.
Затворена тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Напълно разбирам Сиси. ^^
    Ироничното е, че тук изглеждаш една идея по-умен от тогава, когато си й писал. Но само една.
    И аз като прочетох първата част ми се стори доста по-умен от момента в който и е писал. Но в първата част нещо не ми хареса - че нареди жените, че са тъпи кифли и търсели интереса и как да те преебат, излъжат и т.н. това, че ти си попадал на такива, не е повод да слагаш всички под общ знаменател. Неможе да упрекваш жена, че не ти се връзва на акъла, просто ти е сбъркан подхода към тях

Голям фен Аватара на slimbo
    Цитирай Първоначално написано от ULTIMATE Виж мнението
    И аз като прочетох първата част ми се стори доста по-умен от момента в който и е писал. Но в първата част нещо не ми хареса - че нареди жените, че са тъпи кифли и търсели интереса и как да те преебат, излъжат и т.н. това, че ти си попадал на такива, не е повод да слагаш всички под общ знаменател. Неможе да упрекваш жена, че не ти се връзва на акъла, просто ти е сбъркан подхода към тях
    + .... освен това сам си противоречи като 1 казва ,че жените искали да те преебат , а той доказва ,че търси момичето само за секс. Кой сега е боклука, а?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си