.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Проблем ..

Unhappy Проблем ..

Еми както вече съм писала на 15 съм и съм момиче. Имам проблем, търсих други такива теми, но нищо не отговаря точно на въпроса ми. Моля да ми помогнете, благодаря Ви предварително ..

Така имам си сериозно гадже от вече почти 2 години. Преди известно време говорихме за пореден път за секс. Той е изключително внимателен и ме чака вече толкова време. Вече мисля, че съм готова и му дадох. Опитахме, беше с презерватив и когато се опита да проникне мен страшно ме заболя и той спокойно, спокойно продължи, но аз се дръпнах от прекалената болка. След малко опита да ме отвори с ръка, но пак не стана. Той ме остави, за да не ме мъчи повече. Обаче сега, 3 часа по - късно ме боли до като седя, ходя и каквото и да е ... Може ли да ми кажете защо ме боли така, защо ме боли и сега ии защо не мога да го направя. Мислехме, че е защотот не съм се отпуснала, но после бях по отпусната, а болката беше същата. Помощ .. (

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    С ръка ли се е опитал

Разскъсал е нещо, сигурно ципата. И може да го направите, просто трябва малко да потърпиш на болката.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Стискаш зъби и търпиш, не се дърпай като те заболи колкото и да е рефлекс, опитай се да го контролираш. По-добре един път да те заболи яко, вместо всеки път да те боли.

Повече от фен Аватара на babati
    Дамиии и господааа тя губи девствеността си и я боли!!! - Невероятната ръчичка и нейния внимателен до педерастия приятел

Цитирай Първоначално написано от babati Виж мнението
    Дамиии и господааа тя губи девствеността си и я боли!!! - Невероятната ръчичка и нейния внимателен до педерастия приятел
    Еми не, не съм се изказала правилно, не е опитвал да ме отвори с ръка, на се едно. Ааа да може би е разкъсал ципата, но защо не успя да проникне на вътре .. Страшно съм притеснена и моля помогнете, такива лигави изкаваня мга да чуя от много хора, а наистина искам помощ ..

Абсолютно нормално е да те боли. Не е успял, защото още си тясна и като се дърпаш го правиш още по-сложно. Всички ни е боляло, ама не е болка за умиране. Ние друго, освен да се отпуснеш максималко и да потърпиш малко болката, не можем да ти кажем.
    "Пеперудата е влюбена в огъня, но изгаря в него. Не искам и ти да изгориш - и мен ме боли от изгарянията ти."

Нормално е да боли, просто трябва да потърпиш. Отпусни се и не си мисли "колко ли ще ме боли, о, ужас!" Потърпи, болката е 1 път... после идва кефа.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Стискаш зъби и търпиш. Не е като да те колят. Ще те боли известно време и т'ва е.
    ~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си