- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Фалшивите приятели-6 въпроса
1.Имате ли такива?
2.Кога разбрахте,че не са ви истински приятели?
3.Заболя ли ви ,когато го установихте?
4.Какво направихте след това?
5.Отървахте ли се от тях и по какъв начин?
6.Ако не можете да се отървете от тях,то какво бихте направили?
И една моя любима сентенция: "Падналият няма приятели."
1. ИмаХ.
2. Когато в труден момент ме заряза, и отиде да си прави кефа. Не че беше длъжна да седи и да ми бърше сополите, ама малко подкрепа нямаше да откажа. Не я виня, де.
3. Не. Дори бях доволна, до известна степен. Оттървах се от човек, на когото не можех да разчитам. За какво ми е такъв в команията ми?
4-5. Спрях да общувам/излизам с нея.
6. Нищо. Просто не и бих споделяла нищичко от живота, чувствата и мислите си.
1.Имате ли такива? - Имах една.
2.Кога разбрахте,че не са ви истински приятели? - Бяхме ученици още, към 10-11 клас на една екскурзия в чужбина. Получих проблем с бъбреците и бях зле, трябваше да лежа. Надявах се някой да остане с мен, ясно е, че няма как да ми се помогне, ама поне да не съм сама и да си бъбря с някого. Тя отиде да й го слагат.
3.Заболя ли ви ,когато го установихте? - Не. Просто разбрах, че не заслужава нищо от моя страна.
4.Какво направихте след това? - Изпокарахме се, но не беше пряко заради това.
5.Отървахте ли се от тях и по какъв начин? - Не.
6.Ако не можете да се отървете от тях,то какво бихте направили? - Не съм се отървавала от нея, имахме си нормални отношения докато завършим, дори пак си поделяхме разни общи неща от време на време, просто вече знаех, че не е човек на когото мога да разчитам и на когото бих казала нещо твърде лично.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
1.Имате ли такива? - много.
2.Кога разбрахте,че не са ви истински приятели? - много отдавна. Когато ме преебаха.
3.Заболя ли ви ,когато го установихте? - не, но си направих изводите.
4.Какво направихте след това? - преоцених си отношенията с тях.
5.Отървахте ли се от тях и по какъв начин? - поддържам връзка като с познати.
6.Ако не можете да се отървете от тях,то какво бихте направили? - няма такова положение като да не можеш да се отървеш от някой приятел, стига да го искаш наистина![]()
Нямам фалшиви приятели. Причината е, че от малка се научих да ги разграничавам от познатите си. С думата "приятел" мога да нарека много малко хора, които са показали, че са истински. Останалото, както казва моят скъп познат Спенс "Първите се броят на пръсти, а вторите, хе-хе еб* ти"...Те са много и всякакви, но на тях не се разчита на сляпо, просто хей така.
1.Имате ли такива? Да,много.
2.Кога разбрахте,че не са ви истински приятели? Едните преди около година,а другите сравнително наскоро.
3.Заболя ли ви ,когато го установихте? Да,много...
4.Какво направихте след това? Ами с едните се разминавам като пътен знак и почти не говоря,а с другите се опитвам да поддържам някакви нормални отношения.
5.Отървахте ли се от тях и по какъв начин? Ами едните ме изоставиха ,а с другите все още имам контакти.
6.Ако не можете да се отървете от тях,то какво бихте направили? Бих странила от тях и не бих споделяла лични неща.
1.Имате ли такива? - Имах, но не се знае дали все още е така
2.Кога разбрахте,че не са ви истински приятели? - Когато разбрах, че вече ме търсят само за някаква услуга и ме предадат
3.Заболя ли ви ,когато го установихте? - Да
4.Какво направихте след това? - Нищо ...
5.Отървахте ли се от тях и по какъв начин? - Ами да, просто започнах да се държа с тях така, както те с мен
6.Ако не можете да се отървете от тях,то какво бихте направили? - Или им казвам всичко в очите, или просто не им обръщам внимание ...
1.Имате ли такива? ИмаХ.
2.Кога разбрахте,че не са ви истински приятели? Тя само ме използваше, а когато аз исках да излезем или да поговорим тя все казваше "Не си ми притрябвала, остави ме на мира!"
3.Заболя ли ви ,когато го установихте? Много. Всеки ден след училище се прибирах и плачех ..
4.Какво направихте след това? Сведох до минимум контактите с нея.
5.Отървахте ли се от тях и по какъв начин? Не. Просто ми стана безразлична.
