- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво обичате да правите в дъждовен и мрачен ден?
Обичам да си чета книжка и да пия кафе близо до прозореца, та да чувам капките по стъклото и да гледам светкавици/гръмотевици, ако има. Това, ако съм си сама де. Когато съм с него, обичам да се гушнем и да си говорим за нещо страховито. :P
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Аз много обичам да вали през нощта тих и приятен дъждец, точно преди да заспя! А иначе ако е през деня да слушам някаква хубава и приятна музика.
не обичам да вали
момиче
Обожавам дъждовното и мрачно време ,особено когато съм си в нас. Обикновено слушам музика ,чета книга и пия нещо топло ,завита с някое меко одеяло ,гледайки през прозореца. ^_^
Don't Change for Anyone, but Yourself.
Ами,аз за съжаление живея някъде където вали и е мрачно през повечето време и съм свикнала да си правя нормалните неща за деня,без значение дали навън е студено,вали,или пече.Но все пак,както преди мен казаха,докато вали обичам да гледам някой филм/сериал,да спа,да ям ...![]()
Обичам да си лежа и да чета книги и си слушам музика
И аз обичам такива дни,идеални са за пълно уединение и релакс.Стоя си вкъщи,гледам филми/сериали,чета книги,музика,общо взето мързелувам![]()
стоя в залата по няколко часа и блъскам
Спя или гледам филмчета.. и пия чай или какао <3
<3 d(ˆˆ)b
Няма нищо по-хубаво от лошото време. Обожавам дъжд. Толкова го обичам, че понякога когато е мрачно навън, но не вали си пускам RainyMood и си представям, че е дъждовно. Не спя, защото не ми се иска да пропускам хубавия дъжд, отварям си прозореца, седя си и си зяпам дъжда или чета книга.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Излизам навън, супер яко е...не бях боледувал две години, сега след като няколко дни по ред излизах навън на дъждовно време, без чадър или горница, ме хвана настинката...е почти се оправих вече и чакам следващия дъждовен ден. Някой с мен под дъжда ?![]()
Да чета, да се разхождам навън ..
Взимам една хубава книга и нещо топло за пиене и пред прозореца.
- Секс
- четене на някоя добра книжка с топло какао я ръка и завита на топло с няколко одеялца
- да подремвам
- да си пусна някоя готина комедийка с пуканки в ръка
Много мразя такива дни, не понасям лошото време. Изключително много ми влияе на настроението. В такива дни ми е адски мързеливо и не ми се прави нищо, по цял ден съм в леглото и гледам филми, чета си нещо или разговарям по телефона.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Слушам музика,гледам романтичен филм,чатя си с някой или пък чета книга..
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...