- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Слънчевата система-доклад
Ай да не си отворя устата, че ще стане лошо..човек да не помоли за нещо .. ебахти и сайта... ама не то сайта не е виновен а хората в него
.. Айй да заключват или направо да изтрият темата, че стана банално !!
Момиче съм!!!
LOL и какво ще стане.. ще се разсърдиш и ще си тръгнеш ?
Дадох ти информация, нали така? Това че си по-тъпа от баничка и не можеш да се възползваш от нея не е наш проблем. Прочети това, което ти пратих.. ако четеш двойно по-бавно от мен, ще ти отнеме не повече от 20 минути. След това използваш десния бутон на мишката си и копираш нужното...(принципно идеята на докладите не е да са по-къси от статия в уики)
Относно темата за УНСС, наясно съм, че се учат и други неща.. но по мои наблюдения не е място, с което трябва да се гордееш че учиш. Естествено, както навсякъде, ако имаш желание да научиш нещо може и да ти се получи.. не знам как стоят точно нещата в УНСС, но принципно преподавателите нямат нищо против да отговарят на въпроси на някой, който има амбиция по-голяма от това да се напие в mega dance
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
И к'фо ще ни набиеш ли ?!Смешке ,скрий се !
"Човек да не помоли за нещо .." << ти ни молиш за простотия ,чудя се толкова ли беше сложно да напишеш един доклад за слънчевата система ?? Това децата в втори клас ще ти го напишат . Сядай на гъза си,учи и стига си мързелувала и си се занимавала с глупости.