- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
Чувствам се самотна, проблеми с нашите, класни,изходни, изпит по испански...Поне неска времето става за нещо, от 3-4 дена не беше спирало да вали!! Абее айде бе, усмивката на лицето и нищо друго няма значение !!
Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.
Сега като мина всичко-училище,матури,бал чувствам ежедневието си празно и безцелно...напреди поне си казвах "трябва да уча",а сега нямам никакви задължения и се чудя какво да правя![]()
Завиждам ти чак ... Аз имам а уча за изпити, че даже 1вият е утре ....
Иначе горе долу бивам. Снощи ми съобщиха една лоша новина и още ми е малко криво по тоя повод, ама нищо не мога да променя ... Надявам се утре тая кобра да ми пише една тройка и да ми се маха от главата. Та ще седна да поуча още малко и днеска и после изчезвам на някъде, че ми писна да кисна в нас, а вчера заради скапаното време само едно кафе към 8 успях да отразя.
Кафенце-цигарка-музичка-депресиране... обикновеното ми ежедневие...
Айляче.Обясних микрото на една приятелка и сега малко релакс.Вечерта някъде ще се раздаваме
Тъпо се чувствам. На един близък приятел баща му почина. Ъх, забила съм нос в биологията, пък дано позабравя за минутка всичко.
Защо винаги искаме това, което никога няма да имаме? "Всичко е възможно", "Няма невъзможни неща" - дрънци. Искам нещо, вкопчила съм се в тази мечта и не искам да я пусна, макар и да знам, че никога няма да се случи. Просто се чудя.. защо хората трябва да сме такива мазохисти? Всеки ден ставам с надеждата, че днес може и да получа някакъв знак.. Един поглед ми стига, една усмивка.. Уж понякога усещам някаква слаба, едва недоловима връзка, която след малко се изпарява. На следващия ден отново така, на по-следващия пак и т.н и т.н. Колко време вече мина? Колко още остава? И какво точно чакам? Чувствам липса..
Не мога да разбера защо ме отбягват!Поне да ми кажат причина,толкова ли е трудно.Не ми е приятно така.Чувствам се излишна в цялата картинка,гадно е.И като се замисля,че утре ще ги видя на училище и пак ще ми хвърлят злобни погледи - пфффф ! Искам вече да отмине този период,писна ми.Иначе като изключим това съм добре.
побърквам се като го гледам на линия, но не ми изскача както преди все той веднага пръв да пише, последните пъти все аз шишех първа и последните реплики бяха мои, so.. явно несъзнателно пак успях да се прецакам с що-горе единствената ми надежда за истинска любов.. мамка му! утре имам 3 контролни, а и думичка не съм прочела. тотална апатия ме е налегнала, някой трябва да ми удари два шамара, но дори за това няма кой и се чувствам 389832 пъти по-самотна!! ;х
Вглеждайки се в това,което ме заобикаляяяя-добре ! Добре съм , трябва да се стягам и да си вкарвам плановете в действие! Искам най-накрая и аз да съм щастлива! Утре ме очаква ползотворен ден...дано!
maDamn
Изтощена. А съм едва до щуката. Има още... земноводни, влечуги, птици...И една седмица, в която трябва да уча и по-физика пак за следващия висш тормоз този семестър. Добре, че на колоквиума имам 6, та поне се надявам накрая след всички милиони нива на изпитване, да имам поне 4-5. Лошото е, че тези дни няма да можем да сме заедно като хората... А ми липсва.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Утре имам 3 страшно важни изпита - математика, биология и история - един след друг. Цял ден уча и преразказвам, и си говоря - дано утре поне се справя. След това остава само един малък незначителен тест и след 3 седмици съм си вкъщи!!!Ох, нямам търпение!
Мамка му на дъжда.Пак ми провали плановете.Дано да е той , а не мързелът ми.
Балът на най-добрата ми приятелка е днес, след малко тръгвам за дискотеката, в която ще бъдем.... а на мен ми е някво сдухано. Такава съм купонджийка, винаги имам желание за пиене и танци... а сега... ей, каквото сам си направиш, никой друг не може да ти го направи.
Опитвам се да вярвам, че когато съдбата ти затваря врата, ти отваря прозорец.. но ми е трудно... поне днес.
