.

Виж резултатите на анкетата: Харесва ли ви Златарски?

Гласували
14. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да!

6 42,86%
  • Не!

8 57,14%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Град
    София ;д

Частна езикова гимназия "Проф. д-р Васил Златарски"

Здравейте, нека всеки, който има впечатления от Златарски да пише. ) Очаквам мнения, защото мисля да кандидатствам там. ;рр

Повече от фен Аватара на Millen4ety
    Град
    Sofia
    И аз ще следя темата, защото мисля да се преместя за 10 клас там. Как е преподаването, средата?
    we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...

Jeff Hardy forever!!

Град
    София ;д
    Цитирай Първоначално написано от Millen4ety
    И аз ще следя темата, защото мисля да се преместя за 10 клас там. Как е преподаването, средата?
    Ами аз съм все още бъдещ седмокласник и не знам защо реших от сега да мисля къде ще кандидатствам и се ориентирах към частните училища и по-точно Златарски, четох доста мнения в различни форуми и един от недостатъците е, че отпред за да пресечеш е доста трудно и има човек, който превежда децата през булеварда. Според мен училище за деца на възраст от 14-18 години самият квартал не е много гостоприемен за нас.

1. sry no nqmam kirilica..
    2. Da, az ucha v Zlatarski i mislq che obuchenieto e dosta na nivo ( ili pone v sravnenie s dr uchilishta v sf ) Sredata sushto mi haresva, e ima si i nedostatuci kakto v vsqko uchilishte , no kato cqlo horata sa pichove A bullevarda , da naistina go ima i e malko gadno presichaneto, no ne e chak takuv problem , svikva se, ima peshehodna puteka i 4ovek koito regulira dvijenieto Spored men naistina si zaslujava Ako imate nqkakavi vuprosi pishete na lichno

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    ако мама и тате имат по 5 000 лв за година..
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Град
    София ;д
    Цитирай Първоначално написано от cunt
    ако мама и тате имат по 5 000 лв за година..
    cunt, някой хора имат пари да си позволят това, някой нямат.. : )

Град
    София
    ми за мен американския е по-добър избор от златарски , ама друг е въпроса дали ше влезе там питащия.
    L'homme est n

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Една позната плачеше навремето,искаше да се маха от там,казваше,че съучениците били много надути и прочие.Сега като я гледам си е там и е добре,иначе не знам..

Град
    София ;д
    ми за мен американския е по-добър избор от златарски , ама друг е въпроса дали ше влезе там питащия.
    Ахааа. Без нападки, моля. ;п Това, че ти си си помислил, че хората, които нямат пари да си го позволя се е отнасяло за теб, не е мой проблем. Имах в предвид, че тези 5 000 лева на година (някъде към 6000 лева са) някой могат, някой не могат, смисъл не е чудо, че някой могат да си го позволят.

A tezi 6 000 neznam ot kude gi izmislihte ;D pri polojenie che taksta e okolo 3 000 ..

Град
    София ;д
    Цитирай Първоначално написано от renchi
    A tezi 6 000 neznam ot kude gi izmislihte ;D pri polojenie che taksta e okolo 3 000 ..
    Всъщност таксата горе-долу е към 6000 лева, 2900 евро. D

Da, taka moje

Da, taka moje

Град
    София
    приятелю, уча в това училище и това ми е мнението
    по-добре отиди в Американския
    L'homme est n

Град
    София ;д
    приятелю, уча в това училище и това ми е мнението
    по-добре отиди в Американския
    Окей, мерси за съвета. ;п

Аз кандидатствах за Златарски, приета съм и ми харесва училището. Не знам защо толкова предпочитате Американския пред него ...

Повече от фен Аватара на zlatko98
    Цитирай Първоначално написано от ChubbyBunny Виж мнението
    Аз кандидатствах за Златарски, приета съм и ми харесва училището. Не знам защо толкова предпочитате Американския пред него ...
    Имам няколко познати, които кандидатстват в Златарски тази година и честно казано не се изисква особен ум, за да влезеш. Там нещата се оправят с връзки и пари. Образованието също не кой знае какво в сравнение с това на американския. Пример: една приятелка има бал 27 и нещо, което не е особено блестящо, но пък още на първия изпит в златарски влезе, а влезлите в американския принципно нямат по- нисък бал от 33- 33.5. Това обаче е влизането, а всъщност и реализацията след това е много важна, където американския пак води с много. Само погледни в кои университети след завършването отиват учениците от американския, а след това къде отиват тези от златарски

Цитирай Първоначално написано от zlatko98 Виж мнението
    Имам няколко познати, които кандидатстват в Златарски тази година и честно казано не се изисква особен ум, за да влезеш. Там нещата се оправят с връзки и пари. Образованието също не кой знае какво в сравнение с това на американския. Пример: една приятелка има бал 27 и нещо, което не е особено блестящо, но пък още на първия изпит в златарски влезе, а влезлите в американския принципно нямат по- нисък бал от 33- 33.5. Това обаче е влизането, а всъщност и реализацията след това е много важна, където американския пак води с много. Само погледни в кои университети след завършването отиват учениците от американския, а след това къде отиват тези от златарски
    Прав си, от моя клас има момиче с бал 35 и нещо и е доста надолу в резервите на АК (късмет). Иначе има ли желание, има и начин човек от най-обикновена гимназия да влезе в топ университетите в чужбина. (:

Цитирай Първоначално написано от zlatko98 Виж мнението
    Хм... Ти като си мислиш, че в Златарски се влиза с връзки и пари да не би да смяташ, че в Американския ги няма тези неща? Моят бал е 34 и съм влязла с втория изпит (и то само защото още не знаехме за училището когато е минал първият). Знам, че и в Златарски, и в Американския като завършат над 90% от учениците влизат в университети. Друг е въпросът дали имаш желание за учене и реализиране в живота. Образование пак получаваш, нали? Жалко е само, че има хора, които разчитат на парите си.

Град
    София
    тва е най-скапаното училище аз съм учил там НЕ ХОДЕТЕ там само ще си дадете парите!!
    L'homme est n

Цитирай Първоначално написано от cunt Виж мнението
    тва е най-скапаното училище аз съм учил там НЕ ХОДЕТЕ там само ще си дадете парите!!
    В една тема видях твой пост, в който го препоръчваш и било много яко (нещо от сорта) ... Еми ако сега са те изгонили много ясно, че ще мислиш така, хах.

Град
    София
    e в началото са ми били добри впечатленията то тва като съм го писал съм бил 8 клас
    сега съм завършил тва училище и си казвам мнението ,а и да знаеш че е почти невъзможно да те изгонят от там :d
    L'homme est n

Поне казвайте в кой град се намира тоя Златарски... не знаем всяко даскало в кой град е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си