.
Отговор в тема
Страница 17 от 40 ПървиПърви ... 713141516171819202127 ... ПоследнаПърви
Резултати от 401 до 425 от общо 976
    Супер много е интересно това...... "Пънк – Косата като символ на протест". Хе хе Чак и те са споменати
    А пънкарите ме навеждат на мисалта за бирички и се сетих за една статия дет я четох- http://www.ecomedia.bg/be-eco/ecolog...y/article/4099
    Как още да използваме бирата?
    9. За коса – бирата помага за здрава и красива коса. Смесете бира с хладка вода. Измийте косата си с шампоан и след това втрийте бирата с водата. Постойте 5-10 минути и изплакнете.

Имам един въпрос. Преди горе-долу година си взех червена боя за коса и си направих кичури, но остана още и така не съм я използвала. Сега се сетих, че мога пак да си направя, но дали ще хване и дали ще има същия ефект както първия път ?
    На опаковката пише, че е годна до Юни 2014, но вече е отворена и може би е изветряла или не знам ..
    Дали си гад или тарикат - все тая ... пак ще мога с душата ти да си играя

ИСкам да ми предложите ефикасна маска за коса (UV) против слънчевите лъчи.Лятото ще работя навън и косата ми ще е изложена всекидневно на слънце.Може и някакви масла на Икаров,които помагат.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от babyliss0 Виж мнението
    ИСкам да ми предложите ефикасна маска за коса (UV) против слънчевите лъчи.Лятото ще работя навън и косата ми ще е изложена всекидневно на слънце.Може и някакви масла на Икаров,които помагат.
    Каротен имат спрей за коса със защита от слънцето.
    Също така аз ползвам аргановото масло но Nashi,и то е с UV защита.

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Каротен имат спрей за коса със защита от слънцето.
    Също така аз ползвам аргановото масло но Nashi,и то е с UV защита.
    Ммм,това на Каротен трябва да го пробвам..

Супер фен Аватара на lqlq89
    ^ Аз съм много доволна от спрея.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Здравейте, много спешно се нуждая от съвет за по-бърз растеж на косата!!! Ще съм ви много благодарна ако отговорите на някои от моите въпроси, свързани с използването на хининова вода и хининов шампоан. Искам да разбера дали при вас има ефект и колко време е нужно да използвам водата, за да видя разлика в дължината? Има ли проблем, ако я използвам и на суха коса? Обилно ли трябва да навлажнявам косата си с водата? Расте ли по-бързо от хининовия шампоан? Хубав ли е ефектът при използването на различни масла ( кокосово, бадемово, арганово )? И моля ви дайте ми примери за някакви средства , с които да опазя косата си от изгарянето с преса, както и от нацъфтелите краища!!! БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!

Трябва ми нещо, с което да накарам косата ми да расте по-бързо.Четох в интернет и намерих тази маска. http://www.ladyzone-bg.com/2010/04/m...na-kosata.html
    Какво мислите за нея?Според вас дали ще има някакъв резултат?Мерси предварително!

Повече от фен Аватара на stelkastel
    ^^ И аз питах веднъж за тази маска тук, но май никой не я беше ползвал. Малко странно ми се вижда цялата тази история с горчицата, но кой знае.
    Hold on to me. Never let me go. (h)

Повече от фен Аватара на betty-dimitrova
    Такаа четох из темите, но точно отговора на този въпрос не намерих.. Като си мажете косите с бадемово масло го отмивате винаги нали? А и пшеничното масло се слага само на крайщата и не се отмива?

^ И двете могат да се слагат като маска и да се отмиват, бадемовото масло предимно в корените, може и по дължината. Маслото от пшеничен зародиш в краищата, то също може и по дължината, ако ти е суха косата. Аз така правя. След баня на мокра коса може да си намажеш краищата пак с 1-2 капки масло от пшеничен зароди.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Цитирай Първоначално написано от stelkastel Виж мнението
    ^^ И аз питах веднъж за тази маска тук, но май никой не я беше ползвал. Малко странно ми се вижда цялата тази история с горчицата, но кой знае.
    Видя ли някакъв ефект? То не става от един път де.

Cool

^^ Да ти кажа не я използвах. Достраша ме заради горчицата.

Banned
    Ако мога да си направа нещо такова би било яко Цък

Супер фен Аватара на musS
    не ти ли омръзна бе, малоумна ли си ква си? бих ти казала къде можеш да си завреш тъпия линк ама очевидно нямаш годините да разбереш дори какво ти се говори

Цитирай Първоначално написано от miamiguel Виж мнението
    Здравейте, много спешно се нуждая от съвет за по-бърз растеж на косата!!! Ще съм ви много благодарна ако отговорите на някои от моите въпроси, свързани с използването на хининова вода и хининов шампоан. Искам да разбера дали при вас има ефект и колко време е нужно да използвам водата, за да видя разлика в дължината? Има ли проблем, ако я използвам и на суха коса? Обилно ли трябва да навлажнявам косата си с водата? Расте ли по-бързо от хининовия шампоан? Хубав ли е ефектът при използването на различни масла ( кокосово, бадемово, арганово )? И моля ви дайте ми примери за някакви средства , с които да опазя косата си от изгарянето с преса, както и от нацъфтелите краища!!! БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!

Преди време бях използвала хининова вода на спрей. Останах доста доволна. Косата ми порасна с около 6–7 санта за по–малко от месец. Нямаш проблем да я използваш и на суха коса, даже аз само така я използвах. Слага се в корените.

^ би ли споделила марката?

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от betty-dimitrova Виж мнението
    ^ би ли споделила марката?
    Просто не е възможно да и е пораснала със 6-7 сантиметра за един месец!!!

е със сигурност преувеличава, но сигурно е имало някакъв ефект..

Някой има ли представя как се води този цвят на косата? Светло кестеняв, тъмно рус или... http://prikachi.com/images/288/4944288p.jpg

Светло кестеняв

^^ Мерси

miamiguel Ефект има но много омазнява косата по-добре си вземи тривитаминол от него расте по-бързо и няма странични ефекти .. а за изправяне си вземи кристали

Цитирай Първоначално написано от snejinka_69 Виж мнението
    miamiguel Ефект има но много омазнява косата по-добре си вземи тривитаминол от него расте по-бързо и няма странични ефекти .. а за изправяне си вземи кристали
    Кристалите не се използват за изправяне, те са за блясък. Не предпазват от преса!

Цитирай Първоначално написано от make_me_love_you Виж мнението
    Имам един въпрос. Преди горе-долу година си взех червена боя за коса и си направих кичури, но остана още и така не съм я използвала. Сега се сетих, че мога пак да си направя, но дали ще хване и дали ще има същия ефект както първия път ?
    На опаковката пише, че е годна до Юни 2014, но вече е отворена и може би е изветряла или не знам ..
    Мисля, че не може да я ползваш отново, щом е отворена. На моята пишеше, че трябва да се хвърли после веднага...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си