahahahhaahhaahahhahah, the fuck спри да се бръснеш ..

Цитирай Първоначално написано от KiroBaby Виж мнението
    Казах хейтъри да не пишат! На 16 съм и майка ми има същите дъртофелски разсъждения като него. Аз искам да съм подържано момче а не като баща ми окосмяло йети без лична хигиена. Само компетентни хора да пишат!
    Окосмяло йети... да не би да имаш нещо против момчетата като цяло?...
    По темата: Добре е да си "поддържано момче" ама я погледни до къде се стига - http://prikachi.com/images/867/2969867f.jpg

На 16 си... стягай си мускулите мъжки - намери си приятелка попълни някоя друга бройка и кажи на баща си "глей си работата бе" като за начало почни фитнес... може и стрийт... намери някой спорт ама да не е балет.. нещо мъжко... Накратко - вдигни си двете глави и фащай пътя

Вие неподържаните смърдливци приличате на http://farm4.static.flickr.com/3172/...8222c087a3.jpg. Много ви е приятно.

Никой ли няма да ми хелпне???

Обясни на баща си и той ще те разбере рано или късно и също си хвани приятелка!

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    ама то момче ли било? Тъкмо бях почнал да съжалявам момичето, че оронват изконните му женски права, пък то Киро се оказа По въпроса - щом не ти дава да се обръснеш, направи си кола маска. Хитро, нали

Е, не! Това "Той разсъждава като дъртофел." ; "майка ми има същите дъртофелски разсъждения като него" и " Аз искам да съм подържано момче а не като баща ми окосмяло йети без лична хигиена." просто ме разбиха! Не искам да ти се подигравам, обаче така си ги написал, че се смях половин час...

Иначе по темата не знам как точно може да бъде разрешен този твой проблем... Мислех да ти кажа да се опиташ да поговориш с баща си и да му обясниш как точно стоят нещата, но той едва ли ще иска да чуе... Признавам си честно, че не мога да ти дам адекватен съвет по тази тема. Иначе ти пожелавам успех и дано баща ти те разбере скоро.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Да, наистина. Представил си проблема по смешен начин и се смеем. :] Ама ти имаш ли си "бойфренд"? Или...
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Голям фен
    Не се бръсни е , идиот

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    не се бръсни и си хвани приятелка (жена) , за да е сигурен, че не си гей
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Ти си свободна личност! Щом ти харесва да се бръснеш - бръсни се... Много често когато родителите ни упорито забраняват нещо, ние на пук започваме да правим обратното, дори подсъзнателно. Може би техния подход е грешен, все пак ти си тяхно дете и те би трябвало да те възпитават, следователно всеки твой проблем донякъде е заради грешките им...

На пича му излезли 3 косъма и половина на гърдите и решил да се обръсне като момчетата. Моя съвет е... вземи наистина си хвани един "бойфренд" , че йетито у вас да ти играе 2-3 затвратника, белким се осъзнаеш..

Обръсни баща си докато спи, за да види колко е готино да не си космат , но сериозно изборът си е твой. Ако искаш се бръсни. Не е негова работа.

Мега фен Аватара на draid
    Е не съсипах се от смях.

Добрата хигиена няма нищо общо с космите. Ако си си мърляв и 1 по 1 да ги скубеш пак ще си по смръдлив от човек с добра хигиена и косми. Все си търсите някакви извинения. Спри да си бръснеш поне краката и ръцете.

Ъм по мое мнение е прекалено гейско да се бръсне, епилира и всякакви подобни обезкосмяващи процедури да прави МОМЧЕ. Аз лично никога не бих тръгнала с такъв тип. На тоя сигурно краката му ще са по гладки и от моите!! Но ако наистина, съвсем буквално ставаш на ЙЕТИ :ДДД - те съветвам да се постригваш, а не да се бръснеш.. купуваш една машинка и с нея. Поне така обидата на баща ти няма да е толкова жестока.. А колкото до личната хигиена брат, не зависи от окосмяването. Ако се къпеш всеки ден, ако ще и гора да имаш на тялото си, няма да имаш проблеми с хигиената.. (:
    Попитай ме щастлива ли съм ?
    - да, поне в мечтите ..

Повече от фен Аватара на sugargirl94
    На 16 ме съмнява да си чак като тоя от снимката, че цялото тяло да си бръснеш

Цитирай Първоначално написано от PrAySS Виж мнението
    Обясни на баща си и той ще те разбере рано или късно и също си хвани приятелка!
    Как да обясниш на един нечистоплътен че си чистоплътен

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Да, наистина. Представил си проблема по смешен начин и се смеем. :] Ама ти имаш ли си "бойфренд"? Или...
    Не десет букви

Цитирай Първоначално написано от Furious? Виж мнението
    Не се бръсни е , идиот
    идиот си ти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си