Исках да стане, а сама май провалих работата. На есен като се видим с него ще сме други... аз ще съм друга, а той също ще е друг... и господ знае какво ли още ще се е случило тогава. А аз исках...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Прочетох си последното мнение в темата и ми се доядоха от детските сандвичи.
Обаче вместо да ходя да тършувам в кухнята по това време, ще взема да си легна. И без това утре ме чакат повече задължения, отколкото реално ще свърша. + това котката ми е заспала по възможно най-сладкия начин в леглото и магнитни сили ме теглят да отида да се гушна при нея. Мекичко, топличко, свито на гълбо и мъркащо... Мррр.
Лека нощ на всички.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Как може едновременно да ме привлича и да не искам да имаме връзка...аз съм ебахти кретена...не мога да разбера какво става с мен,може би до такава степен вече искам да има някой до мен,че почвам да си въобразявам че се влюбвам,но все пак ми е останала малко мисъл и не искам да я нараня защото я познавам отдавна и не заслужава това...или прекалено мисля...както и да е,за ся всичко приключи,в момента вместо да съм спокоен че училището свърши,аз съм пред нервен срив...какво ще правя сега,какво ще уча,какво ще работя,какво вообще ще правя с живота си...имам толкова много неща да направя,имам толкова цели,а се чувствам все едно не мога да направя и най-простото нещо от тях...адски ми е объркано,направо....ще откача :Х
>>DjBelev<<
Засега всичко е чудесно. Дано първите ми впечатления да не ме излъжат и наистина да се окажат готини хора.
Иска ми се да имах малко повече свободно време, но какво да се прави.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Гузно ми е за горкото цвете. Оцеля при падането без нито едно счупено листо, а при преместването му от невнимание замина едното цъфнало клонче. Уфффффффф.
И е облачно, уффффффффффф.
А той как можа да си помисли, че ще позволя да го използват като опитно зайче?!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Изморена от балове,втори бални,а трябва да ходя на работа..
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Тройкаааа тройкаааааа тройкаааааа свещената оценка за студент от ТУМама ми бучи как можа 3, не можа ли повече, но аз си много доволна от 3ката и довечера ще се пие още по доволно
![]()
А сега мисля да отида на един хубав шопинг![]()
Как се чувствам ли... не съм мечтателка, но толкова ли много искам?! Искам да обичам, готова съм! Имам тоооолкова любов, събрана в себе си, а няма на кого да я даря. Искам онази любов разтърсваща, онези пеперудки, които се появяват всеки път, щом го видя. Онези моменти на караници и сладкото сдобряване след това. Дори онези сълзи, падащи по лицето, когато боли. Искам да обичам, искам да се отдам!
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Знаци от съдбата тук, знаци там, помощ търсиш, помощ намираш... Много се радвам, че си поговорихме. Това е човек с уникален заряд, заразява всички с ентусиазма, оптимизма и енергичността си. Прояви такова слонско търпение, докато ми изслуша хаотичните мисли, че няма накъде повече. И толкова страхотни неща ми каза, и толкова верни, така ме мотивира... Дорева ми се по едно време много сериозно, отдавна не бях изпитвала чувството някой да вярва с цялото си същество в теб, толкова грижа и топлина просто... За по-малко от час не един, ами сигурно два катарзиса преживях. Поуки много, но главната е, че трябва не само другите да ми вярват, но и аз да повярвам в себе си.
Надявам се да се видим с онова диване скоро, защото... Рано е за такива заключения, пък и хич не съм по сантиментите, затова да речем, че просто си прекарвам времето доста повече от приятно, когато съм с него, и ме зарежда положително. Нещо такова ще да е, да. В момента съм нащрек и с интерес наблюдавам как ще се развият събитията, защото колкото и да се дразнех в началото, девойката ми прави услуга, всъщност. Засега той не показва индикации да представлява нещо повече за него от колежка, ама пък и аз не се чувствам кой знае колко специална при все, че в момента съм главна героиня във филм, в който вече съм играла. От зодията ще да е. Да се надяваме, че ще подходи благоразумно и амбициозно и ще вземе да надскочи летвата.
Идва ми да се хвърля от някой мост.
оо, обичам да получавам подаръцииииии. ^^
Не искам да прозвуча материално, но е някак си хубаво чувството да знаеш, че някой иска да те зарадва. Жеста е важен ^^.
Иии дано това, което искам да стане и всичко да върви по мед и масло поне за малко, че ми писна вече от драми. ^^