- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Кофти въпрос
Преди 2-3 месеца някъде, не си спомням точно
Искало ли ти се е да си на мястото на най-добрия ти приятел/ка, защото има най-прекрасното гадже на света?
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #
Първоначално написано от momchence_89
нямал съм такъв случай
коя част от тялото ти те отвращава ?
няма такава.
виждал/а ли си човек да умира пред очите ти?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
не
Никенце , върни старата си снимкаТази малко анорексия има..
![]()
хахаха стига бе, мен си ме кефи. хахха
въпрос?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
кога прай секс последно
Ни мислиш ли ,че е в степен на анорексия ? :P
ахаха не, не мисля.![]()
мне ,ама да![]()
Много си е добре момичето, бе!![]()
абе не е зле , но трябва да яде доста, защото наистина е на път към пълна анорексия , а тя не се лекува цял живот ... и е много опасно .![]()
мда аз харесвам пълничкиииии
аз по-пълнички , но стегнати
заеби момичетата... блъскай в залата и да не ти пука
е откъде разбра, че има анорексия и, че не се лекува? А и ти я виждаш само горе? Принципно и аз изглежда по същият начин макар, че в ръце съм малко повече и не съм анорексичка?както и да е.
въпрос - не ти ли се струва смешно момчетата като вървят и се барат? а ти правиш ли го?
хах , опитвам се .. не си се влюбвал? Е предсто и ти скороda svalqsh kg
-----------
ники , какво имаш в предвид баране ?
иначе зависи от телосложението и костната структура как изглежда човек![]()
емии , не е от твоя клас значи ;dd
баси , аз тази година пак ще завърша с тройки заради тази ми любов ;dd
да бе , след 40 години ща видя как дали ще я вдигаш ;D
но не гледай само на фитнеса като начин на живот![]()