- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не си отиваме визуално
Подценявате проблема. Като момиче, което се носи по-елегантно (в никакъв случай кифленски), трябва да кажа, че ми се е случвало да изляза и да съм нагласена, а човекът до мен да е с първата тениска, която е видял, къси дънки и маратонки. Не е толкова фрапиращо, знам, и сигурно много от вас ще ми се чудят на претенциите, обаче в такива случаи ми е било изключително неприятно.
Съгласна съм с Дриймърката за приятелите. Това, че някой ти е приятел, далеч не означава, че трябва да подкрепя всяка твоя връзка, въпреки че отстрани може да види, че не си подхождаш с партньора.
Aторке изобщо не трябва да ти пука от чуждото мнение.Просто показвай повече близост пред приятелите му.Прегръщайте се,целувайте се,снимайте си,качвайте снимките в разни сайтове.Може и да пишеш разни коментари.Карай го малко по нахално и не прикривай връзката и чувствата си.Така искат не искат ще го разберат и ще го приемат.
Ама и ти понякога като се изкажеш...Ти може и с феврари да си дошла,но човека отсреща не е длъжен да те кара с бентли.Ако това е толкова важно за теб...това хич не говори добре.Както се казва: "Да живеят богатите и да го духат бедните", а защо не и различните.
Отделно че това са глезотии. Както се казва: "Ревах за обувки докато не видях човек без крака."
![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Нека са глезотии. Наскоро с моя ходихме на абитуриентски бал. Бях с рокля и 8-9 см ток, изключително много се радвам, че той беше с дънки, сако и официални обувки, а не с кецове и тениска. Щеше да ми е доста криво, отделно, че щяхме да изглеждаме смешно отстрани. Щастлива съм, че и той мислеше, че е добра идея да се поизтупа малко.
Ще си позволя да сложа снимка. Представи си да беше супер неофициален. Еми, смешно щеше да е. Първо - заради мен. Второ - заради абитуриентката.
Външният вид има значение и няма да се уморя да го повтарям.
Бала е съвсем едно нещо, а срещата съвсем друго.И аз по балове ходя с панталон,риза или костюм,но в друга обатановка не обличам костюм.
Между другото иска ми се да имах способността да те пренеса само за една седмица в някое по бедно смейство дето едвам свързва двата края да видим дали мнението ти тогава няма се промени.Просто не си го изпитала явно това нещо никога на гърба си и затова обръщаш внимание на толкова незначителни неща.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!