6.Ако не можете да се отървете от тях,то какво бихте направили? Ще я игнорирам.
1 - да! и то много такива :ххх
2 - те ми го доказаха с някои свои действия ..
3 - да..много..
4 - ядосах се ужасно много..разочаровах се..спрях да си контактувам с тях..
5 - да.. дадох им да разберат че не желая вече да имам общо с тях
6 - ще се правя че не съществуват..или ще ги накарам те да се откажат сами да ме преследват..
1.Имах
2.Търсеше ме само когато имаше изгода от мен,а постоянно казваше ,че аз я използвам,че ту винаги е била до мен.
3.Адски много,но с времето започна да НЕ ми пука,което ми донесе проблеми с хората на които наистина им пука за мен.
4.Нищо..спрях да я търся и да се интересувам за каквото и да е свързано с нея.
5.Не..просто с времето свикнах и ми стана безразлична.
6.Когато ме търси ще се правя,че не ме е потърсила,няма да и отговарям ...ще я игнорирам!
`only God can judge me!
1.Имате ли такива? -всеки е имал в определен период от живота си
2.Кога разбрахте,че не са ви истински приятели? -след време
3.Заболя ли ви ,когато го установихте?-не, вече се бяхме отдалечили достатъчно
4.Какво направихте след това?-бих им игнора и си намерих нови приятели
5.Отървахте ли се от тях и по какъв начин?-^
6.Ако не можете да се отървете от тях,то какво бихте направили?-бих игнорирала и по някое време дано да се усетят
1.Винаги има такива, аз ги наричам просто някакви си познати
2.Винаги съм го знаела, преди да позволя на някого да се доближи до мен мога добре да преценя заслужава ли си
3.Не, както казах винаги съм го знаела това, така че с такива хора не допускам грешки, които ще ми струват скъпо по-късно
4,5,6.Нищо, хора, които не ме уважават нямат място при мен и не заслужават вниманието ми. Нека си стоят, не ми пука, че сме в една компания примерно, просто никога не съм се впрягала в подобни истории, защото знам, че винаги ще има такива хора и не си заслужава да правя драми от това. Просто се научих да ги преценявам предварително и да внимавам.
1.Имате ли такива? - цяло море са
2.Кога разбрахте,че не са ви истински приятели? - наскоро от действията и думите им
3.Заболя ли ви ,когато го установихте?- макар и да си опитвам да ги игнорирам боли
4.Какво направихте след това?- нищо
5.Отървахте ли се от тях и по какъв начин?- намалявам контактите с тях
6.Ако не можете да се отървете от тях,то какво бихте направили? просто ще се отдалеча от тях
Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx
1.Имате ли такива?
1. Да
2. Когато ми забиха ножа в гърба
3. Да, но вече не боли
4. Нищо
5. Разбира се, премахнах ги от живота си
6. Няма такова нещо като "не мога"
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
1.Имате ли такива? има тук таме , не съм популярен по скоро нормален
2.Кога разбрахте,че не са ви истински приятели? както всеки друг търси те само когато му трябва услуга
3.Заболя ли ви ,когато го установихте? не защото не ми пука за приятелите
4.Какво направихте след това? спрях да се водя с всички почти който познавам
5.Отървахте ли се от тях и по какъв начин? естествено
6.Ако не можете да се отървете от тях,то какво бихте направили? неможе да не мога аз си избирам с кои да не се водя...
честно да ви кажа бих предпочел да съм в град който никои да не познавам да ходя каде си искам сам и да не завися от никои... в днешни времена според мен така е най-добре.Имам 1 приятелче което поне аз за такъв го мислех а се оказа пълна "П***А" извинете ама си е баш така
1. Имам , разбира се. Всеки има.
2. Когато имах истинска нужда от приятели, а тях ги нямаше. Не ми се изпада в подробности, така че.
3. Заболя ме, но преодолях всичко сравнително бързо. Миналото си е минало - нека си останат там, все пак ще се опитам да ги запомня с доброто.
4. Нищо особено. С някои престанах да общувам, с други - и до ден днешен продължавам, просто съм по-внимателна.
5. От някои да, от някои - не. Голяма част от тях не знаят нищо за това, което мисля към тях и т.н.
6. Не ми се вярва да няма начин да се отървеш от даден човек.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
1.Имате ли такива?
- Имах един такъв 'приятел'.
- Когато започна да показва това, което е криел през цялото време.
- Да.
- Прекъсване на всякакви връзки + пълно игнориране.
