.
Отговор в тема
Страница 127 от 134 ПървиПърви ... 2777117123124125126127128129130131 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 151 до 3 175 от общо 3345
    Голям фен Аватара на TheBeatles
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Graffa Виж мнението
    34.300 .. Там ли искаш и ти perry_the_platypus ?

От вас явили се на изпит в НПМГ има ли ?
    Аз се явих на биология и химия.
    Момиче съм!

"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън

Xriis.. ^^ .. УСПЕХ!

За изпитите в НПМГ .. и аз се явих,но едва ли ще съм там!

Книгите ще си ги купувате ли .. купихте ли си? .. Аз ще ги взема от познати!
    The secret side of me
    I never let you see
    I keep it caged, but I can't control it, so stay away from me, the beast
    Is ugly, I feel the rage, and I just can't hold it ...

Желаещи за Първа испанска?С профил Испански и Английски език има ли?

Задължително е да сме оформени до 13 този месец!
    Аз... Бала ми е 34, 392, а ако се утроява математиката 34,410... Смятам да пиша и СМГ, като цяло се колебая между двете!
    За всички софиянци и интересуващи се от резултатите, статия от вестник монитор, не знам дали е вярно, но - http://www.monitor.bg/article?id=340955 .

34.300 .. Там ли искаш и ти perry_the_platypus ?

Не, просто преди не съм те мяркал във форума и питам.

За НПМГ - Аз, по Химия (:

Повече от фен Аватара на vassy
    Цитирай Първоначално написано от Graffa;
    аззз... с химия и биология 45 стая.. имам 5,464 по БЕЛ, 5,107 по Матем. и 6,00 от дипломата... утре ще видим и оценките от вътрешните изпити.. нямам търпение!
    Последно редактирано от vassy : 06-07-2012 на 12:21
    Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.

Голям фен
    Xriis.. ^^ .. УСПЕХ!
    Мерси ^^ .. Успех и на теб

Цитирай Първоначално написано от vassy Виж мнението
    аззз... с химия и биология 45 стая.. имам 5,464 по БЕЛ, 5,107 по Матем. и 6,00 от дипломата... утре ще видим и оценките от вътрешните изпити.. нямам търпение!
    Излезнаха!

aз имам 5,27 86 човека преди мен.. по химия.. биологията е ужас и няма да я ползвам
    Последно редактирано от vassy : 06-07-2012 на 17:54
    Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.

Голям фен
    Браво ^^

А знаете ли къде и кога ще излязат оценките от изпита в НГДЕК ?

Боже .. гледам ви резултатите и сериозно почвам да се отчайвам T_T

Има ли някакъв шанс да ме приемат в езиковата в английско-френска паралелка с бал 28-29? ( ..

aз имам 5,27 86 човека преди мен.. по химия.. биологията е усас и няма да я ползвам
    Колко имаш по биология? Браво за химията!!

Ако имате желание в НПМГ .. и то истинско не мисля,че трябва да ви тревожи оценката.Пишете го на първо място и така.До колкото знам повечето ходят,за да се пробват,но остават само с пробването не влизат там и се отказват (не знам до колко ме разбирате).При това в НПМГ има доста избор на паралелки с химия и биология!Така че имате ли желание няма защо да се оплаквате .. аз поне така мисля!

Vassy не се тревожи .. резултата ти е блестящ,а всъщност коя паралелка ще избереш ?

Изберете правилното място за Вас !

УСПЕХ!
    Последно редактирано от Graffa : 06-07-2012 на 16:07
    The secret side of me
    I never let you see
    I keep it caged, but I can't control it, so stay away from me, the beast
    Is ugly, I feel the rage, and I just can't hold it ...

Ако имате желание в НПМГ .. и то истинско не мисля,че трябва да ви тревожи оценката.Пишете го на първо място и така.До колкото знам повечето ходят,за да се пробват,но остават само с пробването не влизат там и се отказват (не знам до колко ме разбирате).При това в НПМГ има доста избор на паралелки с химия и биология!Така че имате ли желание няма защо да се оплаквате .. аз поне така мисля!
    От една страна си прав, но от друга страна, нали си има определен бал, дори да се откажат, ти ако не събереш нужния бал, предполагам няма да влезнеш. Иначе НПМГ е гимназия с нисък бал и предполагам тази година още ще го намалят, особено по статистиката, която са пуснали в сайта си, но за жалост скача бала на Втора АЕГ и СМГ. )) Тази година още се говори, и че има повече свободни места, отколкото ученици, демек може да се закриват паралелки, ако не се събере достатъчен брой деца. )))

Почти всеки път казвам УСПЕХ и още веднъж УСПЕХ на всички, малко ни остана!

