.
Резултати от 1 до 25 от общо 61

Threaded View

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Повече от нас? Лошо момче? Не приемаш отказ? Караш скъпа кола и се фукаш с това?
    Драги... не се заблуждавай. Ти си първокласно лайно. Кво, мислиш, че за много готин, като се качваш зад волана бесен и си го изливаш ли? Точно като по филмите, в които очевидно живееш, нали?

Познавам такива като теб. Които редуват криворазбрани жестове на привързаност с обиди и скандали. Да се качиш на колата пиян, за да отидеш при нея, не е геройство, моето момче, а простотия. Нито можеш да й дадеш съвет докато си пиян като гъз, нито нищо... С какво й помагаш? Само я караш да се притеснява и за теб. Никаква идея си нямам защо това момиче си пада по теб, съжалявам я.

Рефлекси... лигльо, хора с по 20-годишен стаж зад волана няма да отворят такава уста. Слез на земята.
    А относно отказа... ела и се пробвай Не само ще те отрежа, ами и ще ти сравня самочувствието със земята. Не си единственият, който може да се държи като задник. С тая разлика, че аз съм момиче и настъпвам много по-гадно по мазолите. Не си търси майстора, някой ден и без това ще го намериш. И тоя ден не е никак далеч.
    Ти си ми най-странна.Като комар си напориста.Бъркаш арогантен и със самочувствие с фукане , не си ме видяла да сложа снимка на колата , нали ? Или да доуточня каква е.Не съм се фукал , че карах така , даже до известна степен съжалявам.Не заради себе си , а заради Йоана , че стана жертва на настроенията ми.Както и да е, да ти дам телефона и да и кажеш колко си загрижена ?
    Елементарна си , прекалено елементарна.Това не е криворазбрах жест на приятелство , а висша форма на привързаност.Или може би трябва да и дам пари , за да покажа , че ми пука за нея ? Ценно е не това , което имаме , а това което значи много за човека ,който дава.Вниманието ми е нещо толкова рякдо , че никога ти не би могла да му се радваш.За конкретния случай , тя наистина много се притесни като разбра , как съм карал за нея , но както казах съм първокласен шофьор.Малко са нещата , които не ми се отдават.
    А за отказа - виждал съм твои снимки и честно казано не ми харесваш.А и доколкото разбрах от Влади си приятелка на познат от форума , има граници , които не преминавам.Ти се имаш за много нахакана , но истината е , че не бих те погледнал дори.С момичета 2/10 не се занимавам.Рядко получавам какъвто и да е отказ , затова издивявам.Особено от момиче , което искам да ми стане приятелка.Отдавна забравено чувство.Въпросното момиче за мое огромно съжаление обаче имаше ред причини да реагира така.
    Радвам се , че имаш самочувствие , но внимавай дали е покрито.Казах каквото имам да ти казвам , пиши ми колкото искаш.Няма да се занимавам повече.

нот лайк : Предишното ми средство беше билярдът- невъзможно е да направиш страхотен удар , ако не си максимално концентриран.Имах маса в Пловдив , но сега съм в София и не мързи да изляза.Другото ми средство е покерът - колкото по-ядосан съм , губя повече пари най-често.Но спря да ми пука и спрях средството.Мерси все пак =)
    Последно редактирано от Furious? : 05-28-2012 на 23:32

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си