- Да. Той видя, че няма да може да оправи нещата, нито че аз имам каквото и да било желание да продължавам да се виждам с него. От добри приятели преминахме на фаза, в която се правим на напълно непознати. Тъжно е, че аз наистина го чувствам като непознат.
- Не знам какво да кажа. Има ли желание, има и начин.
Когато човек ме нарани по такъв начин, трудно след това преустановявам контакт с този човек.
Ако аз не мога да го махна от мен, ще го накарам сам да се махне.
И спря да се върти за миг земята..
1.Имате ли такива? имах
2.Кога разбрахте,че не са ви истински приятели? не ми се говори за това
3.Заболя ли ви ,когато го установихте? да
4.Какво направихте след това? ударих им една майна
5.Отървахте ли се от тях и по какъв начин? пълен игнор
6.Ако не можете да се отървете от тях,то какво бихте направили? нямам проблем с това
1.Имате ли такива? - Да, всеки се сблъсква с такива хора рано или късно, ако не е достатъчно внимателен
2.Кога разбрахте,че не са ви истински приятели? - Когато в един момент нямах възможност да давам, а се наложи някой да даде на мен. Е, не се получи
3.Заболя ли ви ,когато го установихте? Стана ми кофти, влагах в това "приятелство" толкова много и в един момент се оказа, че "интересът клати феса"
4.Какво направихте след това? - Промених отношението си
5.Отървахте ли се от тях и по какъв начин? - Не. Има една приказка "Дръж приятелите си близо, но враговете по-близо"
6.Ако не можете да се отървете от тях,то какво бихте направили? - В случая да се отървавам от подобен "приятел" не беше стратегическо добро решение, вместо това просто спрях да споделям прекалено лични неща и да правя услуги.
1.Имате ли такива? - да
2.Кога разбрахте,че не са ви истински приятели? - с всеки изминал ден го усещах просто по държанието..
3.Заболя ли ви ,когато го установихте? за жалост да, 2 години мислех, че е истинско приятелство
4.Какво направихте след това? затворих се в себе си, вече не споделях много лични неща, само повърхностите
5.Отървахте ли се от тях и по какъв начин? не, просто минах на фазата лицемерие (:
6.Ако не можете да се отървете от тях,то какво бихте направили? както се казва дръж приятелите си близо, а враговете още по-близо!
1.Имате ли такива? Да.
2.Кога разбрахте,че не са ви истински приятели? Не й пука какво мисля, мисли само за себе си, много бързо ме зараряза като й се отдаде възможност.
3.Заболя ли ви ,когато го установихте? Да.
4.Какво направихте след това? Спрях да прекарвам време с нея, като се срещнем гледам как да се измъкна.
5.Отървахте ли се от тях и по какъв начин? Да.
6.Ако не можете да се отървете от тях,то какво бихте направили? Нямам идея.
1.Имате ли такива? Да.
2.Кога разбрахте,че не са ви истински приятели? Когато тя ме питаше безпрестанно да преспи за кеф у нас, а същото време ми говореше зад гърба.
3.Заболя ли ви ,когато го установихте? Да.
4.Какво направихте след това? Не съм и близка приятелка, не искам да се карам, че ще говори срещу мене .
5.Отървахте ли се от тях и по какъв начин? Не.
6.Ако не можете да се отървете от тях,то какво бихте направили? Незнам, в момента съм в едно тъмно петно и се надявам на невъзможното --- тя да се махне.
1.Имате ли такива? -Да. Една.
2.Кога разбрахте,че не са ви истински приятели?- преди около месец - два.
3.Заболя ли ви ,когато го установихте? - Не.
4.Какво направихте след това? - Псувах.
5.Отървахте ли се от тях и по какъв начин?- Спрях всякакви контакти с нея.
6.Ако не можете да се отървете от тях,то какво бихте направили?- Бих и казала в очите, каквото имам да и кажа, и ако е умна, сама ще си тръгне.
1.Имате ли такива? Aми да, имах..
2.Кога разбрахте,че не са ви истински приятели? След като направих адски мнного неща за нея, а тя беше прекалено сляпа да го осъзнае и се държеше като някво тъпо дете....
3.Заболя ли ви ,когато го установихте? Не, I'm оne tough bastard...
4.Какво направихте след това? Нищо...
5.Отървахте ли се от тях и по какъв начин? Да, игнорирам я..
6.Ако не можете да се отървете от тях,то какво бихте направили? Убийството винаги е изход..
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon