.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Има го и този момент-да. Но пък родителите трябва да се замислят ( да поФаля мама) , че децата им трябва да научат най-важното за секса от тях. Мен ми беше адски неудобно ,ама съм питала и за менструация и кво е овулация ... малко и беше странно ,ама по-добре отрано да знам,отколкото да се вайкам. Така е по-консервативни са, ама и те са били като нас.
    А и е вярно, ние ще се по-отворени родители.
    maDamn

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Мен ми беше адски неудобно ,ама съм питала и за менструация и кво е овулация ...
    На мен майка ми от много рано е започнала да ми обяснява за това и сега свободно обсъждам с нея всичко свързано с менструацията. Чак ми е странно, когато някое момиче ми каже, че я е срам да попита майка си или да й сподели нещо на тази тема.

Друг е въпроса, че за секс никога не ми е говорила, нито аз съм питала, за това сега и да се изяждам по някой въпрос, говоря с приятелки, търся в интернет или питам хора, занимаващи се с това. Супер некомфортно ще ми е да говоря с нея. Не искам да е така, но тя е трябвало преди години да започне да ми изяснява и това, за да не се притеснявам сега, а да го намирам за нещо напълно нормално.

Аз след години, ако стана майка, ще започна да говоря с децата си за всички тези неща още в ранна детска възраст, за да растат с мисълта, че да говориш с родителите си за всичко е напълно нормално.
    За това и авторке, говори с майка си, сигурна съм, че жената ще се зарадва!!!
    Ако наистина не можеш да преодолееш този срам, има много книги и сайтове в интернет. В тийн форум някои ще те излъжат, други ще те наругаят, трети (като мен) ще се заплеснат в разискване на други въпроси, четвърти - нещо друго и т.н.
    И спря да се върти за миг земята..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си