.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Град
    Plovdiv
    Извод: Хората са гадни..
    На мен ми се е случвало подобно нещо, макар че не толкова брутално като при теб. Виждахме се с едно момиче - целувки, прегръдки, обещания..накрая тя се покри за две седмици и след това като си писахме в скайп ми каза, че вече се била хванала с друг. Аз исках да и свалям звездите, пък тя просто искаше да ми вдигне пишката с извинение за гадния израз...
    Но това, което казваш за твоя случай е ужасно, пък и сте били толкова време заедно...Не знам не си ли я усетил що за човек е..?

Цитирай Първоначално написано от airboy Виж мнението
    Извод: Хората са гадни..
    На мен ми се е случвало подобно нещо, макар че не толкова брутално като при теб. Виждахме се с едно момиче - целувки, прегръдки, обещания..накрая тя се покри за две седмици и след това като си писахме в скайп ми каза, че вече се била хванала с друг. Аз исках да и свалям звездите, пък тя просто искаше да ми вдигне пишката с извинение за гадния израз...
    Но това, което казваш за твоя случай е ужасно, пък и сте били толкова време заедно...Не знам не си ли я усетил що за човек е..?
    Не, бях сигурен, че не би извършила такова нещо, имах и абсолютно доверие

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от Jonnyman Виж мнението
    ...да направим секс.
    :Д:Д

А сега сериозно: Разсейвай се, прави разнообразни неща, излизай с приятели..Така по-бързо ще я забравиш,отколкото ако постоянно мислиш за миналото.Знам,че не е лесно, обаче ще си намериш друго момиче, което те заслужава.
    Бившата ти наистина те е предала по отвратителен начин, не и прави чест изобщо. Майната и и давай напред.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си