- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Кардио преди/след тренировка?
Принципно съм фен на плуването,обаче напоследък или не мога да отделя време(час и половина плуване +преобличания и път в двете посоки не е малко...)или басейна по една или друга причина е затворен.Ето защо реших да заместя с бягане и лостове.Днес ще бягам във фитнеса,защото много пече,а лост си имам.Въпросът ми е дали е добре да бягам преди лостовете или след тях?Обикновено правя около 30 мин бягане,в началото бавно,после забързвам и последните 2-3 минути са почти спринт.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
след тренировка
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Ще използвам тази тема, за да не правя нова. Днес си говорихме с едни момичета от моя клас относно бягането и едното твърдеше, че като бягаш сутрин било за отслабване, а следобед за правене на мускули. Аз лично не мисля, че е така, но искам да чуя мнения и от други хора.![]()
хаха от бягането се правели мускулито повече се горят мускули отколкото да качваш. От бягането тялото ти става по-тънко и издръжливо... нищо друго.
Колко бисери изписахте.
Сутрин на гладно се горят главно най-много мазнини, но това не значи, че през останалата част на деня няма да се горят също, просто трябва да спазваш стриктен хранителен режим.Колкото до това, че от бягането се гори мускул е просто един голям мит, напротив даже до някаква степен може да ти помогне да качиш чиста мм-а.Ще гориш, ако си на някаква гладуваща диета и не ядеш, тая мускулна маса не се губи толкова лесно.
Последно редактирано от Shines : 06-06-2012 на 13:59