.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Повече от фен Аватара на kriisskaa
    Град
    Varna
    Ай да не си отворя устата, че ще стане лошо ..човек да не помоли за нещо .. ебахти и сайта... ама не то сайта не е виновен а хората в него .. Айй да заключват или направо да изтрият темата, че стана банално !!
    Момиче съм!!!

anonymous546178
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kriisskaa Виж мнението
    Ай да не си отворя устата, че ще стане лошо ..човек да не помоли за нещо .. ебахти и сайта... ама не то сайта не е виновен а хората в него .. Айй да заключват или направо да изтрият темата, че стана банално !!
    LOL и какво ще стане.. ще се разсърдиш и ще си тръгнеш ?
    Дадох ти информация, нали така? Това че си по-тъпа от баничка и не можеш да се възползваш от нея не е наш проблем. Прочети това, което ти пратих.. ако четеш двойно по-бавно от мен, ще ти отнеме не повече от 20 минути. След това използваш десния бутон на мишката си и копираш нужното...(принципно идеята на докладите не е да са по-къси от статия в уики)

Относно темата за УНСС, наясно съм, че се учат и други неща.. но по мои наблюдения не е място, с което трябва да се гордееш че учиш. Естествено, както навсякъде, ако имаш желание да научиш нещо може и да ти се получи.. не знам как стоят точно нещата в УНСС, но принципно преподавателите нямат нищо против да отговарят на въпроси на някой, който има амбиция по-голяма от това да се напие в mega dance

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Ай да не си отворя устата, че ще стане лошо
    И какво ще стане? Ще ме разплачеш ли? Така ли отговаряш на госпожата и всеки, който ти каже нещо, което не ти изнася? Приемай критиката и не заплашвай. Един ден едно малко същество ще ти се озъби по същия начин.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на Your.Passion
    И к'фо ще ни набиеш ли ?! Смешке ,скрий се !
    "Човек да не помоли за нещо .." << ти ни молиш за простотия ,чудя се толкова ли беше сложно да напишеш един доклад за слънчевата система ?? Това децата в втори клас ще ти го напишат . Сядай на гъза си,учи и стига си мързелувала и си се занимавала с глупости .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си