.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Hybrid View

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Егати смеха. Какво си правила цяла година, че не си си седнала на задника да научиш, и се чудя как родителите ти при тези оценки изобщо са те ОСТАВИЛИ да правиш нещо друго. Страшно нехайство. И от твоя, и от тяхна страна.
    Да, 2.96 се пише 2. Точка. Колко ще ти остави за годината си зависи от учителя. Може и двойка да ти остави.
    Everything changes, but beauty remains ...

Повече от фен Аватара на kriisskaa
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Егати смеха. Какво си правила цяла година, че не си си седнала на задника да научиш, и се чудя как родителите ти при тези оценки изобщо са те ОСТАВИЛИ да правиш нещо друго. Страшно нехайство. И от твоя, и от тяхна страна.
    Да, 2.96 се пише 2. Точка. Колко ще ти остави за годината си зависи от учителя. Може и двойка да ти остави.
    Ай само не ме нападай става ли? Изобщо не знаеш колко съм учила..колко са ми обяснявали .. нали? Просто не ми се отдава .. ясно? Аи въс.. !!
    Момиче съм!!!

Цитирай Първоначално написано от kriisskaa Виж мнението
    Ай само не ме нападай става ли? Изобщо не знаеш колко съм учила..колко са ми обяснявали .. нали? Просто не ми се отдава .. ясно? Аи въс.. !!
    HATERS GONNA HATE! ;д тук не става въпрос за хейтване, но не мисля, че беше особено уместно това мнение .. не е седнала, не е учила ;д и на мен не ми се отдава математиката, 50 точки на НВО-то ;д кво да направя?! живота продължава ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си