- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колк0 Време Ви е Не0бхоиМо За..
Е добре бе в колко почвате!? Аз почвам в 7:30 като имам и 15 минути път с кола (зависи от движението). Алармата ми звъни в 05:30, аз ставам към 6, там в банята се моткам 10 минути, после си правя нещо за пиене или нещо леко за яене в кухнята до към 6:30, след това мия зъби, обличам се, оправят чантата, слагам някакъв лек грим от рода на спирала и гланц, връзвам си косата и съм готова към 7 без 5 и след това някой се ще ме метне до дск :Д
Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.
Спала, не спала ставам в 6:30 точно всяка сутрин когато съм първа смяна. Трябват ми около 30 минути да се облека, да си оправя косата, да се измия и да се гримирам. А и да си сложа лещите. xD
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
stavam v 7 ... lice, z1bi ...obli4am se i izlizam v 7 15 aa i si opravqm kosata
ставам 6 и 10(горе-долу) оправям легло ала бала хапвам нещо дребно,зъбите,обличам се,косата,лицето го поуправям и излизам в 7 :Д
За да не закъснея ,ставам в 06:50 . В банята - 5 мин , закуска (ако тва може да се нарече така ) - 5 мин , оправям си чантата 5 мин и излизам . Нямам време за гримиране ,а и аз обикновено не се гримирам . Да не съм луда да ставам с 30 мин по-рано![]()
ставам по различно време - зависи дали съм на работа или на лекции - душ, мия се, за косата ми трябват 10 минути, малко спиралка и се изстрелвам - максимум 30 минути ...
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Ставам около 6:20, мия си зъбите взимам си душ, обличам се, оправям си косата, слагам си лещите, ако имам време хапвам нещо и в 7.10 тръгвам.
ставам в 6 без 10, отивам в банята, мия си лицето, зъбите, обличам се, гримирам се (силно казано), оправям си косата, 5 мин се моткам на компа и тръгвам в 6 и 25 :Д
Ставам в 7;30, обличам се, мия си лицето и зъбите, поливам се с парфюм, слагам си гланц и излизам в 7;50![]()
Алармата ми е 6:20, излежавам се доста, към 6:40 ставам. Вземам си душ, мия си зъбите, обличам се, дръпвам си бритона с пресата и където стърчи, слагам си малко кремче на лицето, парфюмирам се, слагам си балсам за устни и излизам към 7:15-7:20
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Аз ставам в 7:00ч , закусвам, измивам си зъбите и лицето, обличам се, оправям си леглото, оправям си косата и излизам в 7 и 30. На училище съм от 7 и 45.
Аларма за 6;40 ;д Лежа до и 45 за да се събудя.. В банята около 20 мин. с грима.. Моята коса е права само я сресвам малко , обличам се за около 10 мин. Докато се обуя и т.н. минават 5 мин. .. Със сигурност до 7;20 съм готова и излизам от нас![]()
П.С - часът ми започва в 7;30, имам 5 мин. път по дскл и пак закъснявам![]()
Алармата ми бие в 6.30 , но ставам към и 40. Мия си зъбите , очите и като цяло лицето. Реша си косата и или я оставам така или я връзвам да не ми влиза в очите . Понякога и фибички и слагам... И тръгвам към 7. Около 10 минути ми отнема без обличането , чантата и т.н.![]()
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
Ами попринцип училището ми е на 15-20 мин. път с тролей и трябва да ставам дооста раничко.Алармата ми е нагласена за 5:50,но никога не ставам тогава
( и точно за това често закъснявам...) Най-късно 6:45 трябва да съм на спирката.. Аман да свършва,че ходя като мумия
![]()
Ами... Уча в друг град, затова ставам в 5:30 (в 6:30 излизам от вкъщи). По принцип си изправям косата вечер и сутринта набързо ако нещо не е наред. Ако реша да съм на букли ставам към 5, но ми се налага много да бързамПърво се обличам, после си оправям косата, а след това се гримирвам.
![]()
За 15 мин се оправям,не се гримирам,нито нещо специални прически правя. Ставам в 7 без 15-10.
На мен за обличане-5мин,а иначе коса,лице,зъби и т.н-20мин общо..![]()
Ами.. обличане зависи дали съм си приготвила тоалета от вечерта, но да кажем се обличам за около 5 минути..
Да си измия зъбите 2-3 минутки.. после лицето, очите..
Косата си я изправям набързо .. само връхчетата за около 2-3 минути..
Слагам малко молив и спирала и съм готова.. за около 20 минути г/д
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Ставах 2 часа по-рано. Половин час си взимам душ, 30 минути грим, 15 минути прическа, 10 минути обличане и за останалото време стигах до училище. Слава на бога, че завърших, ама пак като стана правя същите неща.
Сутрин съм особено флегматична, като почнат да ми звънят алармите от 5:55, ги изключвам една по една, докато не дойде последната. С 300 зора ставам, после баня, тоалетна, включвам пресата, дрехи докато си изровя са минали 20 мин. И като почна с грима сънена така се клепам, че няколко пъти се трия, за да стане горе-долу успешно. Косата все не успявам да я направя както трябва и я връзвам на опашка. После учебниците си търся 5 мин., ключовете също, задължително си губя единия телефон... и най-накрая излизам на бегом към 7:05 да си гоня автобуса
Втора смяна нещата минават по-гладко![]()
Последно редактирано от Annabeth : 06-01-2012 на 18:30
Алармата ми е в 6.30 до 6.45 се излежявам и тръгвам в 7.20 училището е на 5 минути път от нас :d
През това време се обличам,мия си зъбите и лицето..после висна в кухнята и даже не знам какво правяaко ще се изправям се изправям..рядко си слагам грим щото в 7 часа не съм в състояние,само един гланц може да сложа
![]()
Ставам към 6-6:10 и излизам в 6:40-5. В това време се оправям- баня, коса, дрехи...зяпане в стената.![]()
Come on skinny love just last the year...