- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Пак разплаках приятелка
Странно непрозорливи сте ми.Имате ме за някакво странно чудовище самоубиец , но не е така.Имаше една пикла пред мен , която правеше движението опасно и бях принуден да я изпреваря , за да не се влача цял ден след нея.Все пак времето за мен е важно.Никой не е застрахован от грешки - това е факт.Надявам се обаче дългите години фехтовка и системите за сигурност да ме опазят.Другите се оправяйте.
Има лека прилика между Хаус и мен.В момента не ми пука достатъчно почти за нищо както на него.Имам само една цел в момента , а след като я изпълня , колкото и трудна да е тя , ще видим.Писна ми да планирам.Може да не съм център на вашата Вселена , но съм център на моята.Не карам , който не ме харесва , да общува с мен.С може би едно изключение.Шофирането ми беше следствие на това колко съм ядосан от тенденциозността , на която сме подлагани семейството ми от новия кмет. Като ще съм глобяван , поне да знам защо.И макар да не искам да си призная , следвстиве на един много друг прост факт - не приемам отказ , особено от момиче , за което бях готов дори да се променя.Момиче , на което държах и се надявах тя да ме види по начина , по който я виждам аз.
Днес се видях с Йоана.Заради дъжда малко остана да не отида , хаха.Обясних и нещата както са.Бях обвинен , че въпреки , че съм бил много готин , забавен и мил с нея , нищо не оправдава постъпката ми , която уж омаловажавала всичко сторено от мен.Малко ми остана да се засмея в лицето и.А нима среднощното пътуване от дискотека бидейки пиян до козирката до София само заради нея , защото има много проблеми в семейството и отчаяно искаше да се видим, не е достатъчна да бъде забравена моята ?Сдържах се.Сетих се , че вчера даже пеехме в колата докато не спомена А.Добра или лоша да е тя , няма право да говори по начина , по който си позволи.БЯХ БЕСЕН - ЗАЩО НИКОЙ НЕ СО ГО НАБИЕ В ТЪПАТА ГЛАВА ЧЕ ВЗАИМООТНОШЕНИЯТА МИ С НЕЯ СА САМО НАША РАБОТА И НИКОЙ ОСВЕН ТЯХ НЯМА ПРАВО ДА СЕ МЕСИ.Бях длъжен да и кажа , че тя не е нея и няма да бъде никога , независимо дали се опитва.Е , това отключи интересни неща.
Да сте щастливи всички - ще се постарая да не бъда груб към нея отново , дори да си го заслужи.
Последно редактирано от Furious? : 05-28-2012 на 15:17
Главните герои са ми прототипи нп.А иначе въпросната принцеса наистина не ми оказа честта.А наистина , наистина я обичах и бях готов да дам всичко за нея.Ей такива нещастници като идиотите , оспамили ми темата , които не ме харесваха , защото съм повече от тях , ни попречиха.
Повече от нас? Лошо момче? Не приемаш отказ? Караш скъпа кола и се фукаш с това?
Драги... не се заблуждавай. Ти си първокласно лайно. Кво, мислиш, че за много готин, като се качваш зад волана бесен и си го изливаш ли? Точно като по филмите, в които очевидно живееш, нали?
Познавам такива като теб. Които редуват криворазбрани жестове на привързаност с обиди и скандали. Да се качиш на колата пиян, за да отидеш при нея, не е геройство, моето момче, а простотия. Нито можеш да й дадеш съвет докато си пиян като гъз, нито нищо... С какво й помагаш? Само я караш да се притеснява и за теб. Никаква идея си нямам защо това момиче си пада по теб, съжалявам я.
Рефлекси... лигльо, хора с по 20-годишен стаж зад волана няма да отворят такава уста. Слез на земята.
А относно отказа... ела и се пробвайНе само ще те отрежа, ами и ще ти сравня самочувствието със земята. Не си единственият, който може да се държи като задник. С тая разлика, че аз съм момиче и настъпвам много по-гадно по мазолите. Не си търси майстора, някой ден и без това ще го намериш. И тоя ден не е никак далеч.
Пич, ще се опитам да ти помогна. Че постъпи гадно - направил си го. Че после осра работите още - и това направи. Че се сдъвка с половината форум да не говорим. Отдавна съм се отказал да съдя хората, защото и аз имам кусури - прецених, че Господ е достатъчен съдник за всеки един. Дали защото съм религиозен, или просто ми отърва така - не знам. Нека кажа няколко неща по същество - и аз като теб съм нервак, но с времето се научих на търпение и смиреност. Разбира се, вълкът козината си мени, но нрава никога. Така и аз. Това, което прави разликата между нас двамата, е, че ти си изкарваш гнева върху хората, а аз не. Моето решение се нарича тренировки + музика. Хем изливам гнева си и се чистя от негативни емоции, хем работя върху тялото си. Иначе да се хвана да тренирам "ей така", защото и другите го правят - опитвал съм, не става. Виж, не знам за теб, но при мен работи. Друга опция е йогата - мнозина ме мислят за луд, навярно и ти така ще направиш, но не от вчера е доказано, че тя ще те усмири и ще те направи по-добър човек. Всеки е добър и може да покаже хубавите си страни. От теб зависи дали ще се държиш като задник, или ще направиш всичко по силите си да се промениш. Бъди упорит, но не с хората, а със себе си. Бъди критичен, но със собственото си Аз - така ще постигнеш реален резултат. Надявам се да съм ти помогнал. Пиша това с най-добри чувства и добри намерения. Успех!
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Ти си ми най-странна.Като комар си напориста.Бъркаш арогантен и със самочувствие с фукане , не си ме видяла да сложа снимка на колата , нали ? Или да доуточня каква е.Не съм се фукал , че карах така , даже до известна степен съжалявам.Не заради себе си , а заради Йоана , че стана жертва на настроенията ми.Както и да е, да ти дам телефона и да и кажеш колко си загрижена ?
Елементарна си , прекалено елементарна.Това не е криворазбрах жест на приятелство , а висша форма на привързаност.Или може би трябва да и дам пари , за да покажа , че ми пука за нея ? Ценно е не това , което имаме , а това което значи много за човека ,който дава.Вниманието ми е нещо толкова рякдо , че никога ти не би могла да му се радваш.За конкретния случай , тя наистина много се притесни като разбра , как съм карал за нея , но както казах съм първокласен шофьор.Малко са нещата , които не ми се отдават.
А за отказа - виждал съм твои снимки и честно казано не ми харесваш.А и доколкото разбрах от Влади си приятелка на познат от форума , има граници , които не преминавам.Ти се имаш за много нахакана , но истината е , че не бих те погледнал дори.С момичета 2/10 не се занимавам.Рядко получавам какъвто и да е отказ , затова издивявам.Особено от момиче , което искам да ми стане приятелка.Отдавна забравено чувство.Въпросното момиче за мое огромно съжаление обаче имаше ред причини да реагира така.
Радвам се , че имаш самочувствие , но внимавай дали е покрито.Казах каквото имам да ти казвам , пиши ми колкото искаш.Няма да се занимавам повече.
нот лайк : Предишното ми средство беше билярдът- невъзможно е да направиш страхотен удар , ако не си максимално концентриран.Имах маса в Пловдив , но сега съм в София и не мързи да изляза.Другото ми средство е покерът - колкото по-ядосан съм , губя повече пари най-често.Но спря да ми пука и спрях средството.Мерси все пак =)
Последно редактирано от Furious? : 05-28-2012 на 22:32