Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
Ела във Варна в чайка, всяка 25 годишна путка е с кола за по 50 бона и нагоре или всичките заема някаква отговорна длъжност в техните фирми ?
Била съм,бе, секси. Била съм. И то с месеци. И то всеки ден съм си прекарвала там. Ама такова нещо, убий ме, не видях.
Т'ва там колко са евтини жените просто не е реално. То за пет лева ще ти направи циганско колело гола пред баща си и ще мине на хероин, ако му купиш един телефон. Така че не знам кви 50 бона сънуваш. С'я не ме горете на кладата - ясно е че не всички са такива. Даже и във форума има доказателства.

А к'ва ти е на теб логиката на всяка 25 годишна с дупка да й дават по 50 бона за един минет или едно чукане? Тия дето имат 50 бона за даване ще си подберат нещо хубаво, няма да вземат първата, която ги погледне. Т'ва да смяташ, че всяка жена може да получи апартамент/кола/вафла, ако си отвори краката е най-голямата тъпотия, която може да ти хрумне. Такива неща съм чувала само от най-голямите лузъри. С'я остава да ми кажеш, че не можеш да си намериш гадже, защото всички жени търсят голямите пари и видиш ли ти всеки мъж във Варна има по 50 бона за всяка жена, а само ти нямаш и затова си на сухо.