- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- На колко години се...
Е, така е нормално. Не си в същия град, обаче, нали?![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Е, не естетвено... Но като почне семестъра (по принцип лятото има доста работа) и се чувствам като на ваканция![]()
n00bs
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Дърта съм.![]()
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Принципно не.
Все пак си дай адреса- може да ти уредя нещо садо-мазо.![]()
Искам и аз !
Па аз се уча да готвя и вече съм грандмастъра на яйцата![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
не ебе ми се![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
На 17 се изнесох за 6 месеца да живея с бившия ми приятел. Хаха. Сега съм си пак в нас. Прекрасно е.
Та... на 18 съм. И не, не мога да си представя да не си живея в нас. Мога известно време, всъщност рядко се прибирам, доста късо време прекарвам в нас - поне 3 дни от седмицата имам навика да не се прибирам да спя в нас, а ако спя, съм за малко.
Сам можеш да живееш, когато се издържаш сам, когато не те мързи да си хвърляш боклука, переш дънките, забърсваш масата по 60 пъти на ден, чистиш банята и вършиш целия този дълъг списък със сто задачи, които примерно аз в нас не върша. Да, моята задача като цяло в нас е почти никаква, почти нищо не правя, не съм мързелива, просто нищо не остава за вършене от мен. Да, лигава съм като цяло. И ако някой ден не съм толкова лигава, може би ще е моментът, когато аз вече ще се изнеса.
21
1010101010
то густо, то пусто
Не е трудно да си на квартира, ако не правиш нищо ... пускаш пералня, къпеш се, и друго няма кво, освен ако не си маняк/маниак на тема чистота![]()
Аз съм самостоятелна от 11-12-годишна. Гледала съм баща ми, баба ми, вуйчо ми, другата ми баба. Дори след няколко дни вуйчо влиза за операция и ще гледам да съчетания сесията с ходенето до баба ми, защото не е от София, а някой трябва да я наглежда. :S
Против съм зрял мъж да живее с мама и баба. Това не се отразява добре. Братовчед ми живее с бабите си и го тъпчат здраво с храна. Хубаво момче е, но е станал прасчо...Ходи по лекари, а е здрав.
![]()
Ако един младеж е точен и се издържа сам, няма проблем и да живее с родителите си.
Баща ми цял живот е живял с тях под един покрив. Аиде не винаги, защото е живял и другаде, но си е самостоятелен. Семейството ми живее с родителите му, но все едно сме си отделно. Всеки си има своя територия, което е много важно. Никой не пречи на другия. ;p
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Който каквото ще да казва, не може със заплата от 400лв ( да не казвам и по-малко) да си купиш собствен апартамент, освен ако нямаш някой който да те "подпре" или не спечелиш от тотото, както казаха. Една гарсониера, където няма място да се обърнеш, ти е 50-60000лв и то в Люлин (примерно). Това значи че над 10 години трябва да спестявам ЦЯЛАТА си заплата, тоест да карам на фотосинтеза, без да харча нито стотинка от тези 400лв (ако са толкова изобщо). За какво ми говорите изобщо? Абе, да се радваме, че на повечето родителите ни ще ни оставят апартаменти и да се надяваме, че панелките ще изкарат по-дълго, защото иначе е по-добре да мрем
За тегленето на заем Якузата вече каза - само ако си си уредил ковчега след това.
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
Била съм,бе, секси. Била съм. И то с месеци. И то всеки ден съм си прекарвала там. Ама такова нещо, убий ме, не видях.
Т'ва там колко са евтини жените просто не е реално. То за пет лева ще ти направи циганско колело гола пред баща си и ще мине на хероин, ако му купиш един телефон. Така че не знам кви 50 бона сънуваш. С'я не ме горете на кладата - ясно е че не всички са такива. Даже и във форума има доказателства.
А к'ва ти е на теб логиката на всяка 25 годишна с дупка да й дават по 50 бона за един минет или едно чукане? Тия дето имат 50 бона за даване ще си подберат нещо хубаво, няма да вземат първата, която ги погледне. Т'ва да смяташ, че всяка жена може да получи апартамент/кола/вафла, ако си отвори краката е най-голямата тъпотия, която може да ти хрумне. Такива неща съм чувала само от най-голямите лузъри. С'я остава да ми кажеш, че не можеш да си намериш гадже, защото всички жени търсят голямите пари и видиш ли ти всеки мъж във Варна има по 50 бона за всяка жена, а само ти нямаш и затова си на сухо.![]()
Пък и в повечето случи богатите мъже могат да ебат повечето пички и без да им купуват коли/апартаменти, така че пак не ми изглежда логично защо ще го правят.