- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.60
Еми с хапчета минава. hug свиква се да ти кажа.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
хахаха радвам се.Айде ставам, че ще ходя да пазаря. Хубав следобед ви желая.
))
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
айде Ники и на теб![]()
нищо му няма
виждал съм и по-брутални неща![]()
ами... така е. И да си добър шофьор заради някой олигофрен е напълно възможно да ти се случи подобно нещо
да заспиш докато караш ебахти и...
ти иначе как изкара снощи![]()
начи не е било фън![]()
разбирам те... от утре пак на даскало ;d
Адаааааааааааааш))) Затъжих се за тееееб, какво става покрай теб? hug
гледаме зайчета![]()
Защо беее, какво стана? Защо толкова време не писа еййййй? Да не беше наказан? Аз съм добре.![]()