- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сестра ми е извън контрол
Изтървана работа.
Не само е виновна средата, в която е през по - голямата част от времето, но и семейната среда, в която разговорите относно тая тема е трябвало да се проведе по - рано. Къде са били тогава?
Както и да е. Боя не е никакво решение, наказанията също. Когато на едно дете, което навлиза в пуберитета се забрани нещо, то почва да го иска все повече и повече, и намира всякакви начини, за да си го постигне. В случая може нещата вместо да станат по - добре, да се влошат.
Най - добре е да говорите всички с психиатър. Мама, баща, тя и ти. Време е да осъзнае, че това, което прави и хората , с които се събира, са пропаднали и с нищо не са готини.
Съмнявам се, ако ти или родител да говори с нея, ще има ефект. Съмнявам се да се вслуша в думите.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
То т'ва не се отнася само за тийнейджърите, а за почти всички хора, хах (говоря за за желанието към забраненото). Аз не мисля, че работата е за психиатри, психолози и всек'ви други такива shrinks, просто трябва контрол. Ако пък ли не... в крайна сметка живота си е нейн. След време тя ще си троши главата. А и честно казано, бягането от училище, пушенето на трева и прочие са все присъщи на "тийновете" и това не означава ментална деградация (но не казвам и, че това е добре и трябва да бъде поощрявано). Все още е хлапе (каза, че е 8 клас), трябва й малко "стряскане" (може да се изрази в различни форми).
Баси якия филм![]()
П.С. Ако историята е истинска в което се съмнявам,момичето е от 133 у-ще
Ако си готов да загърбиш своите интереси и да поемеш отговорност за сестра ти, бих те посъветвала да наложиш сериозен контрол. Имам по-малък брат и не мога и да си помисля, да учим в едно училище и той да прави подобни неща. Ходи при нея всяко междучасие, следи я, ако тръгне да бяга - за ръката и при директора. Топи я за всяка издънка. В къщи като се прибере - затваряте се двамата в стаята и биеш ключа. Говори й много. Хвани дружките й на тясно и им кажи, че, ако сестра ти продължи по този път ще ходиш и с родителите им ще говориш. Малки пикли! А майка ти какво? Викат си, ама сестра ти после припада по купони. Лъже, че ще спи в приятелка, ами просто не я пускайте да ходи никъде. От дома си - на училище и обратно. Спрете й джобните, вземете й мобилния, наложете някакви сериозни санкции, мерки и наказания. Говори с учителите й, кажи им, че имате нужда и от тяхната помощ, че се тревожите за нея. Просто не стойте от страни, а се включете сериозно.
Подкрепям Miminko. Ако те приеме за близък ще се вслуша в думите ти.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Послушай я!!!
Ако говориш с дружките й, и ако ги заплашиш, че ще кажеш на родителите им може и да стане.
Другият вариант е да си викнат големите приятели батковци да ти спукат г*зеца от бой.
Мисля, че това второто обаче е по-малко вероятно. А това, да се сприятели с него, след като не слуша никой освен приятелките й.. Шанса да постигне нещо според мен е минимален.
Колкото по тъпо те гледа.. Толкова повече попива ;д
|DC -Wild#Cat!!♥
Голям филм голямо нещо
Незнам от къде го копира това романче.
Защо не и смените училището? Друга среда, друга компания...
Женско съм! Пикая клекнала...
Oпитай да спечелиш доверието и, след което и обясни възможно най-човешки, че преценката и е грешна.
Ти си и "големият батко", тя винаги ще има вътрешното усещане, че си прав и искаш да я пазиш.
Успех!![]()
Никви пари,никви излизания,ако тряя я затворете под ключ.Аман от разхайтени пикли.Ама то не е само от компанията,ваще са я изтървали явно отдавна,и е трябвало ти да им кажеш много по-рано.А пък ако си мислите че ше стане само с говорене и добро,сте в грешка,минало му е времето на тва.
Брях,брях
По - добре първо седни да провете един много сериозен и дълъг разговор с нея, след което я родителите ти да я заведат на психолог или ддз...
Спрете и джобните... С друго не мога да ти помогна.
определено и двамата родители трябва да вземат отношение по въпроса. Ти няма как да си фактор. Психоаналитикът е добър вариант, но там трябва постоянство както на сестра ти, така и на вашите така, че да разберът как да се държат с нея.
Не може ли да я преместите в друго училище? Въпреки че вече е меко казано прекалено късно, а и никой не гарантира, че там няма да стане същото.. първо опитай с разговор, опитай да разбереш как се е стигнало дотам, изобщо к'во става, к'во се случва, и тогава вече ходете на каквото искате...
Бой по ушите, за да не се разваля кожата! Сега вече сериозно: най-добре я преместете в друго училище и спрете да й давате да излиза известно време!
pich imam mn priqtelki takiva kato sestra ti prosto kaji na vashte twa e spasenieto !!!!!!!!!!!
Вие с'а видяхте, че някой е написал, че историята е изтървана и с'а всички кат' папагали повтаряте, достатъчно е един да го каже..![]()
http://vbox7.com/play:d8fbba82
Кажи й, че тва ще стане от нея в един момент.
Дръжте се всички супер незаинтересовано и пренебрежително с нея, сякаш не заслужава да я усодтоявате с внимание.
Като тръгне да прави нещо - намеквайте й, че нищо не очаквате от нея, че е провал общо взето и да си троши главата както иска.
Ще й стане много кофти в един момент, сега ви вижда, че й се връзвате и заради това си върви свободно.
И е много важно и баща ви да го играе разочарован и да се държи, сякаш не му е дете.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Като не можете да се справите сами с нея - ТВУ.
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho