Имах връзка, която продължи повече от 4 години. Обичах я адски много и все още я обичам, не знам защо. Тази година постъпихме в университет, но на различни места, аз Варна, тя Русе. Всичко си вървеше съвсем нормално, срещахме се, тя идваше, аз съм ходил, разбрах, че наистина я обичам много, тъй като винаги ми липсваше все повече и повече. Но приказката свърши. Много скоро ми каза, че е започнала връзка с един свой колега. Аз просто замръзнах. Бяхме на купон с приятели в родния ни град и цяла вечер ми беше някакво кофти. А тя се забавлява, че даже онзи й звъня няколко пъти. След купона бяхме с колата и говорихме на усамотено място. Каза ми, че е била щастлива с другия и че вече не изпитва силни чувства към мен. Не очаквах да чуя тези неща от нея, тъй като винаги сме се обичали безумно много. Говорихме там още и тя назова куп причини за раздялата ни, после се целунахме за последно, тя се възбуди и ме попита дали искам за последно да направим секс. Аз казах, че не това искам от нея, а просто да е с мен. После се прибрахме към 5 часа сутринта. На следващия ден научих още подробности за онзи тип, който й завъртял главата и ми стана още по-гадно. Сега ми е също гадно и не знам какво да правя. Нека хората с опит в такива ситуации да ми дадат съвет, как вече да я забравя, тъй като не мога да си я върна, въпреки че тя може да съжалява след време. Просто не искам да страдам, нищо че звучи невъзможно...