- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
бала ми е 32 ;х дали ще ми стигне за 9та ?
NиKоgъЪъ Нe ПlАcHКаI зА nqКОИ коitо nE ПlAЧкA за теBE..[!]
Не говорим за оценката от НВО,а за резултата за кандидатстване.
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
А защо момичето да лъже ? Не знам ,но е по-добре да си непукист ,защото накрая наистина може да се окаже ,че всичко е вярноКолкото е изкарала и толкова
![]()
В страната би трябвало да има повече от 100 дори пълни шестици по математика(и да,говоря за резултата за кандидатстване, кой гледа НВО?) В моя клас примерно има 5 пълни шестици по математика...Виж, за БЕЛ може да има и само една
![]()
Чела си за София, за бързо излезе статиската от МОМН, но после я изтриха. luchoruse е прав!))
бту. нищо чудно да й е оценката 6.000, има такива й с оценки 2.000 и в двете колони по двата предмета..
бту (2). днес ходих до 22 СОУ (София) и си разгледах работата, наистина за много дребни грешки са взимали точки :// жалко
За момиче това е доста нисък бал, коя паралелка в 9 ФЕГ?![]()
Последно редактирано от perry_the_platypus : 06-06-2012 на 13:20 Причина: edit
Еми паралелката с испански и биологигя и химия
NиKоgъЪъ Нe ПlАcHКаI зА nqКОИ коitо nE ПlAЧкA за теBE..[!]
Аз съм с бал 34,321. Как смятате дали ще ми стигне за ПМГ с информатика и английски в Бургас и някой иска ли да влиза там?
П.П. Ralss евала за труда, който си положила, за да изкараш две шестици.![]()
Последно редактирано от cvetityyy98 : 06-06-2012 на 15:30
Не съм запозната,но според мен абсолютно ще ти стигне балът.
Иначе не е вярно,че няма пълни шестици по математика,във Варна има 25,поне така четох.Но какво ми пука,мислете каквото си искате. Знаех си,че ще стане така,така че не ме интересува.
Не,не е така,има и пълни шестици по БЕЛ. Аз чух,че май в София има дете,което също има 100 точки и по мат.,и по БЕЛ.
Последно редактирано от rally_98 : 06-06-2012 на 16:47
Правилно, че оценката много лесно може да се редактира, но това не означава непременно, че никой няма 6.00.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Като някои хора толкова се съмняват,защо не дойдат в ПМГ Видин и не проверят резултатите ми в списъка?
Аз угризения нямам,защото съм си изкарала толкова,колкото съм писала тук.Цяла година учих и сега съм доволна.
Последно редактирано от rally_98 : 06-06-2012 на 19:10
Евала , тогава ;]]
Рали, браво! Евала за труда ти! Защото аз може да имам акъла за 6,00, обаче цяла година учебник не съм отворила... Е, малко не ми достига, но все пак...
Днес ни дадоха бележките с точките от изпитите. По БЕЛ имам 95,5 точки, а по математика - 97. Доволна от резултата си, по БЕЛ очаквах доста по-малко, понеже мислех, че съм се оакала (както казва госпожата ми по физика) на теста. От преразказа си бях много доволна, но мислех, че ще ме резнат доста. Оказва се, че може да имам и пълния брой точки оттам. По математика пък мислех, че ще имам 98 точки... ама е една точка само, не е болка за умиране. Но... както и да е... да не ви занимавам излишно със себе си ;д
Ох, Котьооооо! Сега като мине 8-ми (нали дотогава ни оформят), ще ходя на училище само с по една тетрадка и химикалче и... life is life! ;D
А да ви попитам - бележниците ще ни трябват ли за нещо? Тоест за кандидатстването? И изобщо какви документи ще ни трябват? Знам, че ще са ни нужни: 1. Медицински картон, 2. Служебна бележка за резултатите от изпитите, 3. Удостоверение за завършен седми клас... нещо друго?
Мисля, че само тези неща са нужни ^^
Иначе аз от 1 юни някъде си ходя на училище с една тетрадка и химикалче ..![]()
: ))
Браво и на теб, BloodyDreamer!!! Страхотни резултати!!! Всички тук са много умни! Това е моят извод. Иначе май бележници не ни трябват,а пък нас ни оформят до 13-ти юни.
34.300 .. Там ли искаш и ти perry_the_platypus ?
От вас явили се на изпит в НПМГ има ли ?