.
Отговор в тема
Страница 2 от 7 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 159
    Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Да, студент съм
    n00bs

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Е, така е нормално. Не си в същия град, обаче, нали?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    Niggaland
    Е, не естетвено... Но като почне семестъра (по принцип лятото има доста работа) и се чувствам като на ваканция
    n00bs

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от pe6oskeiborda Виж мнението
    аз от 12 годишен се оправям сам защото родителите ми бачкат много здраво и са на работа по цял ден и даже се грижех за брат ми
    И това е ценен опит.
    Аз май само не съм сменяла памперси и не съм приготвяла млякото, но ще си наваксам. Сравнително рано се заех и с домакински задачи /без готвене, ако не броим пържените картофи, тараторчето и принцесите/

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на pe6oskeiborda
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    И това е ценен опит.
    Аз май само не съм сменяла памперси и не съм приготвяла млякото, но ще си наваксам. Сравнително рано се заех и с домакински задачи /без готвене, ако не броим пържените картофи, тараторчето и принцесите/
    на колко години си?
    ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР

Град
    пространството на Дисе
    Дърта съм.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Дърта съм.
    ооо, харесвам милфове
    искаш ли да правим секс

Град
    пространството на Дисе
    Принципно не.
    Все пак си дай адреса- може да ти уредя нещо садо-мазо.

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Искам и аз !

Па аз се уча да готвя и вече съм грандмастъра на яйцата
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

адреса ми е строго секретен и бойко ще ме бие ако си го дам
    ама може да си дадеш своя и един ден ще чуеш мощно чукане на вратата сред атмосфера от скеиборди
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend Виж мнението
    Искам и аз !

Па аз се уча да готвя и вече съм грандмастъра на яйцата
    махай се ве няма да ми крадеш жената

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend Виж мнението
    Искам и аз !
    И ти ли си просиш бой

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    не ебе ми се
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    На 17 се изнесох за 6 месеца да живея с бившия ми приятел. Хаха. Сега съм си пак в нас. Прекрасно е.
    Та... на 18 съм. И не, не мога да си представя да не си живея в нас. Мога известно време, всъщност рядко се прибирам, доста късо време прекарвам в нас - поне 3 дни от седмицата имам навика да не се прибирам да спя в нас, а ако спя, съм за малко.
    Сам можеш да живееш, когато се издържаш сам, когато не те мързи да си хвърляш боклука, переш дънките, забърсваш масата по 60 пъти на ден, чистиш банята и вършиш целия този дълъг списък със сто задачи, които примерно аз в нас не върша. Да, моята задача като цяло в нас е почти никаква, почти нищо не правя, не съм мързелива, просто нищо не остава за вършене от мен. Да, лигава съм като цяло. И ако някой ден не съм толкова лигава, може би ще е моментът, когато аз вече ще се изнеса.

Живот и здраве това лято се махам <3

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Pedigree Виж мнението
    На 17 се изнесох за 6 месеца да живея с бившия ми приятел. Хаха. Сега съм си пак в нас. Прекрасно е.
    Та... на 18 съм. И не, не мога да си представя да не си живея в нас. Мога известно време, всъщност рядко се прибирам, доста късо време прекарвам в нас - поне 3 дни от седмицата имам навика да не се прибирам да спя в нас, а ако спя, съм за малко.
    Сам можеш да живееш, когато се издържаш сам, когато не те мързи да си хвърляш боклука, переш дънките, забърсваш масата по 60 пъти на ден, чистиш банята и вършиш целия този дълъг списък със сто задачи, които примерно аз в нас не върша. Да, моята задача като цяло в нас е почти никаква, почти нищо не правя, не съм мързелива, просто нищо не остава за вършене от мен. Да, лигава съм като цяло. И ако някой ден не съм толкова лигава, може би ще е моментът, когато аз вече ще се изнеса.
    Ама тя домакинската работа е за лигави хора.

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Ще ви видим след 5-6 години де ще живеете, а и за момичетата е по - лесно, лапат 2 патки в някое БМВ и имат апартамент.
    Tва не знам в кой филм си го гледал. Хората с голямте кинти точно така правят, ама точно така. И точно на НИкИиНцЕтУу ще й се случи това, дам.

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    21

1010101010
    то густо, то пусто

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от БожиятАгнец Виж мнението
    Tва не знам в кой филм си го гледал. Хората с голямте кинти точно така правят, ама точно така. И точно на НИкИиНцЕтУу ще й се случи това, дам.
    ама да бе, точно. хахахах
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    ^ мисля, че и 2мата знаем, че това няма как да стане.
    Щом се е случило, явно има как. Не мисля, че съм задължен да обяснявам как, кво, що.

И да, който иска да живее сам, трябва да се научи да чисти/мие чиниите/пере и най-вече да си пълни хладилника сам.
    Welcome to the Jungle...

Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от БожиятАгнец Виж мнението
    Ела във Варна в чайка, всяка 25 годишна путка е с кола за по 50 бона и нагоре или всичките заема някаква отговорна длъжност в техните фирми ?

Един даскал казваше - ако ще теглите заем, гледайте да сте на умирачка.
    n00bs

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Не е трудно да си на квартира, ако не правиш нищо ... пускаш пералня, къпеш се, и друго няма кво, освен ако не си маняк/маниак на тема чистота

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Аз съм самостоятелна от 11-12-годишна. Гледала съм баща ми, баба ми, вуйчо ми, другата ми баба. Дори след няколко дни вуйчо влиза за операция и ще гледам да съчетания сесията с ходенето до баба ми, защото не е от София, а някой трябва да я наглежда. :S

Против съм зрял мъж да живее с мама и баба. Това не се отразява добре. Братовчед ми живее с бабите си и го тъпчат здраво с храна. Хубаво момче е, но е станал прасчо... Ходи по лекари, а е здрав.
    Ако един младеж е точен и се издържа сам, няма проблем и да живее с родителите си.
    Баща ми цял живот е живял с тях под един покрив. Аиде не винаги, защото е живял и другаде, но си е самостоятелен. Семейството ми живее с родителите му, но все едно сме си отделно. Всеки си има своя територия, което е много важно. Никой не пречи на другия. ;p
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на RedArmy
    Който каквото ще да казва, не може със заплата от 400лв ( да не казвам и по-малко) да си купиш собствен апартамент, освен ако нямаш някой който да те "подпре" или не спечелиш от тотото, както казаха. Една гарсониера, където няма място да се обърнеш, ти е 50-60000лв и то в Люлин (примерно). Това значи че над 10 години трябва да спестявам ЦЯЛАТА си заплата, тоест да карам на фотосинтеза, без да харча нито стотинка от тези 400лв (ако са толкова изобщо). За какво ми говорите изобщо? Абе, да се радваме, че на повечето родителите ни ще ни оставят апартаменти и да се надяваме, че панелките ще изкарат по-дълго, защото иначе е по-добре да мрем
    За тегленето на заем Якузата вече каза - само ако си си уредил ковчега след това.
    Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
    Преодолеть пространство и простор,
    Нам разум дал стальные руки-крылья,
    А вместо сердца — пламенный мотор.

Banned Супер фен
    Ела във Варна в чайка, всяка 25 годишна путка е с кола за по 50 бона и нагоре или всичките заема някаква отговорна длъжност в техните фирми ?
    Била съм,бе, секси. Била съм. И то с месеци. И то всеки ден съм си прекарвала там. Ама такова нещо, убий ме, не видях.
    Т'ва там колко са евтини жените просто не е реално. То за пет лева ще ти направи циганско колело гола пред баща си и ще мине на хероин, ако му купиш един телефон. Така че не знам кви 50 бона сънуваш. С'я не ме горете на кладата - ясно е че не всички са такива. Даже и във форума има доказателства.

А к'ва ти е на теб логиката на всяка 25 годишна с дупка да й дават по 50 бона за един минет или едно чукане? Тия дето имат 50 бона за даване ще си подберат нещо хубаво, няма да вземат първата, която ги погледне. Т'ва да смяташ, че всяка жена може да получи апартамент/кола/вафла, ако си отвори краката е най-голямата тъпотия, която може да ти хрумне. Такива неща съм чувала само от най-голямите лузъри. С'я остава да ми кажеш, че не можеш да си намериш гадже, защото всички жени търсят голямите пари и видиш ли ти всеки мъж във Варна има по 50 бона за всяка жена, а само ти нямаш и затова си на сухо.

Banned Супер фен
    Пък и в повечето случи богатите мъже могат да ебат повечето пички и без да им купуват коли/апартаменти, така че пак не ми изглежда логично защо ще го правят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си