.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Question Харесвам я!

1. Ученик съм в средното училище. Губя ли %-ти от шанса си, ако директно призная чувствата си към момичето, което харесвам? Ако отговорът е ДА ми дайте съвет как да подходя по-деликатно

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    Толкова ли съм изостанал, че до сега не знаех, че това дали едно момиче ще приеме или не, се изчислява в проценти О.о

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Губиш проценти ако си путьо. Подхода няма значение, ако не знаеш какво правиш.
    Ако си готин - тогава подхода отново е без значение. Не ми се обяснява защо.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Ясно А иначе за процентите образно написах защото и да я напия пак е по голям шанса...

Град
    В мислите на хората
    Въх.. нЕма ти върже. Прекалено мъжеНствен си

Dr. Gregory House

това, че нямам опит и не съм на 24 не значи, че нямам приятели или по цял ден стоя на компютъра да си пиша както някои хора правят. Веднага започвате с нападки вместо да помогнете! Комплексарите могат да не ми отговарят щом не могат да помогнат

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    Ако не пробваш нЕма да ти върже...честно !

Голям фен
    Как мислеш като бях малко по-малък.По-добре да се запознавам с 10 момичета всеки ден навсякъде и да ми вържат 2-3 , отколкото да имам 0 опита.Е , имах провали , но вече мога да имам почти всяка.Опит му е майката

Град
    В мислите на хората
    Не съм твърдял нищо от това, което написа. Помощ не ти трябва - решил си че ще я напиеш.

Dr. Gregory House

Признавай - какво губиш?
    Или те харесва и тя или не те.
    3 са вариантите
    - отговаря ти на чувствата
    - не ти отговаря на чувствата и ще съжаляваш, но не че си и признал, а че тя няма към теб
    - съжаляваш - че не си и казал и след време излиза така, че те е е харесвала и тя.

Ще опитам. И няма да я напивам....просто исках да опиша това за процентите. Съжалявам ако не съм се изразил правилно

Супер фен Аватара на pressiana
    Познаваш ли я изобщо? Ако не, не е много добра идея да отидеш директно и да ѝ кажеш.
    Съгласна съм и с valdesbg. Ако имаш добър подход към момичетата по принцип, имаш по-големи шансове.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Ако не си контактувал с момичето преди и не си и близък, и тя не те познава, то тогава губиш %, да. Най-много да те погледне учудено и да реши че си луд или се шегуваш.

Как по-деликатно да подходиш? Прекарвай време с нея, сближете се, говорете си. Чак тогава и поднеси своите чувства на сребърен поднос.

Ако пък общувате и сте близки, не губиш нищо и направо и признавай

Познавам я и сме си говорили доста. Благодаря за съветите

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от error92 Виж мнението
    Толкова ли съм изостанал, че до сега не знаех, че това дали едно момиче ще приеме или не, се изчислява в проценти О.о
    Или пък, че учебното заведение има значение о.О :д

Тръгнах да пиша, че съм против директното признаване на чувства, когато се сетих, че последния път се получи баш така, при това на смс-и и беше супер мило... и странно в хубавия смисъл. Не ме разбирай погрешно, няма как да ти обясня разликата, но да признаваш чувства чрез смс е брутално глупава идея.

Не го прави директно, губи се тръпката и има голям шанс да стане конфузно. Целуни я просто.

Фен Аватара на BlizeR
    Град
    Sofia
    Зависи от момичето

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Губиш проценти ако си путьо. Подхода няма значение, ако не знаеш какво правиш.
    Ако си готин - тогава подхода отново е без значение. Не ми се обяснява защо.
    ехх че грубо

Иначе от информацията която си дал..Бих отговорила на въпроса ти с отговора на BlizeR

Цитирай Първоначално написано от BlizeR Виж мнението
    Зависи от момичето

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    Зависи от момичето, зависи и от училището. Щом пишеш тук, значи не си най-големия "играч". А и кой е, все пак? В никакъв случай директно, това става само ако си плейбой и искаш да забиеш някоя кифла в дискотеката. Ако е за процентите, така ще изгубиш около 70. Постепено, леко, плавно. Не казвай чувствата си, а ги показвай, действията са много важни. Щом я познаваш, започни бааааааавно да правиш опити за сближаване.
    Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
    Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
    Да, аз имам вредния навик да обичам!
    Съдете ме, ако можете. )))

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Харесваш я - чудесно. Познаваш я - още по-добре. Сега премини в действие. Закачай се с нея, говорете си, опитай се да се сближиш повече с нея. Когато усетиш, че това е станало покани я на кафе или разходка. Дръж се нормално и естествено. Сам ще усетиш кога е най-подходящо да й кажеш в прав текст, че я харесваш.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си