биологията няма да я ползвам, понеже изпита беше по учебник, който прочетох на отиване във влака за първи път и не запомних представителите... на отворения отговор написах супер много и различна информация и по двата учебника (този във влака и този по който цяла година е преподавано), но явно не са го оценили и имам 3,38 имам там...

паралелка химия с биология и химия с английски ще запиша на първите 2 места и бала ми ще е 32,38... дано да стане! Стискайте палци, защото означава супер много за целия ми живот от тук нататък...

биологията няма да я ползвам, понеже изпита беше по учебник, който прочетох на отиване във влака за първи път и не запомних представителите... на отворения отговор написах супер много и различна информация и по двата учебника (този във влака и този по който цяла година е преподавано), но явно не са го оценили и имам 3,38 имам там...

паралелка химия с биология и химия с английски ще запиша на първите 2 места и бала ми ще е 32,38... дано да стане! Стискайте палци, защото означава супер много за целия ми живот от тук нататък...
    Ще влезнеш 100%!

бту. Имаш грешно мислене (:

кой, дъ фък би се отказал от нпмг... 86 човека с по-висок резултат и над 70 с оценка от олимпиада или състезание над моята.... трябва да си некъф, дето е толкова нърд, че чак прост!
    Ще пиша като разбера...

кой, дъ фък би се отказал от нпмг... 86 човека с по-висок резултат и над 70 с оценка от олимпиада или състезание над моята.... трябва да си некъф, дето е толкова нърд, че чак прост!
    Ще пиша като разбера...
    Много хора. По мненията ти, разбирам, че не си особено информирана. Повечето седмокласници или ходят да видят какво е или им е като алтернатива. Наистина познавам доста хора, на които НПМГ им е на 5+ място. Явно не си чела достатъчно мнения за НПМГ. ))

бту. До колкото знам от вътрешен човек, само към 100 човека ползват оценката си от олимпиада или състезание.
    Последно редактирано от perry_the_platypus : 06-07-2012 на 17:45

100, а местата са по 29 в паралелка... мерси за инфото

100, а местата са по 29 в паралелка... мерси за инфото
    Те са общо към 200 места, мисля, но не съм сигурен. ;д

ти какъв изпит държа.. колко имаш?

ти какъв изпит държа.. колко имаш?
    Химия - 4,23 ;/

Браво за твоята оценка и не се притеснявай, с този бал ще влезнеш още на първо класиране, а ако се колебаеш между паралелките Химия и Биология и само Химия (май ти беше), те съветвам да влезнеш в тази с Химия и Биология (не е нужно да държиш и двата изпита, може да участваш само с една оценка) и после може да следваш медицина, ако ти харесва, но попринцип може и да следваш медицина ако си и от най-обикновена гимназия, така, че не си мисли, че живота ти зависи от тези изпити.

простоо... амбиции, труд, вайканици и приятелят ми заминават на майната си ако не ме приемат....

а иначе, някъде другаде ще кандидатстваш ли или кандидатствал ли си вече?

простоо... амбиции, труд, вайканици и приятелят ми заминават на майната си ако не ме приемат....

а иначе, някъде другаде ще кандидатстваш ли или кандидатствал ли си вече?
    НПМГ не е много добър избор, има къде къде, по-добри гимназии, но ти си решаваш!

Кандидатствах в частни, но се отказах, ще видим за НПМГ, а иначе ще кандидатствам и в езикови.. ;д

за това, с което искам да се занимавам е най-добре да съм там (от гимназиите в софия)

езикова е добър избор в днешно време!

за това, с което искам да се занимавам е най-добре да съм там (от гимназиите в софия)

езикова е добър избор в днешно време!
    Предполагам искаш да се занимаваш с медицина, но си яко заблудена, сигурно защото не си от София.

Пиши ми на ЛС, да не оспамваме темата. ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си