- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
Xriis.. ^^ .. УСПЕХ!
За изпитите в НПМГ .. и аз се явих,но едва ли ще съм там!
Книгите ще си ги купувате ли .. купихте ли си? .. Аз ще ги взема от познати!
Аз... Бала ми е 34, 392, а ако се утроява математиката 34,410... Смятам да пиша и СМГ, като цяло се колебая между двете!
За всички софиянци и интересуващи се от резултатите, статия от вестник монитор, не знам дали е вярно, но - http://www.monitor.bg/article?id=340955 .
аззз... с химия и биология 45 стая.. имам 5,464 по БЕЛ, 5,107 по Матем. и 6,00 от дипломата... утре ще видим и оценките от вътрешните изпити.. нямам търпение!Първоначално написано от Graffa;
Последно редактирано от vassy : 06-07-2012 на 12:21
Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.
aз имам 5,27 86 човека преди мен..по химия.. биологията е ужас и няма да я ползвам
Последно редактирано от vassy : 06-07-2012 на 17:54
Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.
Браво ^^
А знаете ли къде и кога ще излязат оценките от изпита в НГДЕК ?
Боже .. гледам ви резултатите и сериозно почвам да се отчайвам T_T
Има ли някакъв шанс да ме приемат в езиковата в английско-френска паралелка с бал 28-29?( ..
Ако имате желание в НПМГ .. и то истинско не мисля,че трябва да ви тревожи оценката.Пишете го на първо място и така.До колкото знам повечето ходят,за да се пробват,но остават само с пробването не влизат там и се отказват (не знам до колко ме разбирате).При това в НПМГ има доста избор на паралелки с химия и биология!Така че имате ли желание няма защо да се оплаквате .. аз поне така мисля!
Vassy не се тревожи .. резултата ти е блестящ,а всъщност коя паралелка ще избереш ?
Изберете правилното място за Вас !
УСПЕХ!
От една страна си прав, но от друга страна, нали си има определен бал, дори да се откажат, ти ако не събереш нужния бал, предполагам няма да влезнеш. Иначе НПМГ е гимназия с нисък бал и предполагам тази година още ще го намалят, особено по статистиката, която са пуснали в сайта си, но за жалост скача бала на Втора АЕГ и СМГ.)) Тази година още се говори, и че има повече свободни места, отколкото ученици, демек може да се закриват паралелки, ако не се събере достатъчен брой деца.
)))
Почти всеки път казвам УСПЕХ и още веднъж УСПЕХ на всички, малко ни остана!![]()
биологията няма да я ползвам, понеже изпита беше по учебник, който прочетох на отиване във влака за първи път и не запомних представителите... на отворения отговор написах супер много и различна информация и по двата учебника (този във влака и този по който цяла година е преподавано), но явно не са го оценили и имам 3,38 имам там...
паралелка химия с биология и химия с английски ще запиша на първите 2 места и бала ми ще е 32,38... дано да стане! Стискайте палци, защото означава супер много за целия ми живот от тук нататък...
кой, дъ фък би се отказал от нпмг... 86 човека с по-висок резултат и над 70 с оценка от олимпиада или състезание над моята.... трябва да си некъф, дето е толкова нърд, че чак прост!
Ще пиша като разбера...
Много хора. По мненията ти, разбирам, че не си особено информирана. Повечето седмокласници или ходят да видят какво е или им е като алтернатива. Наистина познавам доста хора, на които НПМГ им е на 5+ място. Явно не си чела достатъчно мнения за НПМГ.))
бту. До колкото знам от вътрешен човек, само към 100 човека ползват оценката си от олимпиада или състезание.
Последно редактирано от perry_the_platypus : 06-07-2012 на 17:45
100, а местата са по 29 в паралелка... мерси за инфото
ти какъв изпит държа.. колко имаш?
Химия - 4,23 ;/
Браво за твоята оценка и не се притеснявай, с този бал ще влезнеш още на първо класиране, а ако се колебаеш между паралелките Химия и Биология и само Химия (май ти беше), те съветвам да влезнеш в тази с Химия и Биология (не е нужно да държиш и двата изпита, може да участваш само с една оценка) и после може да следваш медицина, ако ти харесва, но попринцип може и да следваш медицина ако си и от най-обикновена гимназия, така, че не си мисли, че живота ти зависи от тези изпити.![]()
простоо... амбиции, труд, вайканици и приятелят ми заминават на майната си ако не ме приемат....
а иначе, някъде другаде ще кандидатстваш ли или кандидатствал ли си вече?
за това, с което искам да се занимавам е най-добре да съм там (от гимназиите в софия)
езикова е добър избор в днешно време!