- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- :) В каква форма сте ?
Ами може да се каже че съм в добра форма, спортувам си, само трябва да сложа още няколко кила че съм много кльощава![]()
<3 d(ˆˆ)b
Във възможно най-добра откакто се помня.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Като за моето телосложение - перфе. Все си мрънкам дали не трябва да отслабна, но като си погледна фигурата и ми става ясно, че само бих се развалила.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
в добра форма съм и съм супер с теглото, но ми се иска да спра с вредните храни![]()
На мен зимата ми се отрази доста зле и имам натрупани няколко килца, но съм в процес на отслабване![]()
Към текущия момент - чудесна. Имам съмнения, че промяната в ежедневието, която ме е захванала от няколко дни и има тенденция да продължи така през следващите 4 месеца, ще ми се отрази на фигурата. А не се харесвам кльощава. Трябва да си преорганизирам храненията, за да не си изгубя извивките.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
В добра, леко мързеливо отпусната.![]()
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
Мисля, че съм в перфектна форма. Цяла зима работих върху тялото си и сега успях да го вкарам във форма за лятото. Няма палазки, няма корем, слаба съм, имам леки мускули на корема, но много леки. Само искам да го запазя.
Отпусната съм. По-отпусната не се помня. През последните две години не можех да тренирам каквото и да е... Забелязвам някакви паласки май?! Те отпред не се виждат. Отпред си се вижда кокал, ама отзад не стои добре оформено.
От положителна гредна точка - поотслабнала съм, корема ми още е стегнат и оформен.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
ами има моменти в които се харесвам и такива,в които рева че не ставам![]()
Уфф, хораа, кажете ми във форма ли съм?! Немога да разбера дали съм дебела, слаба, стегната или отпуснатааа![]()
http://nicegirl.snimka.bg/hobby/me.680544.27385395
....тя ако отслабне още от това съвсем ще изчезне. Просто и е такава структурата, единствено има леко коремче, което може да се прибере с по - оскъдно хранене и упражнения. Нищо друго не пипай!
абе аз съм привърженик на не много кльощавите, ама има и в бедрата, и в ръцете, и паласчици.
Счупен пръст, разтегнато сухожилие, мускулна треска на долни бедра, натъртвания по бицепсите, 2 вътрешни кръвоизливи(в ръцете) (играя ръгби), упора - ще видя приятелката си![]()
Добра форма от много мускул, маз и вода. Отлична издържливост и анти фина осанка, абе- пример съм за здравото едро дете![]()
always late but worth the wait!
Е ако найс момичето е в добра форма, значи и аз съм... Не се задоволявай с толкова малко. Имаш да свалиш малко и да стягаш доста.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."